Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 157
    ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    Tirons....sa i zgjuar qe je!!!!
    she goca....sa e squt ne ti me ter ket sarcasm mi tkeqen?
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    Kam rreth 6 vjet ne Chicago. Vete nuk kam levizur dhe aq neper qytete te tjera, por puna me jep mundesine te kontaktoj me shume njerez qe kane jetuar ose jetojne kudo. Ne pergjithesi per Chicagon vleresohen pozitivisht: njerezit (miqesore), policia (mjaftueshem miqesore nese e kuptoni se c'dua te them), pastertia (mbi mesataren e qyteteve te Amerikes), transporti publik (nder me te miret ne Amerike), ushqimi (volumi dhe pastertia + Chicago's Deep Dish Pizza - unike), parqet publike (te rangut boteror), shumellojshmeria e aktiviteteve te perditshme ( mbi mesataren e qyteteve te Amerikes), mundesia per shkollim (shume universitete te njohura me seli ne Chicago), mundesia per te gjetur pune e larte (aq sa edhe kriza ekonomike e pas-shtatorit nuk influencoi ne tregun e punes), e ndonje tjeter.

Negative: Dimri i gjate per cdo mesdhetar ose ballkanas me mend ne koke (por jo per vendasit, por as neve qe jemi mesuar tashme - d.m.th. qe mendt ne koke na i thau i ftohti dhe...O Zot c'fare ere...), per meshkujt: femrat pak te ftohta dhe jo shume te pashme (pothuajse nje nivel me NY, por shume mbrapa Texas-it (vend per te gjetur nusen, ha-ha-ha) ose Floridas (vend per te divorcuar nusen), megjithate vellezer, sic thone, nje qese ambalazhi ben mrekullira (me falni ju vajza), mungesa e detit (por duke e krahasuar me qytete qe s'kane as lume e Chicago ka lumenj, liqen (e), etj, them se duhet te jete e durueshme per shumicen tone - edhe pse kjo mund te jete ne te ardhmen e vetmja arsye ime per te levizur nga ky qytet.

Une shkoj ne shkolle full-time, pune full-time dhe jeta sociale (shpresoj momentalisht) eshte pothuaj inekzistente. Duke shpresuar qe muri i larte qe ndan Ameriken nga Canadaja te mbaroje se ndertuari sa me shpejt e qe ftohti te mos kete nga te zbrese ketej poshte, ju uroj te gjitheve mireseardhjen ne kryeqytetin amerikan te arkitektures, simbol i te cilit eshte DownTown Chicago (e me fal por jo ai i NY, me gjithe respektin per shtrirjen e tij).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dick Johnson : 11-02-2005 mė 04:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Dusty Vibrator
    Kam rreth 6 vjet ne Chicago. Vete nuk kam levizur dhe aq neper qytete te tjera, por puna me jep mundesine te kontaktoj me shume njerez qe kane jetuar ose jetojne kudo. Ne pergjithesi per Chicagon vleresohen pozitivisht: njerezit (miqesore), policia (mjaftueshem miqesore nese e kuptoni se c'dua te them), pastertia (mbi mesataren e qyteteve te Amerikes), transporti publik (nder me te miret ne Amerike), ushqimi (volumi dhe pastertia + Chicago's Deep Dish Pizza - unike), parqet publike (te rangut boteror), shumellojshmeria e aktiviteteve te perditshme ( mbi mesataren e qyteteve te Amerikes), mundesia per shkollim (shume universitete te njohura me seli ne Chicago), mundesia per te gjetur pune e larte (aq sa edhe kriza ekonomike e pas-shtatorit nuk influencoi ne tregun e punes), e ndonje tjeter.

