Postuar mė parė nga
Nuh Musa
Mire bre burr, une vetem qe jam lindur ne tetove, tere femijerine e rinine jam duke e kaluar ne mes te PERENDIMIT!, kurre, dhe ne asnje moment nuk me than ata shoket e koleget e mi NJE FJALE, se une dyqish nuk jam ADAPTUAR ne shoqerine austriake!!!, perkundrazi, ata kan RESPEKT te madh ndaj meje....sepse sjelljen time MUSLIMANE e vleresojn shume lart.....tregomi ata te enverit qe kan ngran BAR, tregomi sa gjinden ne BURGJET e perendimit, hajt te lutem....
Pse mor shqiptar silleni keshtu???, nuk me eshte i qart mua QELLIMI i juaj???, shqiptar, nje SHQIPERI PA MUSLIMAN, mund cdo gje te jet por JO SHQIPERI!!!!, do te quheni GREK, SERB (mire, se paku do tju njoh bota si GJYSEMSHQIPTAR) etj.....por KURRE SHQIPTAR!!!. mos mundoheni ta mesoni PERENDIMIN, se KUSH JENI, ai u njeh fort mire, jemi nje RAC, nje FARE, qe ka sunduar jo shum kohe me pare PJESE te medhaja te asaj EUROPE, dhe ata se paku e dijn fort mire, se KUSH JAN SHQIPTARET. Nje gje eshte e qart, ata NUK JAN KATOLIK!!! por vet STATISTIKAT i nxjerin, ktheje si ta kthesh MUSLIMAN!, MBURENI me kete, se kjo tregon nje gje, tregon GUXIMIN, KOKFORTESINE, dhe KEMBENGULJEN tone, gjith keto vyrtute, qe edhe regjimet me te ashpra i gjunjezuan, ndash at te enverit, ndash at te shovinistve pseudosllav.
A me siguri mendoni se jeni ME SHQIPTAR se SHQIPTARET MUSLIMAN???, hahahahahaha, ZDRIPNI NE TOK o figura qesharake....
tung
Krijoni Kontakt