Postuar mė parė nga
Dusty Vibrator
...mesa shoh ju keni kohe qe e njihni njeri-tjetrin. Me duket pak si e cuditshme ( ju lutem mos e merrni per ndonje mendjemadhesi apo ku e di une cfare ), por , kur lexoj postimet tuaja ku thoni se p.sh: vajtem ketu e atje, me shqiptare ketu, atje, kengetari popullor (a ku e di une) ky apo ai, nuk e di...por ndoshta ngaqe kam kohe qe nuk i "shijoj" keto evenimente shqiptare, me duken pak si naive per momentin. Me besoni, kur them keshtu nuk dua te ofendoj askend, e ne qofte se nderkohe kam bere keshtu, me falni, por megjithate, nuk ju duket se (me c'kuptoj une) me ato takimet tuaja, sado naive e miqesore qe ato te jene, ju vecse humbni kohen me nostalgjira te kota e demode? (Shpresoj se aty gjeni dicka me shume...e ne qofte se jo...)
E kuptoj shume mire se dikush nga ju nuk mund te duroje e t'i pergjigjet flakes me flake, por para se te beje keshtu, dua t'i kujtoj se shume grupeve te ndryshme kombetare i eshte dashur pune, perpjekje e sakrifica per te krijuar ate qe te gjithe ne (edhe ti i inatosur...), kemi fatin e madh te shijojme e perfitojme pa perpjekje, e ajo quhet USA!!!
Pra, a s'do te ishte me mire te shkurtonim rruge e t'a kthejme kete pjese te forumit me perendimore...
Pres me respekt reagimin tuaj.
P.S: Per te gjithe ata qe e kane te veshtire te shprehen apo kuptojne shqip ne kete forum, po e permbledh postimin e melart ne anglisht: " Dear friends ! **** You! I'm here to tell you...nevermind!"
*@Fiona: and yes, now I'm serious...but a bit drunk. Sorry!*
Krijoni Kontakt