Close
Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 157 prej 157
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Okay kalamoja....neve kemi koh qe flasim per kete party ne 26 te marsit..ashtu e lam daten tamam?? Vendi: Parthenon, ka dhoma (150 veta...nqs doni ven te kerceni). Dj, mund te sjellesh vet, live music e ku ta di une ca tjeter.
    Por, ato chargin per food/drinks...kan edhe buffet...(minimum me duket se eshte 17.95...Tashi juve shikojeni vete.....se ne greek town e keni.
    Numri i telefonit eshte 312- 726- 2407
    Ti i pakapshmi......hidhu tashi......ta solla me silver spoon tek goja....bej icik arrangments o vlla....kshu si nga durresi qe te kam..
    N.q.s se pelqeni kete ide.......kemi dhe Maggianos ne Old Orchard Mall.....(ju sjell informacione heres tjeter).......

ALL DAY I DREAM ABOUT $$$
    Anėtarėsuar
    27-02-2005
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    5
    Fiona,
    Faleminderit pėr mirėseardhjen. Ndjehem i kėnaqur qė ndodhem nė njė forum tė veēantė, tė bukur, tė lezetshėm, tė … okay mjafton pėr sot. Epitetet e tjera mund t’i shtoni vetė. :P

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    mendimi i mir fiona ky shum i mir ne grek town presim pergjigejn te tjerve ene vemi atije i pakapshmi se ti je per pazare ik bere njere ti hahah neve brena jemi
    Partizoni

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    Pse pikerisht me 26, kot pyes...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    OK, deri tani kane thene se do te vijne Fiona, I_pakapshmi, Adidas, Katilja, pra gjithsej 2 veta. Po te tjeret?

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Dusty, aman o burre do gjesh ndonje gje ku te kapesh ti se s'ben, lol. Ok ne jemi pak veta qe e kemi bere kete muhabet, ato qe do vijne s'jane ne forum. Secili nga ne qe jemi ketu njohim shoqeri te ndryshme (ne nje fare menyre dmth te gjithe dalim te njohur) prandaj jemi te angazhuar qe secili te jete nje dege transmetimi informacioni tek shoqeria e vet.
    Thame ne date 26 mars sepse kete jave eshte nje si tip Spring Break (se di e mban mend ti apo jo:P ) dhe na e mori mendja se shume studente jane pushim. Por me sa shoh une ne fakt, mire do ishte sikur ta benim weekendin pas kesaj pasi skemi kohe per promotion.
    Hajt shnet tashi.

Ps. ate me kinezet se gjetet ju:P ok po jua jap vete pergjigjen: Kur bie shi, kinezet zihen se ka me shume kineze apo pika shiu lollllllllllllllllllllll. (e gjeta ne nje forum tjeter)

Tironsi ti ku je o cun? Humbe si djathi kackavall ne kohen e enverit lol
    LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Lolzzzzzzz............katile, ti me shkrive mua fare...Apo s'ma bete qe ta ndryshoja dhe orarin e punes, prap e ndrroni muhabet u o njerez. Nejse une vij kur te doni juve. Dusty, presidenti i Americes (Bush...n.q.s e njeh) nuk do vij tek kjo festa....Njerez jemi aman...dhe ti....sill veten tate dhe ato kusheriat/et, shoqerine nga i ke dhe nxirre koken. Po dole nje person qe njof une...(ta tregoj une qefin ty).

Sa per Maggianon (ato cmimet ishin skandaloze...lolz.) Nje person 60 dollar, pa futur d.j, decorations e te tjera....Pffff...harroje....rri ne Parthenon!!!

Faqja 16 prej 16 FillimFillim ... 6141516

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •