meqe bayern na e beri ny vendin e cudirave edhe une po hap nje temen per qytetin rival te ny, chicagon!
jeni te mirepritur me komentet tuaja (si ata qe jetojne ne chicago dhe si ata qe e kane vizituar)
meqe bayern na e beri ny vendin e cudirave edhe une po hap nje temen per qytetin rival te ny, chicagon!
jeni te mirepritur me komentet tuaja (si ata qe jetojne ne chicago dhe si ata qe e kane vizituar)
meqe ti e shave NY, me lejo te kem kenaqesine e madhe tju kthej favorin:Postuar mė parė nga i_pakapshem
theksin e padarueshem, eren e dhunshme, zezaket idiote, midwesternat e trashe pa pike kulture dhe gjithe paragjykime, e ne fund, te mos harroj: manjaket seksuale!! maro ke te qaj me pare![]()
P.s. As mos te shkoj ne mendje te ngresh Chicagon ne nivelin e rivalitetit me NY!![]()
t'u kujtua ai ate dite ne downtown qe na ndaloi? loool. alamet mashkulli ishte kshu nga pamja. Po mire Lars, ne u kenaqem atehere ne Chicago....per me teper ne downtown gjeje parkim neteve vonePostuar mė parė nga Larsus
![]()
Oh po ate turkun qe ndaluam ta pyesnim per rrugen dhe une ne fund kur mora vesh qe ishte turk i thashe "Cok gyzel", loool. Akoma s'kam marre vesh si i thone "faleminderit" ne turqisht.
Po andej nga Pieri...pse lezetshem ishte.
Mire, mire Chicago, mua me ka pelqyer dhe e fus ne listen e qyteteve te mi te preferuar. I ftohte e windy tani ne dimer though, big, big minus.
Ne chicago kam qene para disa vjetesh dhe me pelqeu shume. Nje nga gjerat qe me ka ngelur ne mendje eshte hypja ne (sears tower me duket se ishte). Ate dite qielli ishte i paster keshtu qe mund te shikoje 4 shtete. Ma merr mendja se do te iki prape se shpejte se me kane ngelur shume gjera per te vizituar. Po patet mundesi postoni dhe gjera qe mund te vizitojme ne chicago: klube, muzeume, strip clubs...lol, cdo gje interesante.
efkaristo i thone lol, ejvallah mi ejvallah..vajte i the tjterti : sa i bukur je![]()
ja ti kujton ato te bukrat, une kujtoj ate hotelin qe i kishte rene germe e pare dhe pa te lexoje nje fjale turpidhe ate maniakun qe u entuziasmua aq shume kur filloi te fliste e po na ndiqte...megjithese ishte veshur mire ..dhe ne shikonin urat e shumta
pieri me pelqen, po njerezi, njerezit po dole nga chicago, me mire mos u fol me goje![]()
yeah, per te vizituar eshte mire nje here ne vit, I guess
se harrova, meshkuj model seski me buze qe s'kane nevoje operacione, gjen sa te dush ne chicago, femrat jan e nje cike tipe though
i wonder, c'ne ke vene kete pseodonim mashkullormeshkuj model seksi me buze qe s'kane nevoje operacione?
ohh no comment I pakapshme![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
pse assume ti qe larsus eshte pseudonim mashkullor?Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
e para- by definition eshte pseuodonim (c'te te doje zemra)
e dyta -psh Ira ne shqiperi eshte emer femre, ne US emer maashkulli so don't ass-u-me
![]()
![]()
![]()
kur perpiqen dhe cupelinat te krruhen...Rexhi, cdo gje vjen me moshe, mos u perpiq te rritesh para kohe. Per tani, lexo, degjo e reflekto (lol)
kur perpiqen "plakushet" te behen ironike...nganjehere si pshm tani, perpiqeni te beheni kaq shume, sa vec eshte per tu ardhur keq![]()
take care lezbos
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
IL - Nje foto qe e bera kete vit... kete vit me kuptimin e 2004.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt