Do doja te dija mendimet tuaja, ckuptim ka per ju fjala hakmarrje,dhe pse njerizit e kane gjithmon ate deshir per tu hakma.
Do doja te dija mendimet tuaja, ckuptim ka per ju fjala hakmarrje,dhe pse njerizit e kane gjithmon ate deshir per tu hakma.
TE DASHUROSH SA JE I RI, DHE MOS VUASH NE PLEQERI
po une qe skam shpirt hakmarres dhe se di se ca eshte si tia bej?!...per zotin duhet naiher kur ta bejne borxh....megjithese une do ta perkufizoja siostolerance,&deshira e shqiptarit per tu bo gjithmone barazim.(naiher edhe me ta kalu)
Gjithkush hakmerret dhe gjithkush ka mėnyrėn e tij/saj pėr ta bėrė kėtė, por tė gjithė nė fund themi...unė nuk hakmerrem !!Hakmarrja
Hakmarrja virtyt i theksuar tek shqiptaret...
Ne pergjithesi hakmarrja eshte e padobishme megjithate duhet te them qe jam shume hakmarres megjithese jam gabim...
vertet hakmarrja esht shum e theksuar ne shqiptaret..po jo gjith jemi ashtu..dhe nuk me duket hiq e drejt..
Hakmarrja,
Edhe une nuk jam shum e qarte se c'fare lloj hakmarrje behet fjale ketu. Do doja te dija me shume sidomos per hakmarrjen ne veri te shqiperise.
Megjithate hakmarrja eshte nje gje teper e frikshme.
varet se si osht puna ene hakmarrja mer shum kuptime. Biles para 2 ditesh po lexoja ne nji revist mduket se ishte Seventeen edhe thoshte qe 80% e gocave tpakten qe jan hakmarrur jan penduar me pas.
Un per vete e boj ene sma bo syni terr hic lool ka raste qe hap edhe rrug :P
klejzi
Postuar mė parė nga nearta
me se e vertete, por se nuk do te thote se nje gje do e shtoja: Jo cdo kush qe hakmerret mund te quhet hakmarres. Ka momente te vecanta ku hakmarrja nuk quhet hakmarrje por venie drejtesie.
Eshte ne natyren njerezore qe njerezit te hakmerren, sepse ne kete menyre ata ndjejnje nje kenaqesi te pashpjegueshme. Por gjithmone jam e mendimit se hakmarrja duhet shmangur dhe ne cfare do lloj situate eshte me mire te falesh dike se sa te hakmerresh kunder tij.
"Hakmarrja virtyt i theksuar tek shqiptaret..." nga elmajico
S'do ta fusja hakmarrjen ne kategorine e virtyteve
Krijoni Kontakt