Nga zemra enje Femre mund te arrish ne vet vrasje
Keshtu qe me elehet ishte te meresha me Cobrat
Nga zemra enje Femre mund te arrish ne vet vrasje
Keshtu qe me elehet ishte te meresha me Cobrat
Hajde teme hajde.Postuar mė parė nga SuiGeneris
Ket shprehje mund ta terheqesh nga te dush. Shume femrave mund tu kene shndrite syte e te kene thene gjithe qejf: Oh, sa e mire qe jam... se jam femer e shume te tjera Qyqa, varri. Ēa thote ky mi?
Per mendimin tim keto dallimet jane koti. Ti fusesh ne nje thes 3 miljarde njerez e ne nje thes tjeter 3 miljarde te tjere, duke i krahasu ne kete menyre seshte e llogjikshme, biles eshte diskriminim. Po ti hedhim nje sy letersise p.sh. shohim vepra si: Romeo e Zhuljeta; Lejla dhe Mexhnuni; Jusufi dhe Zylihaja etj. Po te ishte e vertete kjo shprehja me lart do kishim Zhuljeta dhe Messalina (po ja fus kot)... etj. si puna e kesaj... kshu ēifte varresh...
Pra zemra varr ka pasur nga te dyja anet dhe do kete... Ashtu siē ka pasur edhe dyqane.
Po te ishte per te bere nje dallim mendoj se duhej bere vetem duke thene se menyra e te menduarit, dhe rrjedhimisht e te ndjerit, eshte e ndryshme. Jo njera pale e bradhe e tjetra e zeze. Dihet qe truri i femres nga ai i mashkullit ndryshon shume. Pjesa e bardhe dhe gri- te cilat pergjigjen per aktivitete te ndryshme- tek femrat dhe tek meshkujt ka raporte te ndryshme.
Pra, femrat dhe meshkujt vetem jane ndryshe, nuk jane bardhe-e-zi...
Jam i mendimit se asnjera prej paleve nuk mund ta dije plotesisht se ēndjen pala tjeter. Eshte si puna e ngjyrave. Hidhni syte nje pejsazhi dhe mendoni. X person a i sheh ato ngjyra njelloj si ju? Mbase, por ju kurre nuk mund ta dini... (Sdiskutohet qe te kaltren njelloj e shohin te gjithe dhe i thone e kalter por sa te kalter? ....????) Pak a shume kshu eshte edhe kjo puna femer-mashkull...Per mashkullin femra eshte nje tjeter, ashtu siē eshte nje tjeter mashkulli per femren.
Kjo ishte nje pergjigje prej nje jo-profesionisti... Une vazhdoj te lexoj me endje mendimet e profesionistave...
Meqe kam dale pak prej teme, i kerkoj ndjese hapesit me :
Rrofshin Femrat!
Postuar mė parė nga SuiGeneris
Meqenėse njeriu ka vetėm njė gjini qė e dallon nga gjinia tjetėr, ėshtė vėshtirė tė bėhen krahasime nė relacion femėr mashkull. Tė diskutosh nė kėtė temė do tė thotė tė flasėsh pėr gjėra personale, qė nuk preken askund me pyetjen e ngritur.
Nga pėrgjigjet e sipėrme nuk pash se ke dhėnė mendimin tėnd rreth temės SuiGeneris???
p.s. Nėse zemra e femrės krahasohet me varr, a thua sa sipėrfaqe mund tė ket ai varr dhe sa dikusha mund tė hyjnė pėr tė mos dalė kurrė mė?
Postuar mė parė nga _tironc__king_
jam dakort me ty (edhe pse jam femer lol)
(Æ`·.øøø.¤
EvAnKa
¤.øøø.·“Æ)
Flm EvAnKa.Postuar mė parė nga EvAnKa
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
Mua kjo tema me pelqen shume
Eshte e vertete qe fjala varr eshte i cik dramatike por shpreh tamam ate qe nje varr=zemer permban brenda. Ne nje varr ndodhen dashuria , urrejtja , genjeshtra , e verteta, gezimi, hidherimi pra te gjitha keto gjera jane edhe ato qe ndodhen brenda nje zemre me te gjitha sekretet e saj.
Lexova me siper qe zemra permban edhe nje thesar dhe nje njeri qe hyn dhe i pelqen rri aty gjithmone, por nuk do te thote qe rri me deshire ndoshta ai thesar eshte nje gracke qe po re ne te do mallkosh gjithe jeten se perse hyre ne ate vend
Boll tashi se fillova tu be si filozof hajt ju njimofte zoti te gjitheve dhe dashurohuni . Ka i cik vujtje por eshte gjeja me e bukur per nje njeri gjithmone sipas meje dihet..
Krijoni Kontakt