syt & trupi bejne me shum kolpo te un
syt & trupi bejne me shum kolpo te un
Jeta eshte e bukur..
shume nga ju vajzat ju pelqejne syte bojqielli , epo lum une qe e kam me sybojqielli![]()
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Shpatulla te gjera, trup te gjate, floke fare te shkurter, a nice but dhe sy te zi. Vdes fare...
Meqenese i hoqen ca fjale nga posti im (une e kisha fajin!) sepse ishin ne Anglisht (fal!) po e rishkruaj:
Nuk duhet ta rrah me lehtesi
![]()
Me i gjate se une
Qafa/Shpatullat/Gusha (Adam's apple, gjithashtu)
![]()
Sa me pak flok ne gjoks (tickle tickle!! LoL!) <sneeze!> Fal! Alergji!
Te kete ca mish! Jo kocke-e-lekure, sepse dua ta kafshoj diku... s'dua te me thyhen dhembet(dashuria te dhemb, he?) Po te jete i holle, me vjen keq ta rrah apo ti gjuaj.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Harrova te shkruaja "muskuj". Nuk them se e dua si Arnold Swarzchenegger, por dicka DUHET te kete.
Gjithashtu, te kujdeset per lekuren. Jo si vajzat, por ta kete te paster.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Mua me pelqejne tek nje mashkull.
syte , buzet , trupi , dhe e fundit te ket nje prapanice te bukur.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
tek nje mashkull me pelqen .... his ass ..lol ... po pati mundesi ta kete nje cik te bukur .. lol .. dhe tjeter gje krahet ..
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
vetem te jete me kripe opo me sheqer mereni si te doni vetem te kete njefare shije se jane ca qe nuk shtyhen as me vaj as me uthull. .....edhe se harrova dhembet ti kete te bukur
globi
jemi dy shok bodybilders dhe tani jemi ne pune po lexonim kto gjerat e bukura qe kishit shkruajtur per trupin e mashkullit dhe per spatulla te gjera dhe per ass te bukur na keni neve po te doni u cojm dhe fotografi po kemi frik se do eksitoheni lol j. naten e mire te gjithaavve
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Syte, hunda, trupi (ska nevoj te jet shume "with muscle", vetem mos te ket "a belly") dhe shpatullat
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt