Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24

Tema: Ritakimi

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417

Ritakimi

Po e hap kete teme e shtyre nga nje bisede qe po beja para ca kohesh me nje mikun tim shqiptar, i cili po me tregonte per te dashuren e tij te pare te cilen e kishte dashur beyond life itself. Dicka kishte ndodhur dhe ishin ndare dhe sic thote ai "faji mbeti jetim." Kishin kaluar disa muaj pa e pare dhe nje dite, ndersa shkonte per ne universitet e kishte pare qe po vinte ne drejtim te tij. Kishin shkembyer veshtrime dhe ndersa ajo largohej, ky kishte kthyer koken ta shihte per nje here te fundit. Fjalet e tij egzakte ishin, "nuk ndjeva asgje."

Do doja te dija:
    1) A eshte gjetur ndonje ne nje situate te tille??? Dmth, te keni pare apo takuar ish njeriun e zemres?
    2) Si jeni ndjere?
    3) Ka te beje koha midis ndarjes dhe ritakimit ne ate qe ndjete ne ato momente per personin?

Missi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 09-01-2005 mė 17:20 Arsyeja: Reklame
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Po, disa here.

E kam dashur gjate kohes qe kemi qene bashke, dhe detyrimisht pas nje fare periudhe jemi ndare. Koha fashon cdo dhimbje.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga MisCongeniality
    Do doja te dija:
    1) A eshte gjetur ndonje ne nje situate te tille??? Dmth, te keni pare apo takuar ish njeriun e zemres?
    Jam gjendur ne nje situate te tille, por ka dy fragmente qe duhen ndare nga njeri tjetri. Pra arsyeja e ndarjes.
    2) Si jeni ndjere?
    Une kam ndjere nje urrejtje per personin qe pashe por nje ndienje autokontrolli te mire qe s`bera ndonje budallallek.
    3) Ka te beje koha midis ndarjes dhe ritakimit ne ate qe ndjete ne ato momente per personin?
    Mendoj po, sepse kot nuk kane thene qe largesia eshte si puna eres fik qiriun por ndez me teper zjarrin.

Dito.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 09-01-2005 mė 17:26

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    2) Si jeni ndjere?
    1)po me ka ndodhur,
    2)pata 1 renqethje mishi,po degjoja me shum rrahjet e zemres,sesa hapat e mia...nuk kishte gjate qe ishim ndare,pasi kur jam perplasur here te tjera...hapat e mia u degjoshin goxha ,dmth (koha) e beri ate te mundur.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Mendoj se ndjesia varet dhe nga distanca kohore.Sepse ndryshe mund te ndikosh kur e takon menjehere sapo je ndare dhe ndryshe mbasi ka kaluar kohe.
    Mgjse ne keto punet e ndjenjave une jam me ate qe nuk ka te prera me thike sepse mund ta shikosh heren e pare dhe nuk ndjen gje por mund ta shohesh te nesermen prape dhe te filloj diēka te reagoje brenda.
    Keshtu qe une mendoj se gjithsekush mund te kete nje eksperience dhe qe nuk ngjajne me njera-tjetren.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846

Do doja te dija:
    2) Si jeni ndjere?

Missi
    1)Ca herė.Mė ėshtė dukur vetja si nė fund tė bunarit...ndonjėherė pėr shkak se nuk kishte mbaruar gjithēka dhe shumė sende kishin ngelur pa thėnė,dhe herė tjera thjeshtė nga turpi qė takoja njeriun me tė cilin kam nda momente hidhėrimi e gėzimi.

2)huh,nuk kam mundėsi qė direkt tė shprehem si jam ndjerė.Ka ndodhur qė kam qenė i gėzuar qė kam pa qė ėshtė gjallė e shėndoshė (njė herė pash njėrėn qė kishte fėmijė nė dorė) dhe nė moment jam ndjerė shumė keq dhe kam fajėsuar vetenpėr shumė sende.

3) Normal qė po.Shumė rallė njeri mendon pėr ishet nqs nuk i takon ato,e kur i takon,ndėron muhabeti.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Thojne qe mali me mal nuk takohen por njerzit takohen nji dite...!
    Per disa gjera do doja te behesha mal per te mos nxjerre perfundimin e situates...

p.s Missi , ku mi gjen kto tema te "veshtira" mor zot lol
    ...

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Citim Postuar mė parė nga Stina
    Ah, mire. Ky na e donte me shume se jeta dhe nuk ndjeu asgje... Si na ndodhi kjo?

Dy opcione:

1.) Ai mendonte se e donte por jo ne te vertete.
    ose
    2.) Varet si e ka thene ate "nuk ndjeva asgje." Sepse nje gje do ndjeje ai kur kalon personi. Dashuri, urrejtje, gezim, trishtim, habi, etj. Emocionet jane te shumta dhe eshte gjynah te thuhet "asgje." Une per vete nuk e imagjinoj dot te mos ndjesh asgje per nje person qe ne te kaluaren e doje me gjithe shpirt...

Edhe une bashkohem me mendimin e Stines.

Si ka mundesi mos te ndjesh asgje . Pastaj kujt i ka thene Dashuri ai thjesht nje takimi apo nje nate ne krevat? Se cudi eshte te dashurosh dike dhe mos te te rrahi zemra . Fundja ka qene i afert per ty. Keni ndare shume gjera bashke. Ahhh , po nese ne vend te zemres ka nje cope guri ath nuk i ve faj , se nuk ka mundesi tjeter. .....
    Dashurite sado te ndryshme te kene qene nga nj-tj po emrin dashuri e ka.

White_Angel
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Stina
    2.) Varet si e ka thene ate "nuk ndjeva asgje." Sepse nje gje do ndjeje ai kur kalon personi. Dashuri, urrejtje, gezim, trishtim, habi, etj. Emocionet jane te shumta dhe eshte gjynah te thuhet "asgje." Une per vete nuk e imagjinoj dot te mos ndjesh asgje per nje person qe ne te kaluaren e doje me gjithe shpirt...
    Pa dashur te gjykoj ate cunin zemergur (lol) , ti stinushe harron faktorin "kohe" i cili kur zgjatet e zgjatet , harron cdo gje !
    Thojne...larg syve , larg zemres dhe kur kjo eshte e gershetuar me nje kohezgjatje relativisht te gjate nga ndarja , atehere vjen nje moment qe nuk besoj se do ndjesh gje per ate person , plus qe nderkohe mund te kesh dike tjeter ne jeten tende qe e ben me te lehte harrimin e saj(tij)!
    Megjithate , per ato qe nuk kane siguri tek vetja mbi kontrollin e ndjenjave te tyre , do te rekomandoja...sa me larg syve per nje kohe sa me te gjate ! Ky besoj se eshte ilaci me i mire per te harruar dike !
    ...

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Flmd te gjitheve per pergjigjet (rebele, odeoni, bunny, era, stormi, white angel, AAO, and stina. Goxha origjinale

Odeoni, me pelqen thenia jote mbi rendesine qe ka koha e ndarjes ne ndjenja. "kot nuk kane thene qe largesia eshte si puna eres fik qiriun por ndez me teper zjarrin. Ashtu them dhe une. Por a s'do te thote kjo qe koha e ndarjes nuk ka efekt nese dashuria ka qene e sinqerte dhe shume e madhe?

Stina mire e ke ti, po te garantoj qe ky djali eshte nje nga djemte me te mire shqiptare qe kam takuar deri me sot (well, e them kete se e kam kusheri dhe po i bej qefin se e di qe do i lexoje postimet ) S'mendon se njerezit reagojne ndryshe ne punet e zemres? Po qe dashuria mund te kaloje ne urrejtje dhe pastaj e kupton qe s'do jesh kurre me ate person, duke e pranuar keshtu realitetin??? Pastaj, kush tha qe nese e ke dashur dike me gjithe zemer nje dite, do vazhdosh ta duash gjithe jeten ashtu? Nese do ta donin njeri tjetrin aq shume, ata do ishin bashke.

Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    per ato qe nuk kane siguri tek vetja mbi kontrollin e ndjenjave te tyre , do te rekomandoja...sa me larg syve per nje kohe sa me te gjate ! Ky besoj se eshte ilaci me i mire per te harruar dike !
    Nah AAO, mendoj se njeriu duhet ta pranoje realitetin ne vetvete. Nuk mund te mbeshtetesh dot tek koha sepse ti vec po i shtyp ndjenjat per kete person dhe ndoshta nje dite kur ta shohesh ne rruge, do filloje revolucioni
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •