Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    I had a nightmare last
    Night
    I woke up and saw
    You were afraid !!
    On the harsh life way
    We will travel through
    It is so much easier
    When we are in
    Two
    It is so much harder
    Crying without
    You

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136

njeriu vjen ne jete me te qare mendoni s e do ta leri ate te gezuar?

undefinedundefinedundefinedeshte e vertet qe njeriu vuan nga ndarja po shpeshhere kjo ndarje te jep force.dikur dikush me pyeti se kur mbaron bota per mua.atehere me pafajshemrine e nje femije u pergjigja kur mbyll une syte.kurse tani e mendoj ndryshe.smbaron bota me mua,mbaroj vetem une.dhe mbrapa le njerezit etjere qe ata me rradhen etyre percjellin te te tjeret kujtimet me mua.dhe ne njefare menyre ne nuk ndahemi fare nga njeri tjetri.derisa te egzistojen kujtimet shpresa,deshira,dashuria,lumturia gezimi,hidherimi, egzistojme dhe ne .une keshtu emendoj tani dhe mendoj se dhimbja te jep me shuem force per te jetuar endrrat e tua me me pasion sepse ne njefare menyre jeton per vete,per ata qe ke prane dhe per ata qe te lane.

i/e regjistruar Maska e Jona
    Anėtarėsuar
    12-07-2002
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    10
    E dashur, me vjen keq per humbjen tende, por te lutem mos e lejo veten te biesh ne depresjon me kujtimet e se kaluares (ta them nga pervoja). Mire eshte qe te konsultohesh me psikologun e shkolles.
    IF YOU KNOW BETTER....... BETTER YOU DO!

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    E nderuara Studente!
    Te them vetem nje fjale qe me nje rast me ka thene nje mik:"humbjen ta ndjesh aq deri sa te kesh force ta kontrollosh mendjen dhe shpirtin",dhe ne momentet me te veshtira Mua kjo me ka ndihmuar!
    Ngushellime te sinqerta nga une.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Studente e nderuar,
    E sheh se tė gjithė tė ofrojnė mbėshtetje, por mbėshtjen qė tė jep Foleja_ , ėshtė diēka qė mund tė ta ofroj vetėm personi qė e ka shijuar hidhėrimin....(uroj qė tė tillė tė ketė sa mė pak).
    Kjo shumė i ngjan thėnjes sė NASTRADINIT: " Le tė vijė tė mė vizitoj vetėm ai qė ka rėnė nga dardha (nė nje rast kur ishte rėzuar vet ai)"!
    Prandaj tė lutem qė kėto kėshilla ti marrish si njė dėshirė dhe kėshillė qė sa mė parė ta tejkalosh dhėmbjen dhe jetėn ta marrish ashtu sikur ėshtė (sa do e keqe tė jetė ajo).
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    mar pjese ne kete qe ke kaluar ti sepse dhe mua si ty me la dikush qe me dhemb ne shpirt dhe po i ke lexu poezite e mia duhet ta kuptosh ne qofte se i lexon si tregim dhe jo si poezi

me vjen keq dhe te uroj fat ne jete
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    sinqerisht faleminderit te gjithve.dhe eshte em gjithemend nje ndihme e madhe ne momente te caktuara.tani e kam marrwe pak veten sado te vuaj kuptova se ai njeri gjendet eprseri em mua.faleminderit per ndihemne.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    ah sikur te qe jkshu mi lal sdo ishin te gjithe ne humor haro ate qe ke kalu shiko jeten qe ke perpara
    kto qe po ti them ty mi than mua te tjere para disa diteve sepse un jam ke keq se ty
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    se di pse po pikat e shiut me sjellin perseri tek ty.tek lotete e tu,tek buzeqeshja jote.dhe ende ndjej nje dhimbje qe si gjemb me godet akoma ne shpirt.sdi cte them.ka momente qe e marr me problemet e jetes time te harroj.po nata vjen serish dhge persei ne endrrat e ti.mysafiri i perjetshem.nje kjenge qe degjova tani thote q ejemi emsuar te tere te jetojme me nje plage ne zemer.ende se di nese do jem kaq e forte te jetoj pa ty.pa syte e tu.se di pse po ende gjithcka e lidh me ty.dje pashe dike q ete ngjante shume.rrija e shikoja e heshtur dhe sdegjoja cbehej rreth meje.veshtroja vetem ate si beb i vogel qe kerkon te marri dicka qe prinderit ja kane fshehur.sdi cte them me.di vetem qe me mungon puthja jote.me mungon ti shpirti im.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga studente22
    undefinedundefinedundefined
    dje gjithcka perfundoi me ane te telefonit.,ah sa do te doja te mos ta kisha ngritur kurr ate telefon.dikush me morri dhe me tha qe ti segzistoje me.qe mbylle syte pa pare pare per here te fundit te mite.sikur e ndieja qe do fluturoje larg. kishte dite qe te shikoja ne enderr dhe endieja qe do me ikje.genjeja veten kur thoja qe sishte e mundur zoti sdo me linte perseri vetem.po ja qe ndodhi.ende s ebesoj qe do kthehem mbrapa dhe sdo shoh syte e tu.akoma me kujtohet hera e fundit kur te pashe.e ndieje qe po ikje dhe e dija qe po te puthja per here te fundit.kur te perqafova e dija qe per here te fundit te ndieja prane meje.ndiej akoma frymen tende.mbreme svura gjume ne sy,doja te qaja dhe smundesha.vetem me trembte erresira dhe qendroja me driten hapur.mbyllja syte dhe trembesha.me dukej se do me merrje me vete atje ku kishe shkuar.ende sme besohet qe sdo degjoj me zerin tend.dhe me vret me shume fakti qe smunda te te them lamtumire.asgje sdo jete tani si me pare.as lotet e mi sjane te njejte.tani kuptova qe sjam gje ne kete bote dhe jam vetem nje kalimtere ne kete bote makabre.kur mendon se i ke te gjitha ste le zoti dhe te merr gjene me te bukur \qe ke.mendoja s etani do ishe e lumtur po sa gabova.gjithcka sa kishte filluar asgje skishte mbaruar.mbreme e dija qe me shihje qelart po ndihesha kaq vetem dhe smund te qaja.e kisha te veshtire sepse edhe smund te them qe ti ke vdekurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr/
    sepse sma ndien zemra,dhe te tere me genjejne kur me thone q e sapo u be varrimi yt.i bie pa pushim numrave te etlefonit me shpresen e marre s edo te degoj zerin tend.
    ah zot me trego numrin e sakte.
    kushtuar njerit perj personave me te rendesishem te ejtes time q efatkeqsisht me la dje.
    Nje firme e nje anetari te ketij forumi ka pergjigjen e dhimbjes suaj: C`do gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton.
    E jeta vazhdon studente22, U prehte ne paqe gjysma jote.

Dito.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •