Posi!...Do edhe noj kafe ose çaj qe t'mos merzitesh kur lexon pergjigjet e pyetjeve?Postuar më parë nga SuiGeneris
bytheway, ai femija qe u pergjigj ishte vetem 9 vjeç...![]()
Posi!...Do edhe noj kafe ose çaj qe t'mos merzitesh kur lexon pergjigjet e pyetjeve?Postuar më parë nga SuiGeneris
bytheway, ai femija qe u pergjigj ishte vetem 9 vjeç...![]()
Xeno ,
e gjeta vangjel , mos solli ndonje " vegel" te mamit ky kalamani i prapt . lol
E merr me mend vete , mos me detyro ta them .![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga [xeni]
solli kalkulatorin![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
PINK, nqs eshte ajo qe mendoj une s'e ke gjete!Postuar më parë nga PINK
Mos u tall, se eshte pyetje shume serioze!Postuar më parë nga Rexhina
![]()
Ore Xeni, do na e thuash apo jo, se ngela duke menduar une dhe hic, cdo gje qe mendoj perdoret per dicka.
First try to understand, than try to be understood.
jam i sigurt qe ka shkuar vete si i panevojshem
lool
mos solli gje cumcakiz...pse thua ti mu kujtua cumcakizi...po ja kisha nje mesuese qe na thoshte "ngjani te tere si lopa me cumcakizin ne goje" dhe na detyronte ta hidhnim ne kosh te plehrave...pra eshte cumcakizi?
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
I je afru shume. Nga kjo qe ke thene, po te mendohesh pak, mund te nxjerresh edhe pergjigjen.Postuar më parë nga lumturi
Rexhina...jo
Juventini...jo...
Ndryshuar për herë të fundit nga [xeni] : 23-12-2005 më 10:40
Ok pra ,
Qe ska sjell gje keshtu materiale nuku ka sjelle ai , se cdo gje perdoret .
qendron mundesia qe ky kalamani got sick , me gripin e pulave lol , dhe e solli te nesermen ne klase ?
Kjo ide me erdhi tani , se njoni ketu ne pune ka ardh ne pune dhe eshte sick dhe thashe me vete - Ce pruri koken ky , te na semuri dhe ne qe jena healthy . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Kafe, kafe, pls....nga ato te bibliotekes...Do edhe noj kafe ose çaj qe t'mos merzitesh kur lexon pergjigjet e pyetjeve?Hape messengerin, mos ki frike se qeras une...
Te na kishe pyetur kur ishim 9 vjeç, me moshe çdo gje...
He, send duhet te jete?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt