Dakord jam me juve...po edhe po s'pati dj....shkojm ne ndonje dinner ose per kafe...vetem te mblidhemi dmth...
Dakord jam me juve...po edhe po s'pati dj....shkojm ne ndonje dinner ose per kafe...vetem te mblidhemi dmth...
ej ku ishe aty ti re, se edhe une isha. Per ke e ke fjalen qe kishte pi shume?Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
une per ate naten shqiptare
kam folur me nje shok shqiptar qe do ta bej gjithashtu
dhe kam folur dhe me nja dy dj's, gjithashtu kam edhe nja dy vende ne mend ku ta bejme
Ide e mire eshte te mblidhemi iher sikur per nje kafe diku, dhe bisedojme atehere. Per mua do ishte mire e diela pasdite.
LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.
ej puna eshte qe se di...ndoshta kjo ishte problemi i prinderve te asaj...pastaj un ja qava hallin katiles a while back...Postuar mė parė nga Fiona
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
+ doja te thoja qe cdo gje eshte e beshme kalamoja... e provojme njehere...per festen e kam llafin...the thing is that we need some sponsors though. First, duhet te gjejme i ven qe e dim te gjith.....the only thing that comes to mind, eshte Esspresso Cup, its a coffee place on LAKE St. ....se di a e njifni. shnet athere.
Note: ACTUAL EYE COLOR MAY BE DIFFERENT
une per vete se kam idene ku eshte por ka gje qe sgjendet.e provojme ishalla. takohemi
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
Tironso, njeri per te qare hall ke gjet ti, katilen pffffffff lol. Nejse, lerna rehat me espressot aman tironso se atje behet si kuvend shqiposh. Ne Streets of Woodfield ne Schaumburg eshte nje Starbuck, mund te takohemi aty. Fiona s'e mbaj ke qene apo jo ti kur u takuam me albanianyouthgroup ne me gertin dhe te tjeret, por mendoj se ky vend dihet nga shumica. Megjithate per mua ska problem, vetem ne ndonje Capuchino apo Espresso jo lol, se behen shume kurioze shqipot)
LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.
Postuar mė parė nga Tironsi-009.5
Espresso cup?? nga lagjja jote eshte.......lolz....na solle deri anej mo.....katile edhe une jam okay me te dielen masdite.Ciao.
Postuar mė parė nga Katilja_CH
lolzzz....me shkrive....e di ku eshte kjo sturbux..por une nuk kam qen kur ishit ju (kuvendi shqiptar...lolz...)...isha shume busy shopping ne woodfield mrena...mir eshte me mua ai vend!!!![]()
Krijoni Kontakt