E shof qe ju gocat shum i paski qef Shpatullat po mire sna thate masen? Psh un shpatullat e mija e kam shum te gjara xhaketa me duhet XXL!! Ju pelqen ju vajzave shpatulla XXL loool?
E shof qe ju gocat shum i paski qef Shpatullat po mire sna thate masen? Psh un shpatullat e mija e kam shum te gjara xhaketa me duhet XXL!! Ju pelqen ju vajzave shpatulla XXL loool?
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
te gjitha i permenet vec me kryesores(e gjeni dot se per ca po flas o goca?)hihihihihihhi
Mua me pelqen trup i mbushur ne pergjithesi, dmth jo thatuq, por qe ti duken cik format e lezecme se ndryshe s'ka lezet, pastaj ne vecanti edhe une bashkohem me vajzat me siper: duart, kembet etj hahahaha: D
poshtshpina si i thojne bythes more... ajo m'pelqe mua
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
hahaha nice tema.lexova te gjitha postimetdhe ato qe thone gocat jane pjeserisht te verteta hihihi nqs e shef ne ate ane.Personalisht nuk jam shume tipi qe ve re hollesite por bashkohem me gocat te "shpatullat e gjera" qe te pushtojne
te japin siguri dhe ngrohtesi,kjo eshte me e vecanta do te thoja.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postimet u fshinë nga unë.
Mos kaloni në chit-chat!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Me spec tema
Un kam dobesi te keqe per brunet ne pergjithesi, bjondet te me falin keta qimeshelliret e forumit po ncuq me qukin hic ... gjelle pa kripe, po nejse mendimi im ky.
Ca me pelqen me shum te fiziku i nje djali ... gjatesia nuk diskutohet, se dreqi e mori nuk ka lezet te rrish gjithe kohes duke veshur te sheshta ... kan lezetin e tyre kepucet me tak.
Pastaj vijne syte, ngjyra nuk ka shum rendesi, se me nje pal lente i ben si te duash, po mjafton te jen shprehes dhe te qeshur. Te ket buze dhe buzeqeshje qe te vel vetem me te pare ... lere me ta puthesh. Duart nga ato qe te fusin te dridhurat ne trup kur te perkedhelin, te shoqeruara me nje ze teper joshesPo e le me kaq per tani, me von po mu kujtua ndonje gje tjeter do e shtoj.
mua me pelqen nje burre qe kam ketu perballe zyres.eshte i shkurter,ka bark te madh,floket e tij jane gjithmone si te lyera me vaj dhe i mungojne gjithe dhembet e para.eshte kaq i embel,sa qe kur mungon,me vjen te qaj.
Krijoni Kontakt