Negative: Dimri i gjate per cdo mesdhetar ose ballkanas me mend ne koke (por jo per vendasit, por as neve qe jemi mesuar tashme - d.m.th. qe mendt ne koke na i thau i ftohti dhe...O Zot c'fare ere...), per meshkujt: femrat pak te ftohta dhe jo shume te pashme (pothuajse nje nivel me NY, por shume mbrapa Texas-it (vend per te gjetur nusen, ha-ha-ha) ose Floridas (vend per te divorcuar nusen), megjithate vellezer, sic thone, nje qese ambalazhi ben mrekullira (me falni ju vajza), mungesa e detit (por duke e krahasuar me qytete qe s'kane as lume e Chicago ka lumenj, liqen (e), etj, them se duhet te jete e durueshme per shumicen tone - edhe pse kjo mund te jete ne te ardhmen e vetmja arsye ime per te levizur nga ky qytet.

Une shkoj ne shkolle full-time, pune full-time dhe jeta sociale (shpresoj momentalisht) eshte pothuaj inekzistente. Duke shpresuar qe muri i larte qe ndan Ameriken nga Canadaja te mbaroje se ndertuari sa me shpejt e qe ftohti te mos kete nga te zbrese ketej poshte, ju uroj te gjitheve mireseardhjen ne kryeqytetin amerikan te arkitektures, simbol i te cilit eshte DownTown Chicago (e me fal por jo ai i NY, me gjithe respektin per shtrirjen e tij).

Dusty qeke busy man...duhet te dalesh ndonjehere..lolz.

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    nuk e di si e keni menen per te dielen.do vini te gjith apo jo.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Lihnidos Maska e Arsimi2005
    Anėtarėsuar
    14-01-2005
    Vendndodhja
    New Port Richey, Florida
    Postime
    22
    Me ka marre malli shum per chicagon... im crying as i speek... kam qene ne new york per vizit.. mu duk si nje enderr e keqe , nji muaj rresht nuk munda te adaptohem... momentalisht jam ne florida.. por se shpejti do vi prap ne chicago.. at least for a visit.

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Fiona tamam goce, shume busy qeka Dusty. Kur flasin te tjeret qe punojne full time me shkojne rrenqethje, s'punoj dot 8 ore ne nje vend lol.
    Ej, di gje c'behet me forumin tone ne yahoo mi? asnje s'ndihet me, cncnncncnc po s'foli themeluesi, aha, s'e merr njeri mundimin te shkruaje asgje. Megjithate, i uroj te gjitheve te kalojne bukur shen valentinin, dhe atyre qe do shkojne tek festa te dielen i uroj te mos i shohin syte ndonje sherr gjithe te mirat

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    mire ti qe thu per full time po ka dhe nga ato qe mbajne nga dy full time.dhe mos thuaj qe snjef.se une njof shume.per vete jam full time.dhe prap mire se kam weekend pushim dhe mbas ores4.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Dusty preach my friend preach

ke ber permbledhje shume te bukur, do thoja te njejtat gjera po te shprehja mendimin tim

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Katilja_CH
    Fiona tamam goce, shume busy qeka Dusty. Kur flasin te tjeret qe punojne full time me shkojne rrenqethje, s'punoj dot 8 ore ne nje vend lol.
    Ej, di gje c'behet me forumin tone ne yahoo mi? asnje s'ndihet me, cncnncncnc po s'foli themeluesi, aha, s'e merr njeri mundimin te shkruaje asgje. Megjithate, i uroj te gjitheve te kalojne bukur shen valentinin, dhe atyre qe do shkojne tek festa te dielen i uroj te mos i shohin syte ndonje sherr gjithe te mirat
    Me ty jam une katile. Nga do shkosh per shen valentin ti? . Une s'do hiki atje te dielen, dhe yahoo account s'punon fare me duket...lolz...sa mundohem te shkruaj, me ngec computeri..se di pse...lolz...nejse njerezit kan cell.....po u be ndonje gje interesante me merr ne telefon. ciaoz...dhe tia kaloni mir ju te tjeret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Arsimi2005
    Me ka marre malli shum per chicagon... im crying as i speek... kam qene ne new york per vizit.. mu duk si nje enderr e keqe , nji muaj rresht nuk munda te adaptohem... momentalisht jam ne florida.. por se shpejti do vi prap ne chicago.. at least for a visit.
    Kaq shume e doje chicagon ti...pse nuk ndenje...lolz...tallem...PERSHENDETJE ARSIM!!! Kur te vish, e din ku te na gjesh...

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •