Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 81
    i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Nursez...mua nuk me shqeteson aspak fakti qe jam nje pikez e voooogel fareeeee ne hapesire. Nuk kam pasur kurre komplekse te tilla-kete e tregon dhe vete fakti qe nuk dua me patjeter te thurr poezi per LUMTURINE qe ta marrin vesh te gjithe perqindjen e larte te bukurise se jetes time
    Nuk di cfare te them...ndoshta ngaqe ti nuk vuan nga komplekse te tilla njerezore si ne te tjeret . Sa per poezite...nuk ia kam thene ndonjehere...shija jote artistike si e varfer po me duket

Nuk eshte llogjike, e programuar, dhe s'ma merr mendja qe haset ngaqe te ra ne dore nje manual "se si te kulmezosh lumturine"apo se nje mengjes te bukur vendose qe do te jetosh jeten pa e care koken per kete apo ate(sepse nuk eshte thjesht vullneti yt e vetmja pike per t'u permbushur-ohhuuu eshte shuuume e gjate lista).
    Pikerisht kjo eshte dhe esenca e ndryshimit tone dhe ajo qe me beri mua te shkruaj ne fillim. Une mendoj se cdo njeri ka shume kontroll mbi lumturine e vet...etj...etj...qe mos te filloj me vargje une. Befsh qejf per weekend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine !!
    lumturia ??????????????????????

eshte nocion i tharte per shijet e shpitit dhe gjendet ne mocale vesesh te ndyra njerezish ;

nese dua ta vizatoj ose pikturoj LUMTURINE nuk me mjafton gje tjeter pervecse te shoh [ SIPER ]

NE TE TRETIN QIELL MENDOJ BESOJ DHE SHPRESOJ se gjendet lumturia ;

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    nuk gjej lapsat kur dua ta vizatoj ne leter dhe kur mundohem ta vizatoj me mendje me humbet imagjinata. nje therrmije te saj mund ta gjej vetem kur mendoj se gjithcka mund te me kishte shkuar edhe me keq...
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Wink Valsi i Lumturise

Nursezo, merre ngadale...si kjo bora qe shoh te bjere perjashta. Tek e fundit nuk ia vlen te sikletosesh kaq shume per menyren sesi e kuptoj apo ndjej une lumturine (per me teper qe karvani yt ka gjetur harten e duhur apo jo?!)
    Une te jam pergjigjur qe kur me citove thjesht per respekt. Ti s'po marr vesh si e ke hallin.
    Ato frazat "menyra jote keshtu apo ashtu" pas tre muaj pjesemarrje ne forum(e shumta) jo vetem qe dalin mode po bajatosen aq shuuumee...besome!

paqe?

Qofsh i lumtur!
    green
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 22-01-2005 mė 16:38 Arsyeja: postuar i paperfunduar:)

i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    Une jam teper e lumtur qe jetoj me familjen time ne USA... & qe Zoti me dha Personin qe kisha vizatuar ne jeten time .... te cilin e dua shume & me don shume.

A C !!

Urime ... me pelqejne shume temat e tua.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Lumturine duhet te dish ne rradhe te pare nese e ke dhe pastaj ta pikturosh.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    paqe?
    Kur filloi lufta?....lol. Paqe sigurisht...u takofshim ne diskutime te tjera te shendosha. Edhe ketej nga une plot me bore...do e marr forumin mbare sot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2005
    Postime
    5
    Per mendimin tim them qe po arite te "vizatosh" lumturine eshte njesoj si te humbesh vete lumturine

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    per anetaret kurioze po jap kete thjenjen qe vjen qe para 5 ,000 vjetesh

lexojeni dhe pastaj kur ta kuptoni me dergoni MP , ai ose ajo qe e gjen ka 5 , 000 euro lexoni me poshte

sfinksi vetem nje here foli dhe tha : nje grimce rere eshte shkretetira , dhe shkretetira eshte ne nje grimce rere

xhibran

ai qe e deshifron kete thenje ka eshe shansin te kuptoje se cfare eshte lumturia te pakten teorikisht, se ne praktike shumica prej jush nuk e shikoni sa ne enderr

arun ananda

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    Lumturine duhet te dish ne rradhe te pare nese e ke dhe pastaj ta pikturosh.

Lumturine asnjehere nuk e di se kur e ke ..... vetem kur e humb atehere e kupton .
    Prandaj dhe asnjeri nuk arrin ta vizatoje ate ........ iken dhe vjen .. sa nuk arrin ta marresh vesh ......... nje njeri qe ka ego ......... kurre nuk e kap dhe ta shijoje
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Balsami i lumturisė
    Nga E_LUMTURA nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:59
  2. Ajeni munduar te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 08:07
  3. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  4. Sjell materializmi lumturine?
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-06-2005, 18:53
  5. Fjale te urta per lumturine
    Nga Pelasgian nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-03-2003, 06:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •