Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 157
    The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Eshte mir andej them sepse eshte kollaj per ta gjetur (u can't miss Streets of Woodfield) edhe eshte half way per ato qe vijne nga chicago, megjithese vetem I pakapshmi deri tani di une qe vjen nga qyteti. lol, Fiona ti ishe busy duke bere shopping atehere, ne qanim hallet e popullit, it's no fair
    LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Katilja_CH
    Tironso, njeri per te qare hall ke gjet ti, katilen pffffffff lol. Nejse, lerna rehat me espressot aman tironso se atje behet si kuvend shqiposh. Ne Streets of Woodfield ne Schaumburg eshte nje Starbuck, mund te takohemi aty. Fiona s'e mbaj ke qene apo jo ti kur u takuam me albanianyouthgroup ne me gertin dhe te tjeret, por mendoj se ky vend dihet nga shumica. Megjithate per mua ska problem, vetem ne ndonje Capuchino apo Espresso jo lol, se behen shume kurioze shqipot)
    aman nga na con andej larg e larg
    ec aty me nje vend ne kufi te suburbs dhe chicago
    mbase illusions ose Premiere

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    I pakapshem, s'do te ngasesh makinen edhe 15 min me shume ti kshu? anyways, per mua ku te doni, po edhe Premiera plot me shqipo eshte lol.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-02-2005
    Postime
    73
    ...mesa shoh ju keni kohe qe e njihni njeri-tjetrin. Me duket pak si e cuditshme ( ju lutem mos e merrni per ndonje mendjemadhesi apo ku e di une cfare ), por , kur lexoj postimet tuaja ku thoni se p.sh: vajtem ketu e atje, me shqiptare ketu, atje, kengetari popullor (a ku e di une) ky apo ai, nuk e di...por ndoshta ngaqe kam kohe qe nuk i "shijoj" keto evenimente shqiptare, me duken pak si naive per momentin. Me besoni, kur them keshtu nuk dua te ofendoj askend, e ne qofte se nderkohe kam bere keshtu, me falni, por megjithate, nuk ju duket se (me c'kuptoj une) me ato takimet tuaja, sado naive e miqesore qe ato te jene, ju vecse humbni kohen me nostalgjira te kota e demode? (Shpresoj se aty gjeni dicka me shume...e ne qofte se jo...)

E kuptoj shume mire se dikush nga ju nuk mund te duroje e t'i pergjigjet flakes me flake, por para se te beje keshtu, dua t'i kujtoj se shume grupeve te ndryshme kombetare i eshte dashur pune, perpjekje e sakrifica per te krijuar ate qe te gjithe ne (edhe ti i inatosur...), kemi fatin e madh te shijojme e perfitojme pa perpjekje, e ajo quhet USA!!!

Pra, a s'do te ishte me mire te shkurtonim rruge e t'a kthejme kete pjese te forumit me perendimore...
    Pres me respekt reagimin tuaj.

P.S: Per te gjithe ata qe e kane te veshtire te shprehen apo kuptojne shqip ne kete forum, po e permbledh postimin e melart ne anglisht: " Dear friends ! **** You! I'm here to tell you...nevermind!"

*@Fiona: and yes, now I'm serious...but a bit drunk. Sorry!*

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    dusty ke pire cik shume me duket

s'eshte puna per nostalgji njehere se ne jemi te vegjel dhe nje pjese te mire te jetes sone e shpenzuam ktu. Thjesht eshte fakti qe njeriu me bashkpatriotin e vet ka nje nivel kuptimi qe eshte ndryshe nga ai niveli qe ka me te huajt. Ne nuk mundohemi te ngjallim asnje nostalgji po thjesht te shijojme shoqerine e njeri tjetrit.

ALAMET^CUNI Maska e Tironsi-009.5
    Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Fiona
    Espresso cup?? nga lagjja jote eshte.......lolz....na solle deri anej mo.....katile edhe une jam okay me te dielen masdite.Ciao.
    lake st vjen deri ne chicago lali.... + behet free way on the other side...it takes me 30 to come there yll te kom po sja paske shum idene rrugeve lol
    Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT

Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga Dusty Vibrator
    ...mesa shoh ju keni kohe qe e njihni njeri-tjetrin. Me duket pak si e cuditshme ( ju lutem mos e merrni per ndonje mendjemadhesi apo ku e di une cfare ), por , kur lexoj postimet tuaja ku thoni se p.sh: vajtem ketu e atje, me shqiptare ketu, atje, kengetari popullor (a ku e di une) ky apo ai, nuk e di...por ndoshta ngaqe kam kohe qe nuk i "shijoj" keto evenimente shqiptare, me duken pak si naive per momentin. Me besoni, kur them keshtu nuk dua te ofendoj askend, e ne qofte se nderkohe kam bere keshtu, me falni, por megjithate, nuk ju duket se (me c'kuptoj une) me ato takimet tuaja, sado naive e miqesore qe ato te jene, ju vecse humbni kohen me nostalgjira te kota e demode? (Shpresoj se aty gjeni dicka me shume...e ne qofte se jo...)

E kuptoj shume mire se dikush nga ju nuk mund te duroje e t'i pergjigjet flakes me flake, por para se te beje keshtu, dua t'i kujtoj se shume grupeve te ndryshme kombetare i eshte dashur pune, perpjekje e sakrifica per te krijuar ate qe te gjithe ne (edhe ti i inatosur...), kemi fatin e madh te shijojme e perfitojme pa perpjekje, e ajo quhet USA!!!

Pra, a s'do te ishte me mire te shkurtonim rruge e t'a kthejme kete pjese te forumit me perendimore...
    Pres me respekt reagimin tuaj.

P.S: Per te gjithe ata qe e kane te veshtire te shprehen apo kuptojne shqip ne kete forum, po e permbledh postimin e melart ne anglisht: " Dear friends ! **** You! I'm here to tell you...nevermind!"

*@Fiona: and yes, now I'm serious...but a bit drunk. Sorry!*
    ncncncnc......ky eshte mendimi yt vella...im in no position to judge it ...either way, do not tell me that you do not have a level of nostalgy, however small that it might be....remember the two places' names start with the same letter but thats all that they have in common...anyway, megjithate, per ata qe nuk kuptojne anglisht, besoj se po them "Hajt fiqt mren, tect mar", dhe mos ma mer per keq because i meant it in the best way possible. gezohem qe degjova dhe mendimin tend forumist i dashur, keshtu qe sbesoj se njerezit do te perkushtojne vemendje cfare the ti.

Im good me ate Woodfield ......ket te djele e kishit fjalen u?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    dusty ke pire cik shume me duket

s'eshte puna per nostalgji njehere se ne jemi te vegjel dhe nje pjese te mire te jetes sone e shpenzuam ktu. Thjesht eshte fakti qe njeriu me bashkpatriotin e vet ka nje nivel kuptimi qe eshte ndryshe nga ai niveli qe ka me te huajt. Ne nuk mundohemi te ngjallim asnje nostalgji po thjesht te shijojme shoqerine e njeri tjetrit.
    Sa mir ja permblodhe!!! lolz...

Anėtarėsuar
    16-04-2004
    Vendndodhja
    chicago
    Postime
    59
    .....moj po me te permbledhura te marrim ne qaf ne!
    kur e late te takohena athere...se si i turbullt mu duk muhabeti mua?

The_InTiMiDaToR
    Anėtarėsuar
    28-11-2004
    Vendndodhja
    Chicago, IL
    Postime
    64
    Tirons, do takohemi nga ora 8pm tek Starbucks ne Streets of Woodfield. Ju lutem te gjitheve te mundohen te jene ne kohe pasi ca nga ne s'e njohin njeri tjetrin dhe mendoj se s'do ndjehej askush comfortable sikur te ishte vetem ne starbucks duke pritur te tjere qe s'i njeh fare si duken nga pamja. Une po e bej te kollajshme per vete, po vishem me bezhe (dhe po mbaj nje trendafil ne dore, j/k lol). Per orarin mund te diskutohet, por me duket Fiona ne kete orar e ka me te pershtatshem, ndersa te tjeret mund te hedhin idete e veta ne lidhje me orarin, per mua 8 eshte mire. Ika se e zgjata shume lol, pacim

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ju duket Qendra e Tiranes?
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-11-2011, 09:25
  2. Brezovica - Qendra e Skijimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-04-2006, 05:07
  3. Qendra Teatrore per Femije ne Shkup
    Nga StormAngel nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 12:08
  4. Qendra Kombetare Kinematografike
    Nga Fiori nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-09-2002, 01:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •