nje mashkull zeshkan,me sy te gjelbrt dhe me trup atleti(zgjidhje e bukur apo jo???)))dhe ...dhe ...me nje mjekerr te bukur(moderne)
nje mashkull zeshkan,me sy te gjelbrt dhe me trup atleti(zgjidhje e bukur apo jo???)))dhe ...dhe ...me nje mjekerr te bukur(moderne)
Macja-blu,je vajze me shije me verte e kamune s kam ndonje preference llahtarisht te domosdoshme,por nje gje eshte e sigurt s duhet te jete i bukur,duhet te jete mashkull,mqs duhet me dhene ndonje detaj:duart.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 25-04-2003 më 05:08
O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene
hahaha ....doja te typeUART *
O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene
.....brimat te faqja.
dhe fundi i fundit eshte mashkull dhe mashkulli nuk duhet te jete i bukur(nuk e di se nga kush, por i eshte caktuar femres ai rol), por duhet te kete prezence.
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Mua tek nje mashkull me pelqen prapanica wow jam e fiksuar.
Pastaj me pelqejne syte edhe duart shume fare edhe nje çike muskuj por jo te egzagjeruar
Ask not what your country can do for you.
Ask what you can do for your country.
JFK
http://shop.stevereeves.com/store/list.inetstore?id=5
Ne kte faqe shikoni Steve Reeves-in, qe me sa kam pa une deri me sot asnji nuk krahasohet me ate.
Ai ishte modeli i burrit te bukur.
Ju ketu nji pjese flisni sikur do i hani burrat e njera ja do pjesen x e tjetra pjesen y te trupit.
Ne fakt trupi i bukur i ka ne harmoni te gjitha.
Trupi i bukur eshte trashegimi dhe stervitje.
Megjithate ... megjithate ka raste qe nji njeri me pamje krejt te zakonshme por me karakter te forte te jete shume me i bukur se nji "bukurosh" ne pamje por legen ne karakter.
pjesa e kurrizit, shpatullat...cunat me shpatulla te medhaja jane mmmmm yum, SYTE, goja, floket, stomaku...megjithate kur te pelqen nje cun c'do pjese a trupit te atij te pelqen![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga HootieX : 15-12-2002 më 13:45
i'm going to love you more than anyone...g
Te jete i Bukur, kjo eshte cilesia me e mire, dhe nje gje qe me pelqen shume eshte pjesa ku mbaron shpina!!!!!
Por edhe muskujt kan lezetin e vet!
Paskam qene i bukur dhe nuk e dija fare.
Edi
lluk hir !
http://www.geocities.com/Hollywood/4847/srpics.html
Ky quhet burr i bukur ose i pashem..me mir me than..
Krijoni Kontakt