Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 60
    i/e regjistruar Maska e xho1
    Anėtarėsuar
    01-04-2008
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    88
    Faleminderit brari per ket ndihme, mu me intereson kendimi i kanges me nota te shkruara nga kompozitoret shqiptar,pra Limon Dizdari,Tonin Harapi,etj pra kenge te shkruara per tenore,ktu lypet me nderhy nji profesionist pedagog kendimi i cili do ti na spjegoi pak me hollsisht gjerat pra kemi nevoj qe te zgjohet pak kjo tem dhe asht mir,per shembull kam probleme me zerin?e hupa zerin?si ti kap notat e larta?si notat e ulta?cka asht frymemarrja gjat kendimit si dhe ku duhet te merret frym?ku nuk lejohet frymemarrja etj,ose ndoshta existon nje forum tjeter per ket teme.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga xho1 Lexo Postimin
    Faleminderit brari per ket ndihme, mu me intereson kendimi i kanges me nota te shkruara nga kompozitoret shqiptar,pra Limon Dizdari,Tonin Harapi,etj pra kenge te shkruara per tenore,ktu lypet me nderhy nji profesionist pedagog kendimi i cili do ti na spjegoi pak me hollsisht gjerat pra kemi nevoj qe te zgjohet pak kjo tem dhe asht mir,per shembull kam probleme me zerin?e hupa zerin?si ti kap notat e larta?si notat e ulta?cka asht frymemarrja gjat kendimit si dhe ku duhet te merret frym?ku nuk lejohet frymemarrja etj,ose ndoshta existon nje forum tjeter per ket teme.
    Xho
    Un kam partitura ne shpi se kam dy pjestare te familjes violiniste po nuk di si me i vu ne internet. Pastaj nuk e di a te hyne ne pune ty.

Anėtarėsuar
    01-04-2008
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    88
    Mu me duhen partitura te shkruara per kendim dhe percjellja me pjano me dergo nji ne email xhudo@cg.yu faleminderit nga xho.Ne rase nuk i ke ne comp ather duhet ti scenosh pastaj te mi cojsh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xho1 : 03-04-2009 mė 17:24

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga xho1 Lexo Postimin
    Mu me duhen partitura te shkruara per kendim dhe percjellja me pjano me dergo nji ne email xhudo@cg.yu faleminderit nga xho.Ne rase nuk i ke ne comp ather duhet ti scenosh pastaj te mi cojsh.
    jo pra nuk i kam ne pc. nuk di si me i vu ne pc. do ta provj me i fotografu nqs behet

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    xho..

ti ke ba kte pyetje:
    --

A munde te me diftojne dikush qe ka kryer kanton cfar kengesh klasike shqipe jan me te preferuara dhe jan kulminacione,pershendes dhe faliminderit.

--

e kesaj pyetjeje i jam pergjigjur une aty ma lart..

tash po shoh se paske pas ba dhe pyetje tjera.. ne postime tjera..

hmmm..

Me cpo shoh pyetjet e tjera jan me profesionale.. pra ti don me dit se kush e si e qysh munden me te mesue ty me kendue ne zhanrin e muzikes lirike klasike.. si tenor..

pyetje te tilla duan dhe sqarime prej teje..
    prej nga je..ku jeton.. cfar arsimi ke..e deri ku ke shkue ne profesionin tend..

megjithate pa hy ne hollesira.. mendoj se ti e tjer si ty jini me fat te madh.. sepse sot ka ndodhur nji mrekulli ne bote.. bota ka YOU TUBE-n..
    e konservator e universitet ma te madh..nuk ka..
    aty ke gjithcka.. boll te kesh durim e te kerkosh..

per sqarime te metejshme drejtoju.. poetit agim Doci.. i cili eshte i vetmi antar forumi VIP.. me nji njohje te hatashme personale me artistet me medhej te shqiperise e Kosoves.. e ne mesin e tyre dhe te artisteve LIRIK me te shquar..

gjat kohes qe do kuvendosh me Docin degjo Pavarottin.. Domingon Pacukun gaqo Cakon e Xhevdet Hafizin e Bik Ndojen si dhe Tole Adhamin e Korces.. e tjer e tjer pa fund..qe i ke ne You te Tubes..

Anėtarėsuar
    01-04-2008
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    88
    Po, une dua te hapet nji bised e hapur me ato qe mesojne kendimin,dhe ato qe kendojne pra te fillohet nga fillimi prej hapave te pare.psh si kendohet kanga popullore,kanga zbavitse,korcare,opera,rok, pop,melankoliket problemet me zerin qe paraqiten gjat kndimit pra ka aty shum gjera tjera,nuk asht problemi te une se un e kam krye kanton skolen e mesme,dhe kam njohuri mjaft ,por te tjeret ta gjijne vejdin,i kam te njohura kto ne you tube,por deshiroj mrenda kti forumi te flitet, hyni ne nji sajt te serbis MUZICKI-FORUM.com dhe aty mundeni te shifni nji bised te gjer,pra mos e merrni si ofendim,ju pershendes .

Anėtarėsuar
    01-04-2008
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    88
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    jo pra nuk i kam ne pc. nuk di si me i vu ne pc. do ta provj me i fotografu nqs behet
    A smujte me ma cu danji partitur ne rase i ke te lutem mi co ne emailin qe ta kam shkru,faleminers.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-01-2009
    Postime
    15
    Jemi Te "uritur" Per Kete Gjini Muzikore.
    Me Behet Zemra Mal Qe Ne Forum Diskutohen Tema Te Tilla Fisnike, Edukative Dhe
    Kulturale...komplimentet E Mia...

Anėtarėsuar
    01-04-2008
    Vendndodhja
    ulqin
    Postime
    88
    Ja pra nji pytje,A duhet te kryhet shkolla e kantos per te kenduar kangen popullore,sepse ka dallim kur e kendon Kastrioti dhe SHkelzeni pra ne qe kemi kry kanton na pelqen Kastrioti kurse popullit Shkelzeni kush asht ktu ne drejt,Kastrioti i jep pak oper dhe sa eshte kjo me vend,kurse Shkelzenit i mungon kapja e disa notave te larta por aj disi i transponon ne nje note me te ulte dhe kalon,pershendetje.

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    xho1
    te kerkoj falje por eshte e pamundur me i vu ne kompiuter ato partiturat qe te thashe

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Drafti pėr Unitet
    Nga Modesti nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-08-2010, 16:10
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •