Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 98
    e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Me sa duket te folurit per veten ne vetėn e trete e lehtesoka barren e "self-centeredness"

Mire se u prezantove, blue eyes

TIRONC dA bEzZt Maska e OnLiNe
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tiron
    Postime
    49
    Ja Mire Se Na Erdhe Dhe Ia Kalofsh Sa Me Bukur Ne Forum!

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    emi... e dija qe je ne spanje por shpresoja mos ishe andej nga palma de majorka ose diku nga canariet se me kane thene qe eshte bukur dhe mbase shfrytezoja rastin te beja ndonje pushim atje.aq me teper qe rezervimin e hotelit se paskam problem lol.une per vete jam mjek ne tirane punoja si ortoped dhe ketu erdha per specializim 6 mujor ,por ketu me ofruan pune ne kete spitalin ne urgjence dhe nderkohe me ndihmuan per dokumentat,plus qe me sponsorizojne per te dhene provimet dhe te marr dhe nje here specializimin ketu.eshte e veshtire por une ne fakt jam i kenaqur dhe me ka ecur,kuptohet kisha nje mikqe ai i parapriu dhe me tregoi rrugen ai kishte hequr para meje.
    Me duket se bera ketu prezantim tek tema jote me teper sec kam bere kur jam prezantuar vete,por meqe ma kerkove thash te te tregoj.shkruaj dicka perseri.take care (kujdesu per veten).bye sweety.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Citim Postuar mė parė nga blueyes
    Si cdo gje ne kete jete po ashtu dhe forumi duhet te na nxise per ta hapur ate...
    Me vjen mire lol qe me paske shkruar te falenderoj per komlimentat....
    Po mire se more vesh ti lol qe une jetoj ne Spanje?????
    E do te shkoj per pushime kete vere ne Tirane????
    He he do te rrah qerata,se ke mendjen ne mesim lol........
    Ke te drejte per ate punen e aeroportit te shpifet jeta por.....Sapo hyn ne Tiranen tone te dashur cdo gje ndryshon.....Kismet kete vere nga fundi i qershorit do te shoj per pushime(Ne Tirane lol) do rri nja 20 dite qe jane shume pak por...Thats life lol....
    Te uroj nje dite te bukur ia kalofsh mire e me thuaj ku punon????
    Une ketu jam recepsioniste ne nje hotel mjaft te kendshem....
    keshtu qe po te ra rruga per ketej vetem nje call lalit e direkt te rezervoj....Nje suite...ha haaaaaaaaaaaaaa....pacim flasim....
    ciao blueyes...qenkemi kolege por ne vende te ndryshme...nqs do mund te me shkruash ne mesazh privat emrin e hotelit dhe qytetin...dhe nqs te intereson une po te dergoj ne MP adresen e-mail te hotelit ku punoj une....ciao dhe me te mbara...

-=[badboy]=- Maska e badboy
    Anėtarėsuar
    30-11-2002
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    4
    Mire se erdhe ia kalofsh sa me bukur ne forum!

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Citim Postuar mė parė nga badboy
    Mire se erdhe ia kalofsh sa me bukur ne forum!
    badboy??????????Goddddddddddd
    Nuk te besoj qe je i tille megjithate flm i dashur,patjeter qe do tia kalojme mire se bashku..
    Gjithe te mirat Ami!!!!

Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Citim Postuar mė parė nga OnLiNe
    Ja Mire Se Na Erdhe Dhe Ia Kalofsh Sa Me Bukur Ne Forum!
    Mire se te gjeta Online edhe pse nuk ishe ne te ha ha shaka lol.....
    Te uroj wekend te kendshem...

Ciao flasim!!!

Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Me sa duket te folurit per veten ne vetėn e trete e lehtesoka barren e "self-centeredness"

Mire se u prezantove, blue eyes
    Mire se te gjeta e nderuar!!!
    Te folurit ne veten e trete????Me kanaq vertet,eshete me interesante per mendimin tim,me pelqen me shume..
    E ke vene re kur i tregon dikujt nje ngjarje apo..????
    Vertet qe perplilohet me bukur dhe me lehte????
    Gjithmone kur flasim per te" tjere" eshte me e thjesht,ne kete rast une pershkruaja me pak fjale "Ate" vajze.....

Shpresoj se do tia kalojme kendshem se bashku...
    Have a nice day lol...

Ami!!!

Anėtarėsuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Thumbs up Mjekut!!!

Citim Postuar mė parė nga miki_al2001
    emi... e dija qe je ne spanje por shpresoja mos ishe andej nga palma de majorka ose diku nga canariet se me kane thene qe eshte bukur dhe mbase shfrytezoja rastin te beja ndonje pushim atje.aq me teper qe rezervimin e hotelit se paskam problem lol.une per vete jam mjek ne tirane punoja si ortoped dhe ketu erdha per specializim 6 mujor ,por ketu me ofruan pune ne kete spitalin ne urgjence dhe nderkohe me ndihmuan per dokumentat,plus qe me sponsorizojne per te dhene provimet dhe te marr dhe nje here specializimin ketu.eshte e veshtire por une ne fakt jam i kenaqur dhe me ka ecur,kuptohet kisha nje mikqe ai i parapriu dhe me tregoi rrugen ai kishte hequr para meje.
    Me duket se bera ketu prezantim tek tema jote me teper sec kam bere kur jam prezantuar vete,por meqe ma kerkove thash te te tregoj.shkruaj dicka perseri.take care (kujdesu per veten).bye sweety.
    Pa pa pa do ngordh une per mjekun e forumit!!!!
    Lol pse sthua ti qe do te na sherosh edhe sikur vetem me keshilla sygjerime???
    Se pari Miki gezohem shumee qe je i kenaqur me veten kjo ka shume rendesi per te ardhmen tone..Dhe ne nje fare menyre ke arritur ate qe meriton e te ben te jesh vetvetja....
    He pastaj le te thone qe ne Shqipetaret nuk vlejme etc etc....Jeta eshte eveshtire per te gjithe por duhet te sakrifikosh per te arritur diku..ne te...te jesh dikush...
    Dhe une si pothuaj te gjithe fillimin e pata te veshtire, por kam 6 muaj qe punoj ketu dhe jam e kenaqur..kam fituar respektin besimin e personave qe me rethojne dhe ky fakt ben te ndihesh sa me mire,ti kalosh pengesat me me pak veshtiresi...E me se fundi ne qershor me bejne kontrate "Fija"ne shqip me duket "Stabel"....
    Nejse se u zgjata Miki me shkrimin tend me detyrove te beja nje prezantim te dyte...

Nuk ndodhem ne ato vende qe ke lartpermendur...Por jam ne nje tjeter ndermjet Madridit dh Barcelones...Det lol Det,afer detit dhe afer mbretit..Thone ne njeren prej tyre..Une kam nje pjese te te dyjave....Gjeje lo..Ku jam????????
    Po te lodh pak mjek se perndyshe do te behet monoton (Bashkebisedimi)mgjs nuk e besoj jam e sigurte qe do meremi vesh si dy persona te rritur e te pergjegjshem.apo jo Miki ???
    How do you called me SWEETY???I like it lol....Me gusta mucho....
    He e shikon qe dhe anglishten e thaj???????????Ha haaaaaaaaaaaa
    Take care too lol!!!!!
    Byeeeeeeeee see you!!!
    Nos ,quiza en albania oooooooooooo....

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    mir se erdhe kalofsh sa me mire
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •