eiiiii cfar prezantimi qe beri shoqia.... ...une nuk jam prezantuar e dini pse me duhet nji dite č tere per tu prezantuar haaaaaaa
eiiiii cfar prezantimi qe beri shoqia.... ...une nuk jam prezantuar e dini pse me duhet nji dite č tere per tu prezantuar haaaaaaa
Tdish ti xeno se kujt ia kam kushtu une ate poezine me vret per zotin edhe pse sjam familje.......E merr dot me mend se skam men me e botu ne forum se e di qe ma bejne bam,edhe pse u vleresua shume.....Nuk tallem por....
E bukur eshte jeta
kur di ta jetosh
e forte dhe dhimbje e jetes
qe duhet te perballosh..
Kur te thote jeta
qe duhet ta pesosh
vazhdo pa ngurime dhe falenderime
kjo eshte jeta e cila te dhuron
gezime e trishtime....
P.S Kete e kam krijuar ne 8 vjecare mos u tallni shume kur ta lexoni se adoleshente qeshe por te kapten kuptova thlbin...pak a shume lol...
Te falenderoj per mikepritjen bye...
Banie te pershendes ne radhe te pare qe more mundimin e me shkrojte....Postuar mė parė nga banie
Tani e thua seriozisht qe te pelqeu apo.....
pasi thjesht me hipi nje dallge sot dhe prezantova veten ne kete menyre ne forum,por nese ste pelqen e ndryshoj une.....
Gjithe te mirat i dashur.....
po me pelqeu shume ma bera shaka te pershendes edhe une te uruj gjite te mirat ne jete ejjjj jan vajze .e dashur haaaaa
Sorry banie me keto nicke po harrojme dhe emrin e vertete ndonje dite.....
Faleminderit, dhe une ty gjithe te mirat te uroj suksese banie!!!
complimenti per poesite
complimenti per poesite
triken chica mu e du me lara laraPostuar mė parė nga blueyes
se dhe n'qaf varsen tate e vara
pranej rrusho maroje shpejt shpejt
se do te smunem dhe belaja ka per t'gjet
me ta thon si me ta thon me ta lyp ma kishe dhon
[QUOTE=blueyes]Si tu duk Ibiza lol?????
QUOTE]
Kisha "punė" mė tė mėnēura unė se tė vizitoj njė ishull pa lidhje... Ishulli ke ishulli nuk vete kurrė...Bėja dhe ti ashtu se nuk tė bie keq...
she sheeee a doni mo per belulin :P
prezantim tbukur![]()
mir se erdhe
klejzi
Krijoni Kontakt