Mir Se ERdhe Kalofsh Sa Me Mir
Mir Se ERdhe Kalofsh Sa Me Mir
-=] An[G]eL [=-
Mire se erdhe.
Prezantim shume i bukur.
Kalofsh bukur ne Forum.
Gjithe te mirat ' SeLina
Mire se erdhe blueyes!
Ja kalofsh sa me mire ne Forum...pac fat
Gjith te mirat
xOxO, Dina
Peace![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
blueyes: Ju pershendes.
Mire se vjen midis nesh, shkrime sa me te kendshme.
Dito.
duket qe sme ke njohPostuar mė parė nga blueyes
un kam me ta ba jeten ferr
ktu po qe me zemren e zez ban qejf
siē thojn
nuk i ecen te ndershmit
kshu qe ndonjeher por ndonjeher rre noiēik se te ban mire![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
mire se u prezantove se per te ardh e shoh qe paske kohe.........
prezantim shume i vecante....
Banie thnx...
Diaman do ta kem parasysh keshillen tende!!!
Mila niste rob zoti ku ke qene ti lol se na bone marak,si qe ajo puna e belulit????
Angel te falenderoj....
Selina 21 me te vertete te pelqeu thnx e dashur e mirese ju gjeta!!!!
Tironsja Philly rrofsh lal dhe ty gjithe te mirat te uroj,nje pyetje lol ky nicku yt nga e ka prejardhjen se qesh tu lon nom tu e shkrujt mshkoi dora ters lol.....
Di ti Daje odeoni apo relax adi si me te thirr lal pasi me pelqejne te gjitha,edhe pse ne nja dy shkrime kemi patur mosperputhje do te them dicka me pasteri qe me pelqen shume menyra jote e te shkruarit DAJE,(Nji kom e mka mar malli)
Faleminderit per mikpritjen Tirons je dhe ti Lol?????99% jom e sigurte po ma konfirmo ate 1% mos te rri me marak una.....
Ice Storm je i gabuar i dashur pasi kam lexuar shume shkrime te tua dhe ne nje fare menyre "Te njoh" ne thonjeza sic e shikon pasi snjohim akoma vetveten 100% lol kjo eshte jeta....SA per ketu ne forum qe the qe duhet te genjesh nei here...Ndoshta ke te drejte por me duket qe ekemi bere te gjithe thjesht duke hyre ketu me nje nick apo jam gabim????
Do te them dicka lol ketu ne radhe te pare vi per tu argetuar une dhe nuk kam asnje aryse per te bere lufte me ndonjerin as per ti dhene trute emia me cin te me hahet do shkembej mendime m ete tjeret hec bab deren aty e kane nji dalje e shnet apo jo Ice me te vertete je ice?????Bashke do tia kalojme bukur te siguroj kam respekt...
Piranha mire se te gjeta e dashur me prezantimin tim pasi e the dhe vete ardhja ka kohe qe ka ndodhurr te pershendes !Drejtesi Absolute" apo mbrapsh...
Ju uroj te gjitheve nje dite te kendeshme fat ne jete dhe kaofshim momente te kendeshme se bashku,ndonje dite dhe mund te takohemi si dihet ne Tirane shkoj kete vere me pushime...
Pufje te gjifeveeeeeeeee muaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!
"Rastėsisht" Nick-u im ėshtė i njėjtė me emrin...Postuar mė parė nga blueyes
Aman moj me pufje tė gjata mė avash, se jam i ftohur, e kėshtu do mė ngacmosh bajamet!
Djali mos u merzit e mos ki frike se dhe une me bajame jam jo e ftohur por e plevitusur lol.....Postuar mė parė nga diamant abrashi
Thone qe i ftohti del me te ftohta dhe i ngrohti...Po me te ngrohta......
P.S Une o puth o sputh hic lol apo sme ka bere mire dhe kjo klima e spanjes pa pa paaaaaaaaaaaaaaaaa....mUAH JA DHE NJE TE SHKURTER LOL...
Mir Se Erdhe !
Kalofsh Mir Ne Forum !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Krijoni Kontakt