Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Lekė Rezniqi
    Anėtarėsuar
    06-06-2002
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    240

Turqit nė Prizren

Anton i nderuar. Jetoj nė Prishtinė dhe jo rrallė shkoj nė Prizren.
    Pajtohem me mendimin tėnd se nė Prizren nuk ka turq, por vetėm shqipėtarė tė turqizuar.

Tė premtoj se do shkoj dhe do interesohem mu pėr kėtė.
    Do shkoj edhe nė Arkivin e Qytetit dhe kudo ku do kisha mundur tė siguroj informacione mbi kėtė. Por, prapė mė duhet pak kohė.

Leka nga Prishtina
    Ti Shqipėri mė jep nder mė jep emrin Shqipėtar.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Toni, Klausthaler (mendoj se eshte alkoholfrei) te kisha qerrasur me hektolitra (nese ma mban xhepi), por tjera nuk me lejon bindja fetare. Duhet me gjetur nje rugedalje tjeter, a eshte me doemos te jete birre, a nuk mundet nje cola light, apo ndonje limonade a oranxhade?, ku jeton ne gjermani???

Flm

Une mendoj se familjet qe kane mbetur ne vendin tone aty e kane atdheun, e jo diku ne turqi. Dhe pasiqe siguria e tyre nuk eshte rezikuar, PERSE te shkojn ne nje vend te huaj?, e njejta do te ndodhte me arbereshet mendoj, po te vendoste qeveria shqiptare shpernguljen e tyre.
    albanish by nature

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Nuh,

jetoj ne jug afer Regensburgut e per 4-5 ore jam ne Vjene.

Ajo historia e alkolit besoj nuk ka lidhje me fene e librat e shenjte sesa me anet praktike. Ne vende te nxeta alkoli ka efekt me te forte. Une jam qefli birre dhe me ardhjen ne Bavari jam kenaq shume, por une kam respekt per zakonet e te tjereve e keshtu do kenaqem me ndonje liber.

Leke ty te lumte se ke me i ba nje sherbim te mire kerkimit te vertetes.

Sa per ata qe jane ne Prizren tani e jane "turq" nuk them as ti debojme as ti diskriminojme, vetem se te dime te verteten.

Ndersa shqiptaret ne turqi te pa organizume e te asimilume me deshperojne sepse eshte "parashikim" per te ardhmen e shqiptareve ne Greqi e Itali.

Ndersa per arbereshet kam nje respekt e simpati te vecante.
    Me duken shqiptaret me te kulluar. Shpresoj qe nje dite te kem mundesi te bej nje udhetim asaj ane.
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Toni, cdo gje ne islam ka qellimin, qe njeriut jeten e perditshme tja lehtesoj!!!, por per alkoholin ka pergigje tjera, mendoj ti leme se jane jasht temes dhe se kane potencial diskutimi deri ne pafundesi.

Une kam mikun ne ingolstadt, besoj se ka edhe disa bashkfshatare te mij ne regensburg (nuk jam i sigurt)!, por ty a ke njerez te njofshem ne vjene?, nese na viziton ndonjehere lajmerohu, e po ta qeras nje alkoholfreies bier, nji "nullkomajosef", por mendoj se nuk do te schmeckin, perndryshe mbetet opcion vetem ndonje limonade!!!

Hajt kalofsh mire, sa per temen mendoj ty si moderator mund ti thirrish ata studentet e turqise qe postojn ketu, sa me kujtohet njeri prej tyre eshte poashtu qefli i birres.

Flm
    albanish by nature

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    Nuk me kujtohen keta studentat e Turqise.

A ja din nick?
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    metaxa dhe elda, mu per vendndodhjen me kane mbetur ne kujtim!!

Flm
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Postime
    53

Patriotizmi

Pershendetje shqiptar sapo lexova disa nga temat qe keni prekur esht mese e vertet se ne Tyrqi jan afro 3.000.000. shqipetar dhe gezohem shum qe po mundoheni ti ngjallim ndjenjat si shqipetar por nuk duhet te harrojm dhe 3.000.000 shqipetar apo arberesh ne Itali dhe nje shumic shqipetaresh ne Greqi qe po ndodh e njejta gje. Ne te gjitha shtetet shqiptaret po i bin hasha kultures tradites zakonit dhe mbi te gjitha po harrojn se jan bijt e Kastiotit.Shqipetar te dashur duhet ti hedhim syt nga rreziku me i madh qe po na ndodh helenizimi apo greqizimi i Shqiperis smund te bejm shum jasht vendit ton por ne shqiperi kemi te drejt morale, shpirterore ,kombtare te ruajm me nje patriotizem dhe me gjdo gje te ndalojm greqizimin e Shqiperis . Me rrespekt DEMIRI RROFT SHQIPERIA ETNIKE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Postime
    53
    I dashur shen albani te njejt jan dhe shqipetaret ne Itali dhe Greqi por e kan nderruar religjionin prej hallit jo prej qefit shkurt e shqip.DHE harrojeni religjionin na duhet me shum shqiptarizmi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Postime
    53

Bashkimi Shqipetar

TE dashur Shqipetar pershendetje nga Demiri ne veqanti ju NUH MUSA per ato vargje qe kishe shkruar se me shtove 20 vjet jet o zot sa i lumtur ndihesha kur i lexova. SHQIPETAR SHKURT E SHQIP kam disa fakte PER shqipetaret. 5 emra shqipetar[ILIR-DARDAN-TAULANT-TEUT-ROZAF]pas pushtimit romak5 emra te tjer [GJON-PJETER-ANTON-MARIA-KATERINA] PAS pushtimit TURK 5 emra te tjer [AHMET-AZIZ-JUSUF-GJELAL-ENVER ] PAS pushtimit GREK te jugut 5 emra tetjer [PIRRO-THANAS-JORGO-JANI-KIQO ]PAS pushtimit serb te veriut 5 emra te tjer [MARKOVIQ-HASANOVIQ-NIKOVIQ-ILIROVIQ-DRITANOVIQ] PRA Shqipetar te dashur mos te ngaterrojm DOLLARIN ME KOSOVARIN domethen mos ta ngaterrojm fen me shqiptarizmin se vllezrit e motrat tona jan shqipetaret ne TURQI SHQIPETARET NE ITALI SHQIPETARET NE GREQI E NE QDO VEND. ME RRESPEKT DHE PATRIOTIZEM DEMIRI

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. Deklarata universale e tė drejtave tė njeriut dhe Islami
    Nga Cappuccino nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 30-11-2013, 13:37
  2. Liria
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 06:24
  3. Tė drejtat e njeriut nė Islam
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2005, 17:11
  4. Tė drejtat e njeriut nė Lindje dhe nė Perėndim
    Nga Shpresmiri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-02-2004, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •