une perdor blackbox me applet-a @dockable@ te window maker jashtezakonisht i shpejte dhe i konfigurueshem ne limit
Kjo eshte zgjedhja ime
une perdor blackbox me applet-a @dockable@ te window maker jashtezakonisht i shpejte dhe i konfigurueshem ne limit
Kjo eshte zgjedhja ime
Edhe unë ma në fund instalova Gnome në shqip,me Mandrake 10.1.
Ende nuk e kam shikuar sepse ka nja 1 orë që e kam instaluar dhe isha i preokupuar që me këtë PC si i dyti në rrjetë të futem në internet.Me sukses.Më duket se ishte shumë i shpejtë si edhe shqipja së paku në GNOME ishte mjaft e mirë.I mora vetëm 3 CD dhe me sa pashë nuk ishte edhe komplete.A mundet dikush të më thotë se ku mundem që ta kompletoj...sidomos me Gnome.
Përshëndetje
Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare
mua personalisht me pelqen me shume KDE, edhe Gnome e perdor ndonjeher ne kompjutera te tjere por nuk me terheq shum. persa i perket profesionistave nuk eshte e then se dikush eshte profesionist nqs perdor Gnome apo perdor KDE apo nuk perdor far X kush di, di, kush nuk di, nuk di, pastaj sipas jush kush eshte profesionist sipas jush??? cfar kuptoni me fjalen profesionist ne ambjentin linux(unix)???
Une kam qene i zjarrte mbas KDE-se ne fillimet e mia..
Arsyeja e vetme ishte sepse :
ne menune e KDE-se ishte nje kIRC [irc client], dhe une e hapja ate vetem nga kde, sdija ta hapja nga gnome [ende fillestar kam qene].
Me pas pashe qe nese instaloja nje WindowManager do me ecte me shpejte kompjuteri....
Keshtu qe instalova fluxbox, me pas pekwm e keshtu...
Kur mora nje distro qe quhet 'beatrix' , nuk ishte nevoja per nje wm [window manager], keshtu qe kaloja shumicen e kohes me Gnome..
Momentalisht ???
tani per tani perdor FVWM, gjeja me e bukur/mire qe kam pare.
WindowManager qe behet i bukur dhe i lehte. Do me pelqente nese edhe te tjeret e provonin![]()
Phuck windows, Think Linux
Dikur kam qenë adhurues i madh i KDE, po pastaj kalova në Gnome.
Ajo që më shtyri të kaloj në Gnome, ishte prezenca e gjuhës shqipe, e cila mungonte në rradhët e gjuhëve ne KDE, edhe pse kishte filluar inciativa e përkthimit të KDE në gjuhën shqipe.
Pamja ishte arsyeja tjetër.
Tungjatjeta
hidhini dhe nje sy Enlightenment dhe jepni pershtypjen tuaj se si ju duket. ktu: http://www.elivecd.org/ mund te shkarkoni dhe nje live cd per te pare kte window menager. un akoma nuk e kam provuar por me kan then qe eshte mjaft e lezetshme.![]()
une personalisht e kam provuar enlightenment... eshte e lezetshme.
gjithashtu do te thosha edhe per pekwm dhe fluxbox.. por FVWM eshte me e mira [vetem se do per tu konfiguruar ca]...
![]()
Phuck windows, Think Linux
e17 is the number 1
The truth may be out there, but lies are inside your head.
duke par avatarin, dihet pergjigjaPostuar më parë nga werewolf
![]()
Une votova per Tjeter: emri TriTeal Enterprise Desktop
CDE!
Krijoni Kontakt