Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18
    i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Une s'kam dhene gje. Fatkeqesira te tilla jane burim pasurimi per sharlatanet, e refuzoj te kontribuoj ne fryrjen e xhepave te tyre. Aq sa ka dhene kompania e Soullit, merr nje executive director ne Red Cross.
    Fatkeqesisht kjo eshte pjeserisht e vertete. Edhe une kur po i dhuroja leket po mendoja se c'pjese e kesaj shume do t'i shkonte viktimave . Ama nje pjese e mire shkon ne ndihmen e tyre dhe kjo eshte e rendesishme.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Un kam mendu me dal me nji kove ne dore e me grumbullu ndihma. Ca paskan kta shar...latanet(?) me shum se un kshu. Pastaj nji te treten do i jepja per Tsunamin...si tip Robin Hoodi...edhe prap do ishte me shum se te jepja 15$ e te hapja teme per to

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Sa qesh tu u pergjigj, por t'lexova firmen, rastesisht!

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ej po meqe je ktu, hudhe nej lek ne kove pra. Te shofim a rri drejt dhe flet drejt lol

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    asgje nuk kam kontribu por ama me vjen shume keq
    per cdo gje qe ndodhi zoti bekoft ato qe jan gjall
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Dalin kshu firefighters neper semafore per te marr ndihma per departamentin e tyre , dhe grumbullojne coins per me la teshat lol
    Dolen disa femije per te marr ndihma per ato te prekurit nga Tsunami , grumbulluan 1.300 dollar per disa ore ! Me sa duket njerezit nuk pyesin shume se ku shkojne paret ( sic e vune ne dyshim disa me lart si justifikim ndaj kopracise lol) por dhurojne me aq sa kane mundesi pasi nuk besoj se ka rast me te justifikushem per ato qe kane pak dhimshuri per ato femije qe kishin mbet pa familje e pa shpi !
    Dhashe dicka...simbolike ! Sic thanen ma lart , gur gur bahet mur...ishalla ai muri i ndertuar prej "simbolikeve" i nevojitet sadopak atyre jetimve te Tsunamit !
    ...

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Jam dakort me ate qe ke thene, AAO!
    Je njeri qe flet me zemer, sepse ke nje te tille dhe nuk e perdor vec per te qarkullu gjakun!
    Kam kohe qe te njoh dhe nuk zhgenjehem kollaj prej karakterit tend.
    Eshte e vertete qe shume pislliqe ndodhin (sidomos ne raste te tilla) por c'rendesi ka tek e fundit?! Mjafton qe ti ben tenden. Ne mos nevojtari, Robin Hoodi do ti marri. Edhe ai ne nje fare sensi 'nevojtar' eshte, perderisa veritet rrugeve me qellim per te mbledhur lemoshe.
    Rendesia e kesaj teme eshte te shoh sesa shqiptare mbarebotes kane miresi. Sa nga ne mendojme dicka me larg xhepit tone. Sa nga ne nuk kane harruar qe dje ishim dhe ne nevojtar, ose me mire akoma jemi.

Eshte e vertete qe te gjithe kemi halle. Shumica nga ne as qe e kane idene se cfare ka ndodhur andej dhe se cdo te thote te perballesh me nje tragjedi te atille. Nuk u ve faj njerezve qe nuk marrin informacione mjaftueshem per ndodhite ne bote. Nuk fajesohen as ato qe nuk kane dhuruar mer jahu, se nuk ka kush detyrim.

Pleqte thone: Buken e zeze dhe zemren e bardhe!

PS: Po qeveria jone, firmat, kompanite etj...kane kontribuar disi, apo lesh e marikes?

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    O Hektor i biri Priamit! (lol ket e kam te kopjume)

Pse kam pershtypjen se me tingellon familiar menyra se si flet mer jahu?!
    Jo se kur bi fjala tek keto temat edhe une mundohem te rrij drejt. Kisha kohe qe e kisha nise me thone dyshimin, po tani mu mush menia. lol Po e pata pat gabim do hudh nji dy leksh ke kova Ryderi-it se e di qe ma fal gabimin per dy lek. lol
    Ika ika se u bona vone. Sa kam kontribuar do ta them nje dite tjeter.
    HOLLAND...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  3. Kontributi Orthodhoks nė ēėshtje themeleore botėrore
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-03-2005, 01:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •