Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 157
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Dakord jam me juve...po edhe po s'pati dj....shkojm ne ndonje dinner ose per kafe...vetem te mblidhemi dmth...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
    Hej, is ju pelqeu ajo festa e valentinit kalamoja...se mua pervete mu duk sikur njoni had a little too much to drink, otherwise si feste shqiptare mo. Plus kom i pytje tjeter per ju cuna, a ndiheni mir mer jahu kur kerceni me noi femer ene keni syte e familjes te saj ngulur tek u???? Pranaj ia kam bo be vetes qe skam per te taku familjet e shoqeve shqiptare, , tallem tallem se do e hame dhe ne ate fuci. Plus, gezuar Shen Valentinin cuna dhe goca...boni qef sa te lodheni.
    ej ku ishe aty ti re, se edhe une isha. Per ke e ke fjalen qe kishte pi shume?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    une per ate naten shqiptare
    kam folur me nje shok shqiptar qe do ta bej gjithashtu
    dhe kam folur dhe me nja dy dj's, gjithashtu kam edhe nja dy vende ne mend ku ta bejme

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Ide e mire eshte te mblidhemi iher sikur per nje kafe diku, dhe bisedojme atehere. Per mua do ishte mire e diela pasdite.
    LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    ohhh...se harrova!!! Tirona me ke po kerceje ti qe s'ndiheshe rehat...(huh????). Te ndava ne sekond po degjova keto gjera nga ty...lolz...shnet lal.
    ej puna eshte qe se di...ndoshta kjo ishte problemi i prinderve te asaj...pastaj un ja qava hallin katiles a while back...
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    + doja te thoja qe cdo gje eshte e beshme kalamoja... e provojme njehere...per festen e kam llafin...the thing is that we need some sponsors though. First, duhet te gjejme i ven qe e dim te gjith.....the only thing that comes to mind, eshte Esspresso Cup, its a coffee place on LAKE St. ....se di a e njifni. shnet athere.
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    une per vete se kam idene ku eshte por ka gje qe sgjendet.e provojme ishalla. takohemi
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Tironso, njeri per te qare hall ke gjet ti, katilen pffffffff lol. Nejse, lerna rehat me espressot aman tironso se atje behet si kuvend shqiposh. Ne Streets of Woodfield ne Schaumburg eshte nje Starbuck, mund te takohemi aty. Fiona s'e mbaj ke qene apo jo ti kur u takuam me albanianyouthgroup ne me gertin dhe te tjeret, por mendoj se ky vend dihet nga shumica. Megjithate per mua ska problem, vetem ne ndonje Capuchino apo Espresso jo lol, se behen shume kurioze shqipot)
    LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
    + doja te thoja qe cdo gje eshte e beshme kalamoja... e provojme njehere...per festen e kam llafin...the thing is that we need some sponsors though. First, duhet te gjejme i ven qe e dim te gjith.....the only thing that comes to mind, eshte Esspresso Cup, its a coffee place on LAKE St. ....se di a e njifni. shnet athere.

Espresso cup?? nga lagjja jote eshte.......lolz....na solle deri anej mo.....katile edhe une jam okay me te dielen masdite.Ciao.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Katilja_CH
    Tironso, njeri per te qare hall ke gjet ti, katilen pffffffff lol. Nejse, lerna rehat me espressot aman tironso se atje behet si kuvend shqiposh. Ne Streets of Woodfield ne Schaumburg eshte nje Starbuck, mund te takohemi aty. Fiona s'e mbaj ke qene apo jo ti kur u takuam me albanianyouthgroup ne me gertin dhe te tjeret, por mendoj se ky vend dihet nga shumica. Megjithate per mua ska problem, vetem ne ndonje Capuchino apo Espresso jo lol, se behen shume kurioze shqipot)

lolzzz....me shkrive....e di ku eshte kjo sturbux..por une nuk kam qen kur ishit ju (kuvendi shqiptar...lolz...)...isha shume busy shopping ne woodfield mrena...mir eshte me mua ai vend!!!

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •