Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Nga zemra enje Femre mund te arrish ne vet vrasje
    Keshtu qe me elehet ishte te meresha me Cobrat

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga SuiGeneris
    Zemra e njė femre ėshtė si varri, nėse dikush hyn aty nuk del mė, ndėrsa e njė mashkulli si dyqani i lagjes, nuk merret vesh kush hyn e kush del.

Si ju duket?
    Ndarja femer vs. mashkull nuk eshte diēka shume e pelqyeshme aktualisht por mendoj se fjalia e mesiperme ...
    Pres mendimet tuaja, para se tė shpreh mendimin tim. Nuk dua qė tė bėj shumė armiq (ose miq) qė nė temėn time te parė.
    Hajde teme hajde.

Ket shprehje mund ta terheqesh nga te dush. Shume femrave mund t’u kene shndrite syte e te kene thene gjithe qejf: “Oh, sa e mire qe jam... se jam femer” e shume te tjera “Qyqa, varri. Ēa thote ky mi?”

Per mendimin tim keto dallimet jane koti. T’i fusesh ne nje thes 3 miljarde njerez e ne nje thes tjeter 3 miljarde te tjere, duke i krahasu ne kete menyre s’eshte e llogjikshme, biles eshte diskriminim . Po t’i hedhim nje sy letersise p.sh. shohim vepra si: Romeo e Zhuljeta; Lejla dhe Mexhnuni; Jusufi dhe Zylihaja etj. Po te ishte e vertete kjo shprehja me lart do kishim Zhuljeta dhe Messalina (po ja fus kot)... etj. si puna e kesaj... kshu ēifte “varresh”...
    Pra zemra “varr” ka pasur nga te dyja anet dhe do kete... Ashtu siē ka pasur edhe “dyqane”.

Po te ishte per te bere nje dallim mendoj se duhej bere vetem duke thene se menyra e te menduarit, dhe rrjedhimisht e te ndjerit, eshte e ndryshme. Jo njera pale e bradhe e tjetra e zeze. Dihet qe truri i femres nga ai i mashkullit ndryshon shume. Pjesa e bardhe dhe gri- te cilat pergjigjen per aktivitete te ndryshme- tek femrat dhe tek meshkujt ka raporte te ndryshme.
    Pra, femrat dhe meshkujt vetem jane ndryshe, nuk jane bardhe-e-zi...

Jam i mendimit se asnjera prej paleve nuk mund ta dije plotesisht se ē’ndjen pala tjeter. Eshte si puna e ngjyrave. Hidhni syte nje pejsazhi dhe mendoni. X person a i sheh ato ngjyra njelloj si ju? Mbase, por ju kurre nuk mund ta dini... (S’diskutohet qe te kaltren njelloj e shohin te gjithe dhe i thone “e kalter” por “sa te kalter?” ....????) Pak a shume kshu eshte edhe kjo puna femer-mashkull...Per mashkullin femra eshte “nje tjeter”, ashtu siē eshte “nje tjeter” mashkulli per femren.

Kjo ishte nje pergjigje prej nje jo-profesionisti... Une vazhdoj te lexoj me endje mendimet e profesionistave...

Meqe kam dale pak prej teme, i kerkoj ndjese hapesit me :
    “Rrofshin Femrat!”

In God I trust Maska e fjollat
    Anėtarėsuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes sė hitlerit
    Postime
    1,085
    Citim Postuar mė parė nga SuiGeneris
    Zemra e njė femre ėshtė si varri, nėse dikush hyn aty nuk del mė, ndėrsa e njė mashkulli si dyqani i lagjes, nuk merret vesh kush hyn e kush del.

Si ju duket?
    Ndarja femer vs. mashkull nuk eshte diēka shume e pelqyeshme aktualisht por mendoj se fjalia e mesiperme ...
    Pres mendimet tuaja, para se tė shpreh mendimin tim. Nuk dua qė tė bėj shumė armiq (ose miq) qė nė temėn time te parė.

Meqenėse njeriu ka vetėm njė gjini qė e dallon nga gjinia tjetėr, ėshtė vėshtirė tė bėhen krahasime nė relacion femėr mashkull. Tė diskutosh nė kėtė temė do tė thotė tė flasėsh pėr gjėra personale, qė nuk preken askund me pyetjen e ngritur.

Nga pėrgjigjet e sipėrme nuk pash se ke dhėnė mendimin tėnd rreth temės SuiGeneris???

p.s. Nėse zemra e femrės krahasohet me varr, a thua sa sipėrfaqe mund tė ket ai varr dhe sa dikusha mund tė hyjnė pėr tė mos dalė kurrė mė?

i/e regjistruar Maska e EvAnKa
    Anėtarėsuar
    26-11-2004
    Vendndodhja
    iLLiNOiS
    Postime
    35
    Citim Postuar mė parė nga _tironc__king_
    Me fal por me duket se eshte e kunderta per mendimin tim dhe mos mendo se jam maskilist, mashkulli eshte si ai qeni qe gjith diten rrin duke bredhur por ne darke kthehet ne baze. Kjo eshte e vertetuar dhe nga satistikat e fundit te seksologeve ne 19 nendor ne roterdam.Mashkulli nuk e ka zemren si dyqan por diēka tjeter:P dhe qe ta dish mir zemra e nje mashkulli eshte si nje der e blinduar dhe nuk hapet shum here:P se ndjenjat qe krijon per nji person i konservon per kohe shume te gjate si gur te ēmuar edhe pse ai person eshte larg tij

jam dakort me ty (edhe pse jam femer lol)
    (Æ`·.øøø.¤
    EvAnKa
    ¤.øøø.·“Æ)

_ALiDeMsS_ Maska e _tironc__king_
    Anėtarėsuar
    16-09-2004
    Vendndodhja
    n'shtet rrethim
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga EvAnKa
    jam dakort me ty (edhe pse jam femer lol)
    Flm EvAnKa.
    me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon

Djal i poshter Maska e Varjant
    Anėtarėsuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    6
    Mua kjo tema me pelqen shume

Eshte e vertete qe fjala varr eshte i cik dramatike por shpreh tamam ate qe nje varr=zemer permban brenda. Ne nje varr ndodhen dashuria , urrejtja , genjeshtra , e verteta, gezimi, hidherimi pra te gjitha keto gjera jane edhe ato qe ndodhen brenda nje zemre me te gjitha sekretet e saj.

Lexova me siper qe zemra permban edhe nje thesar dhe nje njeri qe hyn dhe i pelqen rri aty gjithmone, por nuk do te thote qe rri me deshire ndoshta ai thesar eshte nje gracke qe po re ne te do mallkosh gjithe jeten se perse hyre ne ate vend

Boll tashi se fillova tu be si filozof hajt ju njimofte zoti te gjitheve dhe dashurohuni . Ka i cik vujtje por eshte gjeja me e bukur per nje njeri gjithmone sipas meje dihet..

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •