pink ne nuk jemi bodybuilders, besoj se thjesht duam te kemi definicion muskulozPostuar mė parė nga PINK
pink ne nuk jemi bodybuilders, besoj se thjesht duam te kemi definicion muskulozPostuar mė parė nga PINK
Postuar mė parė nga bayern
bayer dhe te tjeret qe jan abunuar ne teme dhe qe e kan kap me vezet lool
Un jam ne peshen e rende rende 120 kg, 1.89 i gjate dhe ne ket peshe kam pak perqindje FATI e cila ndodhene ne bel.
10 kokrra veze per mua jan shum pak ne diteNje bodebilder prefesjonis Jay Cutler shkruante ne nje email qe Trupi don Stervitje te egert dhe protein te madhe, edhe kjo gje esht me se e vertet!
Tani ne e dime se trupi nuk jeton pa kalori etj, por kur je ne Diete dhe don te humesh Fat pa muskuj duhet ndaluar ngrenjen e Carbs! Sikur e the me siper gjoksi i pules etj jan shum me rendesi!
Cell-Tech esht nje nder creteinat me te mira dhe me te shktrejnta, efektin ta jap shum shpejt. Nitro-tech po ashtu esht nje produkt shum i mire edhe se, se kam mar kurre por me kan then qe esht shum e mire!
bayer, keshtu e bej stervitjen una dhe dy shoke te mi!
E Hen: 30 min cardio: Gjoks, Mbrapa Kraha dhe Pulpat e Kembeve!
E Mart: 30 min cardio: Shpine, para Krahe, Qafe dhe shpine poshte.
E Merkur: pushim:-----------------------
E Ejnte: 30 min cardio, stomak, Kembe.
E Premte: 30 min cardio, Supe dhe qafe!
E Shtune: 30 min cardion, stomak, Para dhe mbrapa Krahe!
E Djel pushim: ----------
Ktu perdor shum pesha te renda si pesh, T-Bar 80 kg deri ne160 kg, dead lift 50 kg deri ne 220 kg, pull over me gira nga 45 kg deri ne 60 kg, squats deri ne 80 deri ne 240 kg, bench pres 40 deri ne 170kg normale ne dite te mire fare deri ne180 kg,
Cdo ushtrim e bej me nga 4 sete!
Seti i pare 12 reps
Seti i dyt 10 reps
seti i tret 10 reps
seti i katert 8 ose po qe e rende shum 1 ose 5 reps!
Jan shum e shum gjera qe bejm ne Palester, po skam munci me i fol se fillojn e bejn te gjith si prefesora se kan shku nga 1 muj ne Gym e duket vetja prefesjoniste lool.
deni!
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
10 veze s'duhen ngrene as ne nje jave jo me ne nje dite, sepse vertete jane ushqyese po ama kjo mase eshte e ekzagjeruar.10 kokrra veze per mua jan shum pak ne dite
Peshengritja e filluar ne moshe te vogel s'te le te zgjatesh, ajo si sport them.
Me sa di un dy jan sportet qe zhvillojn pothuajse te gjith muskujt dhe te mbajne ne forme te mir sportive.
1- Noti
2- Patinazhi
te tjerat kane zhvillime te njeanshme pra duhen kombinuar me sporte e tjera p.sh peshngritsat tane per nxemje luanin futboll bashk me ta edhe Sandri i madh.
nese skeni mundesi te shkoni ne gjimnastik, ju rekomandoj te beni nje femi sepse kur arrijn aty tek 20 lb te japin a really good workout...pshm stervituni njesoj sikur po mbani nje peshe...i always get a burn![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
per ta mbajtur veten ne forme punoj 8 -10 ore ne dite dhe si program kam;
8 deri ne 10 thase cimento 50kg qe i ngre dhe i shpie ne kat te 4 ;
akrobaci e theksuar ne ngjitjen dhe zbritjen e skelave te ndertimit ;
trasport i kushedi sa metro kub llaci ;
levizje e theksuar e duarve per ferkim muri (suva] e te tjera ;
keto ma mbajne trupin ne forme vetem se kam ate dreq stres , stresi ne pune ta helmon zemren dhe une kam shume stres se nxitoj shume ne pune ;
dikush ne palester stervitet 1 ose 2 ore dhe e ben me qef dhe gjithje tangerllek duke treguar muskujt , kurse une e bej nga halli dhe me vete djersa si robe e lagur .
gjithsesi per ne fukarenjte qe nuk kemi leke per palester kemi sportet tona si noti , peshkimi dhe gjahu vetem se keto sportet e fundit nuk te lodhin po te shlodhin dhe nuk te stresojne .
Une kam nja 7 vjet qe merrem me pesha edhe 4 muajte e fundit po marr whey protein (Gold Standard). E marr 2 here ne dite dhe nuk me duket sikur me ka ndihmuar megjthate do i jap edhe nja 6 muaj e do filloj ta marr 3 here ne dite dhe po s'vura re ndryshim do e le. Pjesa tjeter e dietes sime perbehet nga perime e fruta dhe te vetmit mishra qe ha jane ata te pules e peshkut. Per "snacks" gjate dites i fus ndonje embelsire me fiber ose oatmeal (se di si eshte ne shqip kjo e dyta). Qumesht pa yndyre pij SHUME.
Keshilla qe do i jepja dikujt qe eshte i interesuar ta filloje palestren do ishte keshillohej me dike qe merr vesh. Une mund ta mas kohen qe kam humbur me muaj te tere duke bere ushtrime pa rendesi ose ne forme te gabuar.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
Personalishte ,merrem me kete sport qe 15 vite pa nderpre ne Fitnes World ,dhe asnjehere nuk kame marre proteina . Ushqimet i ha te gjitha ata qe me hahen. E preferoje shume sallaten me djathe te bjeshkeve te Sharrit ,dhe si gjithemone ne mbremje ha sallate .
Ajo qe me se shumti me pengon eshte kafeja e cila nuk munde te ri pa e pije nga nja dy apo tre ne dite .
Ata te cilet duane qe ta ruajne shendetin eshte shume me rendesi qe te bejne ushtrime gimnastike me pake nja 3 here ne jave , duke vrapuare ka nja 5 km.ne dite .
Kurre ti beni keto ushtrime, me mjekun nuk takoheni asnjhere .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga TetovaMas : 31-12-2011 mė 11:13
Krijoni Kontakt