Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 119 prej 119
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946

nuk e kam shum te lehte

Oggetto: edi me vjen keq!

| | | | Posta in arrivo

Edi me fal por nuk di sa te them por mendoj se e kupton vete pse po te shkruaj ne kete ore Eneda deri sot pati jete.sorry

naten

ju qe lexoni ke kjo teme nuk e kam te lehte sepse ne daten 28 janar ne oren 02 te drekes un humba nje pjese te jetes sime dhe me lot ne sy shkruaj ktu
    por ju falenderoj per pranine tuaj

kjo ehste e-mail qe mora si fillim nga njerezit e saj pastaj fola ne telefon
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Citim Postuar mė parė nga theodora*
    shum poezi te bukura keto te dyja

shiko se jeta vazhdon
    shiko se ajo qe lart po te shikon
    dhe nuk do qe ti c'do dite per te te vajtosh
    dhe per veten tende fare te mos mendosh

mos u merzit me Zotin qe ju ndodhi kjo gje
    se neser do e kuptosh me mire qe .......

-deri ketu po te shkruaj
    nuk mundem me se me dridhen duart kur mendoj per ty dhe per te-
    te dridhen duart po pse?
    jeta vazhdon e ke then dhe vet

Your wish Maska e Faik Konitza
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Maqedoni_Gostivar
    Postime
    115
    Citim Postuar mė parė nga shtrigaa
    Ne dasmen tende do te vij patjeter, por jo si dasmor por si plage e vjeter,
    Do te ulem i vetmuar ne nje tavoline, dhe per fatin tim do te ngreh dolline,
    Dhe i pa ftuar ne dasmen tende do te vij, i strukur i lodhur si nje zog pa fole do te rri,
    e me lotet e mi do te pi e do te dehem,
    do ta bej per ty e jo se do te defrehem.
    Ne qofte se pa dashuri do me shohesh, mos mu afro nuk dua te me njohe
    do ta kuptosh ne heshtje kete urim, e une do te qaj prape, por per fatin tim.
    E ne qoftese i bukur do te te dukemperseri, mos ma thuaj nuk dua ta dij.
    Tani te pakten ke pakez meshir, po te lutem femis se pare veja emrin dashurise se vrar!!!
    Te dua por edhe dua te te harroj, sepse me ke lenduar shum
    DHE KETE NUK E HARROJ!!!!!

@E
    si nuk i kame vene re kesaj teme me pare?!!!!!!!!!!!!!!!!
    kesaj i thone vertete forum-aty ku do ta gjesh pjesen tjeter tenden- diken qe ka perjetuar dicka si ty, dike qe te kundershton, dike qe qan si ty...
    Kjo vale e dhimbjes kishte kapluar zemren time para 5-6 muajve- kur kuptova qe njeriu me te cilen perfundova nje lidhje te shkurte (nuk mund ta quaj as edhe lidhje) ishte fejuar me te vertete ( me thoshte qe do te fejohet por si besova)
    thosha ne vete do ti shkoj ne dasem, do ti ri karshi ta bej te ndjehet fajtore per ate qe beri, do te qesh para tij ta dij qe deri dja une kam qare - ai do te qaj tere jeten... dhe shume gjera tjera
    por kaluan aq muaj dhe martesa shkon larg e me larg- dita dites ndroja fjale- do te bej keshtu- do te baj ashtu dhe nuk dij sinqerisht cka do te beje..
    Martesa eshte shume afer dhe para 8 diteve thashe: Kur me 20 do te martohet une do te jem ne Shqiperi dhe ne telefon do ti paraqitem e do ti them - kerko veten para se ta martosh veten.... Po se kam ndermend ta bej as edhe kete...
    Ai me siguri e ka gjetur veten deri me tani (ndoshta i duhete edhe poak kohe) po edhe sikur te mos e kete gjete eshte puna e tij dhe vendimi i tij e ai i dashuruar ne ate tjetren (ndoshta) nuk ka nevoje te mendoj per mua....
    Nje gje te vetme e dij - qe nuk do ta pengoj aspak e ai do te dij qe ate dite kush do te qaj per heren e fundit, kujt nuk do ti pelqej kenga e dasmes, ciles do ti perveloj zemra kush do ta mallkoj naten...
    Po seshte me rendesi kjo... dhimbja eshte nje faze kaluese e une prej dje kam filluar te kerkoj pilula sheruese
    "Liria eshte e drejta e ............................... askujt" faik Konitza

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Citim Postuar mė parė nga Faik Konitza
    si nuk i kame vene re kesaj teme me pare?!!!!!!!!!!!!!!!!
    kesaj i thone vertete forum-aty ku do ta gjesh pjesen tjeter tenden- diken qe ka perjetuar dicka si ty, dike qe te kundershton, dike qe qan si ty...
    Kjo vale e dhimbjes kishte kapluar zemren time para 5-6 muajve- kur kuptova qe njeriu me te cilen perfundova nje lidhje te shkurte (nuk mund ta quaj as edhe lidhje) ishte fejuar me te vertete ( me thoshte qe do te fejohet por si besova)
    thosha ne vete do ti shkoj ne dasem, do ti ri karshi ta bej te ndjehet fajtore per ate qe beri, do te qesh para tij ta dij qe deri dja une kam qare - ai do te qaj tere jeten... dhe shume gjera tjera
    por kaluan aq muaj dhe martesa shkon larg e me larg- dita dites ndroja fjale- do te bej keshtu- do te baj ashtu dhe nuk dij sinqerisht cka do te beje..
    Martesa eshte shume afer dhe para 8 diteve thashe: Kur me 20 do te martohet une do te jem ne Shqiperi dhe ne telefon do ti paraqitem e do ti them - kerko veten para se ta martosh veten.... Po se kam ndermend ta bej as edhe kete...
    Ai me siguri e ka gjetur veten deri me tani (ndoshta i duhete edhe poak kohe) po edhe sikur te mos e kete gjete eshte puna e tij dhe vendimi i tij e ai i dashuruar ne ate tjetren (ndoshta) nuk ka nevoje te mendoj per mua....
    Nje gje te vetme e dij - qe nuk do ta pengoj aspak e ai do te dij qe ate dite kush do te qaj per heren e fundit, kujt nuk do ti pelqej kenga e dasmes, ciles do ti perveloj zemra kush do ta mallkoj naten...
    Po seshte me rendesi kjo... dhimbja eshte nje faze kaluese e une prej dje kam filluar te kerkoj pilula sheruese
    Kam dėgjuar se thonė: Koha shėron plagėt, por mikja ime e nderuar unė edhe nuk i besoj shumė kėsaj thėnjeje! Nuk di pėrse?
    Ndoshta ngase unė vet jam nga natyra shumė i ndjeshėm dhe ēdo gjė e pėrjetoj me ēdo ind tė trupit tim, me ēdo atom tė forcės sime dhe me ēdo nerv tė trurit tim.
    Dua tė tė kėshilloj (nėse pranon kėshilla) pasiqė je e re dhe ke jetėn pėrpara, shiqo me ngulm nė tė ardhmen dhe harro pėr aq sa mundesh tė kaluarėn…Kokėn lart dhe mos u dorėzo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Poeti : 21-06-2005 mė 17:12
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    eshte e vrette qe koha se sheron aspak dhimbjen vetem ben te mundur qe gjithcka qe ke perjetuar me dike ti shikosh me me qetesi,por githcka perserri te dhemb.kete e kam perjetuar dhe uen rreth nje vit em perpara kur ai qe doja shuem vendosi qe ne krahun e tij te jete nje tjeter dhe asaj qe ndieja une i vuri thjesht nje gur siper.asgje skishte me rendesi per te kurse uen per dite me rradhe i lutesha vetes dhe shoqerise time te me thoshte se ishte vetem nje ankth nga i cili do zgjohesha shpejt.me mijera argumenta i kam dhene vetes qe ta bindja se ai spo martohej me dike tjeter por ai zgjim aq i pritur serdhi kurre dhe une ngela akoma duke pritur dicka per te cilen isha esigurt se nuk do ndodhte kurre.eshte e dhimbshme te perballesh me syte etu te perlotur cdo emngjes ne pasqyre dhe me mijera nete te pyesesh zotin ku ke mekatuar kaq shuem qe vuan cdo dite me rrezet e diellit.madje dhe ne gjume em dhemb akoma prezenca e tiij.eshte si te presesh dike te kthehet nga parajsa os eferri por ai skthehte asnjehre se perseri ngel i vdeskur pe rty.me mijera here kam menduar s ecdo bej kur ta takoj ndonjehre perballe sepse e ndiej thelle ne zemer qe ska marre fund me kaq.cdo bej te kuptoj qe ishte zgjedhja e tij egabuar dhe jo imja?se di.ne fund te fundit une sdi asgje.sdi madje nese aii mendon ndonjehre nese jam gjalle a kam vdekur.uen sdi agje.di vetem q edhe pse pas kaq kohesh vashdon me dhemb akoma mungesa etij.koha nuk sherona asgje.....

