Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 157
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    ku jetoni ju njerez qe po flisni ketu ne forum.....une per vete kam qen all over the city (sheridan, howard, brynmawr etc....lolz.), po tani kam nja dy vjet qe kemi levizur ne Morton Grove, eshte nja 15 minz larg, nga chicago. Po shkoj tek Loyola, so jam ne Chicago gjith diten/naten gjithashtu.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    ku jetoni ju njerez qe po flisni ketu ne forum.....une per vete kam qen all over the city (sheridan, howard, brynmawr etc....lolz.), po tani kam nja dy vjet qe kemi levizur ne Morton Grove, eshte nja 15 minz larg, nga chicago. Po shkoj tek Loyola, so jam ne Chicago gjith diten/naten gjithashtu.

un jetoj ne west side schaumburg illinois naten dhe nga mua nese do njeri ka deshir te takohemi ose ndonjera please mire se te vini

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    aha kshu ma beni qejfin
    vazhdoni dhe mbusheni temen

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Ej pse e kane mbyllur temen tone per Shqiptaret ne Chicago? Nejse, mua ma merr mendja se do behet icik rremuje tek ajo festa prandaj s'po shkoj megjithese skam plane, mbase takohemi te gjithe here tjeter, do ishte nice. kalofshi mire

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    soccerluv...rruga mar...po vajte mrapsh ne L.A, sigurisht, ene fiona..ty si city girl qe te kemi, pse sdel xhiro iher nga burbs....jane te bute keta knej lal, ste kafshojne
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Betimi i Hipokratit
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    e shyqyr qe e pash kete temen per chicagon.eshte qytet shume i bukur,une erdha per specializim ketu dhe pash disa vende ku punova.isha ne miami(skandaloze mbylleshin dyqanet ne oren 5) dhe shisnim cigare te hapura si ne shqiperi.pastaj ne ny shume zhurme dhe jo shume siguri,pastaj vajda 1 muaj ne milwakee wisconsin dhe preferova chicagon.punoj ne down town chicago.eshte nje rruge qe quhet lake shore drive eshte fantazstike ajo eshte gjith rruga perkrah lake michigan.dhe anash jane ato pallatet e medhaja.ka shume vende te mira dhe e vecante eshte restoranti signature room ne katin e 97.poashtu navy pier ku ke shume gjera,including tour boats,,beer garden,museums etj.per te jetuar jetoj ne naperville 25 minuta larg sepse eshte shume vendi i mire dhe me pelqen school district dhe me ngjan shume si ne europe me ate lumin ne mes dhe shetitoren qe dalin gjithmione dhe ecin njerezit ne vere.kaq si fillim.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    chicago yeahh die isha ne atlanta ishte nice po shum te zinj hahaha
    po shum vendi i bukur po si chicago downtown no never chicagggggggggooooo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
    soccerluv...rruga mar...po vajte mrapsh ne L.A, sigurisht, ene fiona..ty si city girl qe te kemi, pse sdel xhiro iher nga burbs....jane te bute keta knej lal, ste kafshojne
    ktu ne chicago te hane te grine me dhembe

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Ke te drejte Miki, as une s'e krahasoj qytetin tone me asnje tjeter. Te hapet syri kur sheh downtown-in tone.
    I pakapshem, kur te organizosh Albanian Night, duhet te ftosh edhe forumistet e chicago))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    per vete preferoj chikagon dhe eshte e vertete qe eshte qendra e midwestit po kurr nuk mund te krahasohet me ny sepse eshte nje megatropoli ne krahasim me chikagon eshte njesoj si te krahasosh shkodren me tiranen
    kurre mos thuaj kurre

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •