Syte,buzet dhe te mos jete shume leshator.
Syte,buzet dhe te mos jete shume leshator.
I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
yummie..![]()
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Buzeqeshja.....Burreria e zerit.....tatuazh......qetesia e te folurit...Inteligjenca...forca e shikimit!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Anisela, dhe te doja ta pershkruaja si do me pelqente 1 cun persa i perket anes fizike, me bukur se ty sdo e thoja, sespe dhe une mendoj te njejten gje..![]()
* you go girl *
A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.
Te jete e shendetshme, dmth healthy, kjo premton femi te shendetshem, vithjet afersisht ne proporcion me supet. Floke, s'ka rendesi ngjyra, por te jene te shendetshem, syte, edhe kta s'ka rendesi ngjyra por te jene te paster. Gjoksi, madhesi normale, pak te varur, dhe natyrale sigurisht. Dhe duart, femerore.
Kaq!
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
Ah po, edhe te jete petite, dmth dicka qe do me pelqente te cuddle up.
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
syt i kam fiksim.. te jet gje i gjate e elegant
sdo mend qe kalohet nga dega me dege... ketu qe te bini rehat moj cupa ju duhet te shkoni ne kaliforni ... aty keni meshkuj BMW neper klinika
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
waw mi mami ky pershkrimi jot ngjaka si un!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Postuar më parë nga Aragorn I
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Te rradhitura sipas rendesise te femra:
1) ****ët
2) syte
3) buzet
4) gjoksi (i vogel sa te te mbushi gojen)
5) qafa
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Krijoni Kontakt