Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 157
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    Dusty qeke busy man...duhet te dalesh ndonjehere..lolz.
    C'do te thuash ?

*...waits for an answer smiling like a devil...*

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Pret per pergjigje ti?? aman se na shkrive!!! Po thoja...duhet te dalesh...ciao!!!

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Fiona une s'kam per te shkuar asgjekundi, mbase nxjerr prindet per nje darke. Por tani per tani there's nothing going on per te dal. Jane te gjith te zene dhe duket sikur s'bejme dot kohe per te dal me per qejf.
    Miki, po njoh njerez qe punojne shume, duke filluar me prindet e mi. Megjithate une ate me lart e thashe qe s'punoj dot 8 ore ne nje vend sepse jam studente lol, dhe ate pune qe kam e bej per te shtyre vitet e shkolles. Kalofshi mire te gjithe

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    Edhe tani qe po shkruaj, dale jam...perdor laptop. Jam me disa miq te mi dhe po mundohemi te mbarojme nje projekt shkolle. Kjo puna e multitasking sa po vjen e po me pelqen edhe me shume.

You're still on line...hmmmmmm...that's something...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    Cdo gje shkon sipas prioriteteve qe ka secili. Edhe pse e kam veshtire te qendroj mbyllur ne shtepi, prape duhet te mbaroj punet qe kam nisur...po kjo s'do te thote se kam hedhur thesin e zi ne koke (...ceshtje qe duhet studiuar...), por...me besoni, me jane dashur shume fshillima kamzhikesh mbi shpine (disa edhe me pelqyen...) derisa vendosa te vazhdoj shkollen dhe kjo puna e te "dalurit" sikur...s'e di...kush ka jetuar gjate ne kete vend e kupton mire se c'dua te them...gjerat, njerezit, situatat, relatat, etj behen me te thjeshta (e) kur koha eshte e kufizuar. Kjo s'do te thote qe eshte nje gje e mire qe ndodh keshtu, vetem se e verteta jo gjithmone na pelqen por s'ke c'i ben...me mire nje e vertete pak e hidhur e pa probleme, sesa nje enderr e keqe plot me te papritura.

Kjo qe sapo thashe eshte nje nder te vertetat e medha qe me ben t'a dua kete vend. Dhe ne te njejten kohe me pelqen fakti se si une mendojne dhe te tjere ne kete forum.

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Ckemi Dildo! Un po menoja dicka duke lexuar kto shkrimet e tuja lale... shum nenkuptime is what im getting, jk . Spo ta vej re meqe po i afrohemi Shen Valentinit. Show her who's boss. Anyway its good to have u here bro, since it seems that u try to be articulate when it comes to writing in public forums. Keep it up, if u know what i'm saying . Me respect:
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    me mire te futeshit ne nje forum tjeter e te flisnit english guys.ska lezet ketu ne tere vendet e globit ka shqipo qe e lexojne kete dhe jo cdonjeri do tju kuptoje cuna.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Dusty Vibrator
    Cdo gje shkon sipas prioriteteve qe ka secili. Edhe pse e kam veshtire te qendroj mbyllur ne shtepi, prape duhet te mbaroj punet qe kam nisur...po kjo s'do te thote se kam hedhur thesin e zi ne koke (...ceshtje qe duhet studiuar...), por...me besoni, me jane dashur shume fshillima kamzhikesh mbi shpine (disa edhe me pelqyen...) derisa vendosa te vazhdoj shkollen dhe kjo puna e te "dalurit" sikur...s'e di...kush ka jetuar gjate ne kete vend e kupton mire se c'dua te them...gjerat, njerezit, situatat, relatat, etj behen me te thjeshta (e) kur koha eshte e kufizuar. Kjo s'do te thote qe eshte nje gje e mire qe ndodh keshtu, vetem se e verteta jo gjithmone na pelqen por s'ke c'i ben...me mire nje e vertete pak e hidhur e pa probleme, sesa nje enderr e keqe plot me te papritura.

Kjo qe sapo thashe eshte nje nder te vertetat e medha qe me ben t'a dua kete vend. Dhe ne te njejten kohe me pelqen fakti se si une mendojne dhe te tjere ne kete forum.
    U qyqa cuni!!! Qeka dhe philosof (mashalla). Dusty, une vetem po te ngacmoja, po ti e more me verte....qeke shume serioz me sa e shikoj....lolz.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    U qyqa cuni!!! Qeka dhe philosof (mashalla). Dusty, une vetem po te ngacmoja, po ti e more me verte....qeke shume serioz me sa e shikoj....lolz.
    .......???

Lihnidos Maska e Arsimi2005
    Anėtarėsuar
    14-01-2005
    Vendndodhja
    New Port Richey, Florida
    Postime
    22
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    Kaq shume e doje chicagon ti...pse nuk ndenje...lolz...tallem...PERSHENDETJE ARSIM!!! Kur te vish, e din ku te na gjesh...
    Pse, harrove ti qe une isha numer 1 "Party Freak" ne chicago. lol

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •