Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 157
    ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Hej, is ju pelqeu ajo festa e valentinit kalamoja...se mua pervete mu duk sikur njoni had a little too much to drink, otherwise si feste shqiptare mo. Plus kom i pytje tjeter per ju cuna, a ndiheni mir mer jahu kur kerceni me noi femer ene keni syte e familjes te saj ngulur tek u???? Pranaj ia kam bo be vetes qe skam per te taku familjet e shoqeve shqiptare, , tallem tallem se do e hame dhe ne ate fuci. Plus, gezuar Shen Valentinin cuna dhe goca...boni qef sa te lodheni.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironsi-009.5 : 14-02-2005 mė 12:27
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
    Hej, is ju pelqeu ajo festa e valentinit kalamoja...se mua pervete mu duk sikur njoni had a little too much to drink, otherwise si feste shqiptare mo. Plus kom i pytje tjeter per ju cuna, a ndiheni mir mer jahu kur kerceni me noi femer ene keni syte e familjes te saj ngulur tek u???? Pranaj ia kam bo be vetes qe skam per te taku familjet e shoqeve shqiptare, , tallem tallem se do e hame dhe ne ate fuci. Plus, gezuar Shen Valentinin cuna dhe goca...boni qef sa te lodheni.

Tironc..lolz....shume pyetje e mir....une nuk e kam problem kur kercej me nje goc dhe familja e saj me shikon.....hahahha...ciao lal...mendoj se nga pikepamja e nje cuni...do ishte icik si bezdi (sa kot qe jan disa nga prindit shqipt....po jo timet...ciao.)

Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    fiona...po shyqyr mi goc qe si paske prinderit ashtu ti......pse sthu ti qe me paska ron llotaria mua.....kur do takohena pra? Eshte e vertet lal per ca the ti, sepse picture this, po te te shohin prinderit like they do, me bejne te ndihem like the groom at a shotgun wedding :P e egzagjerova pak....por le te themi qe sndihem at my best. shnet yllo. do te dergoj i ashtu ....prv message...so take a look at it.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironsi-009.5 : 14-02-2005 mė 13:03

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    hi gezuar sh valentinin.une isha dje te ajo festa dhe ishte tmerr fare.sme pelqeu .e para filloi dy ore me vonese,e dyta sdurohej ai "artisti i famshem"Ilir Borova o zot,per sa kohe ai do te udheheqi spektakle une sdo vete>ai ishte bere tape topi dhe nderhynete pa vend kur kengetaret kendonin.leqe i vente ne siklet per pyetjet qe u bente.e pyeti ledinen ne -20 grade celsius kush punon zemra a truri te dyja tha ajo e shkreta jo tha eskavatori qe pastron boren,po i thash une sikur mos kishte bore plus ti pyte zemra a truri.ai NUK DUROHEEET.Kengetaret shume mire une nejta sa mbaroi pjesa e pare dhe pastaj u merzita dhe dola.
    Shpresoj qe festat tjera te jene nice.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    miki ashtu ishte lal.....un nejta deri nfun fare....se kengetaret i pelqeva shume..por ama...sic e the dhe ti ...kishte me teper "kengetare" se per ca paguam ne. por varja....shnet athere!

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Nuk eshte hera e pare qe mbremjet shqiptare sjane te organizuara mire, kshuqe s'cuditem aspak. U pa puna, duhet me organizuar nje party qe te jem vete folese se jena merzit me ato te zakonshmit lol. Uroj te keni kaluar bukur me te dashurit tuaj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Katilja_CH
    Nuk eshte hera e pare qe mbremjet shqiptare sjane te organizuara mire, kshuqe s'cuditem aspak. U pa puna, duhet me organizuar nje party qe te jem vete folese se jena merzit me ato te zakonshmit lol. Uroj te keni kaluar bukur me te dashurit tuaj
    Aman kur do jet ajo dite!!!! Me verte duhet te besh dicka per kete problem (ti e flet shqipen shum mir, dhe ke presence ....) mua aty me ke po na dole ne skene...dhe te lutem...
    1) ajo muzika iher...o zot...s'durohet fare (duhet dhe nje dj i ri).
    2) pse gjithmon shqipot (te pakten ketu ne chi-town duhet te veshin prom dresses kur shkojn neper c'do koncert. SA KOT!!!!!!!!! Dmth ka festa qe duhet te vishesh mir, por jo te gjitha....me fustane....Katile...me duket se eshte koha prap per tu organizuar nje party per neve ketu ne chicago....Fiona.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    ohhh...se harrova!!! Tirona me ke po kerceje ti qe s'ndiheshe rehat...(huh????). Te ndava ne sekond po degjova keto gjera nga ty...lolz...shnet lal.

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Fiona ti mire e ke faktikisht, duhet nje party. Ma ka permendur edhe Ipakapshem per te bere An Albanian night te pakten nje here ne muaj. Megjithate duhet te takohemi mbase dhe te mendohemi te bejme nje. Shendet.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    ej po kjo party do behet me nje dj dhe me muzike shqiptare goca ok.them qe do jete fantastike.po bejme keshillin organizativ dhe caktojme dhe kryetarin dhe pastaj punet do ven vaj.jam i sigurt,me nje keshill ku do jete fiona,katilja,tironci,i pakapshem etj do jete i sukseshem se sben.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •