Thnx lennon!!!Postuar mė parė nga LeNNoN
Shpresoj se do tia kaloj po aq bukur me juve sa gjate gjithe kohes qe jam ketu...
Pac nje dite te bukur!!1
Thnx lennon!!!Postuar mė parė nga LeNNoN
Shpresoj se do tia kaloj po aq bukur me juve sa gjate gjithe kohes qe jam ketu...
Pac nje dite te bukur!!1
Pėrshėndetje "Zy Bluēkė"
Mire se u prezantove.
Ai![]()
prezentim me stil interesant,
mire se ke ardhe e kalofsh caste te kendshme ne forum e edhe jashte forumit
Ca pika shiu rane mbi qelq
dhe une per ty sec ndjeva malle
jetojme te dy
ne nje qytet
sa rralle shehemi
sa rralle.
Fillova me nje poezi e cila me pelqen dhe mendoj qe do te pelqeje me qe jemi dhe nje nje qytet dhe qe karrjeren tuaj e keni nisur me poezi.
Ola Ēika's. hahahahahahahahah
ha........
-Alby
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ^TIRONA^ : 24-01-2005 mė 20:33
KI I VETMI♥ALBY
Pershndetje.. blue.
Me sa pash qe kishe bere nje persentim shuuum shum te mire , dhe keshtu qe te uroj mire se ardhje ketu tek Prezentimet , edhe pse ke qen ne forum..
Dhe uroj te kalofesh sa me mire ktu mes nesh.. dhe ne Forumin me te madh Shqiptar..
Zoti te ndihmoft..
Suksese Shkoll/Pun/Dashuri
Gjith te mirat.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Uau cme pelqeu personifikimi ne fjale"Blucke"Pyes lotin mos je Korcar????Postuar mė parė nga Pyes_Lotin
Te falenderoj dhe ty per mikepritjen jam e sigurte qe do tia kalojme sa me mire ketu ne kete faqe t6e forumit ku hedhim mendimet deshirat e shume gjera qe i ndajme me njeri-tjetrin...
Kalofsha sa me bukur(E kam fjalen per diten e sotme)..
Pershendetje Gjilani se pari faleminderit per bekimin tend gjithashtu te uroj gjithe te mirat ne jete...Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
Te paska pelqyer prazantimi..me behet qejfi...
Ia kalofshim sa me kendshem mik i dashur!!!1
Stil interesant...hem me pelqen menyra jote e te shprehurit.....Postuar mė parė nga gazi
faleminderit gazi mire se te gjeta i dashur....
Have a nice day!![]()
Mmiremengjes o kendezPostuar mė parė nga ^TIRONA^
4 pula Albushi 5...
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa tu pergjigja te lezeteshme te pelqejne????
Cbere i dashur sot si e fillove diten me te majten apo te djathten?????
vargjet e mesiperme pa dyshim jane nice thnx,dominoj me mire spanjishten por aspak nuk qahem nga anglishtja,bereqavesem mire(Dialekt)
Po ti pse me genjen qe jemi ne nje qytet apo thjesht doje ti pershtateshe poezise????????????????
Ti ner Kine e une ne Librazhd lol cti bejme kur u ndane kaq na rane....
Gracias alby que tengas un buen dia!!!
Thnx alby pac nje dite te bukur!!!
P.S Qe te mesosh pak spanjisht lai nuk vjen keq!!!![]()
ciao blueyes...jam djale lal.....lol....Postuar mė parė nga blueyes
Drejtesi Absolute eshte mese e drejte.....te pershendes edhe une dhe mire u takofshim ne tirane ne vere....![]()
Krijoni Kontakt