Postuar më parë nga
hajla
Ti Pershkruaj, (Tri Motra pa Nan)!!!
------------------------------------
E Para isha une(10)K.N
E Dyta ishte (8)Z.N
E Treta ishte (5)A.N
------------------------------
Perpiqem,qe me anen e kesaj teme,te hidhur!
Te marr guximin pas nje,periudhe shum te gjat...ish,e shek.(xx)
Kjo teme ka t'bej, (TRI MOTRA PA NAN)
"NE NJE KULL TE GURIT RUGOVASE"!
Do ia kushtoi Temes (PERKUJTIM)...Besoja,qe nje dite, do i ipet rasti te botohet si nje "Liber apo Roman"!.Ftoi miq, dashamir, e shok... qe me ndihmen e juaj te perkushtohena ne shkrimet e mia aq sa gjej forc e dijuri per te ju perkushtuar kesaj enderre shum vjeqare qe me vite e kam pritur e si ta realizoi besoi ne "Zotin,Gj,nehu" dhe ne vendimin e marr nga vet vetja ime qe nji dit kjo enderr te me behet realitet rreth te angazhuares shum vjeqare ,e zgjodha sot!> ku dhe i kam te shenuara ne nje (fletore te vyshkur) ku menxi dhe i dalloja shkronjat nga nje pen e (ndryshkur)- me perpjekje qe te ia dal me sukses,andaj ftoj dhe nga shum ju anetar te forumit qe te perkushtoheni,do me sugjeroni ne gabime nga te shkruarit,ngase prania ime eshte deri (dy veta tri) mund te me ndihmoin per tu aktivizuar se nuk e di sa do gjej forcen per ti peballuar kesaj ideje qe aq te veshtir e kisha per te ia hap vetes kete udhe...nga se ndihesha e emoncionuar sa here kam bere perpjekeje per t'filluar nga qasti ne qast,dita ne dit...ja qe mora vendimin,vertet jam pak sa (deparamente)lol, kur vie puna per t'marr vendim!. kjo qpesh me ka ndodhur dhe akoma me ndodh, se kur marr vendimim dhe besimin ne vete ia dal asaj qka kam parasysh,megjithate e kam tejet te veshtir deri te marr vendimin,nga se te shumta raste kam humbur per kete shkas(me duket se kjo ide me ka lindur para se kam lindur une)lol,he,kshtu e ka jeta,jo se kush ka per t' ia than jetes,se acaruar)! dikush ne (heshtje e mban ne shpirt dikush ne "kuraj" per tu dit...vlen dhe kjo,qe njeriu mund te mesoi ,se si jeta te perplas nga pasojat edramave qe dikush i perjeton gjat jetes)! duke i pa nga libra dhe romane te ndryshme...e them se gjith ata/ato qe shkruajn diq nga jeta e te perjetuares...eshte shum mir qe dhe te lexohet nga vete deshira e qdo individi)!
Krijoni Kontakt