i/e regjistruar Maska e studente22
    Anėtarėsuar
    27-04-2004
    Vendndodhja
    duke kerkuar vetveten!
    Postime
    136
    eshte e vrette qe koha se sheron aspak dhimbjen vetem ben te mundur qe gjithcka qe ke perjetuar me dike ti shikosh me me qetesi,por githcka perserri te dhemb.kete e kam perjetuar dhe uen rreth nje vit em perpara kur ai qe doja shuem vendosi qe ne krahun e tij te jete nje tjeter dhe asaj qe ndieja une i vuri thjesht nje gur siper.asgje skishte me rendesi per te kurse uen per dite me rradhe i lutesha vetes dhe shoqerise time te me thoshte se ishte vetem nje ankth nga i cili do zgjohesha shpejt.me mijera argumenta i kam dhene vetes qe ta bindja se ai spo martohej me dike tjeter por ai zgjim aq i pritur serdhi kurre dhe une ngela akoma duke pritur dicka per te cilen isha esigurt se nuk do ndodhte kurre.eshte e dhimbshme te perballesh me syte etu te perlotur cdo emngjes ne pasqyre dhe me mijera nete te pyesesh zotin ku ke mekatuar kaq shuem qe vuan cdo dite me rrezet e diellit.madje dhe ne gjume em dhemb akoma prezenca e tiij.eshte si te presesh dike te kthehet nga parajsa os eferri por ai skthehte asnjehre se perseri ngel i vdeskur pe rty.me mijera here kam menduar s ecdo bej kur ta takoj ndonjehre perballe sepse e ndiej thelle ne zemer qe ska marre fund me kaq.cdo bej te kuptoj qe ishte zgjedhja e tij egabuar dhe jo imja?se di.ne fund te fundit une sdi asgje.sdi madje nese aii mendon ndonjehre nese jam gjalle a kam vdekur.uen sdi agje.di vetem q edhe pse pas kaq kohesh vashdon me dhemb akoma mungesa etij.koha nuk sherona asgje.....

i/e regjistruar Maska e Nutela
    Anėtarėsuar
    13-04-2003
    Vendndodhja
    US
    Postime
    46
    EDI dhe te gjithe ju qe keni shkruar ne kete teme,eshte shume rrenqethese dhe melankolike,por eshte dhe REALITETI I JETES qe perfshin cdo qenie te gjalle.Cdo njeri gjen vetveten dhe jam ME SE E SIGURT QE BASHKOHEN TE GJITHE ME DHIMBJET TUAJA sepse s'ma mbush mendjen asnji qe S"KA mbetur njeri pa kaluar te gjitha keto ose me perafersi.
    Me respekt per te gjithe ju,sidomos per Edin dhe Shtriga-n.
    PEACE,Nutela
    [B][COLOR=Blue]"Life will always be to alagge extent what we ourselves make it."[/COL

Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Normale te gjithe kan kaluar dicka qe ju ka ngel brenge ne zemer por valle a do te ket sherim?

kte pyetje ja boj vetes perdite perdite por me kot.
    eshte nje plage qe te dhem te djeg qe ne cdo cast e mendon e kujton dhe thua me vete vall a do te ket nje fund kjo dhimje.

......Kam dėgjuar se thonė: Koha shėron plagėt, por mikja ime e nderuar unė edhe nuk i besoj shumė kėsaj thėnjeje! Nuk di pėrse?.....

koha i sheron plaget por jo aq shpejt sa mund ta mendoni. perse? ah kjo fjale perse

Nutela, Poeti, studente22, dhe Faik konica ju falenderoj per viziten tuaj dhe per shkrimet tuaja dhe un i kam lexu disa nga shkrimet tuaja dhe jan vertet shume te mira

Ju faleminderit..

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    dashuria hap shum plag ne shpirtin e njeriut

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Tema tė Ngjashme

1. Sabit Idrizi
    Nga shigjeta nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 22-06-2022, 01:35
  2. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  3. Mbi priftėrinė
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Merjemja a.s, Nėna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •