Close
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 222
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Respekt per ty hajla e Rugoves
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Te falem per kohen dhe respektin e treguar ndaj meje si qdo here mik i nderuar Poeti,njiherit dhe ndaj dhembjes qe ndave me mua permes temave dhe shkrimeve ne kete raste,te jam mirnjohese....

Megjithate,Fatmiresisht qe paske mbetur i vetmi me ndjenja njerzore nder 30 mije forumist shqiptar,(pa perjashtimin edhe te 2 tjerve antar ketu) e vetmja menyre qe me ka habitur eshte,nder ni ata/o qe me kan ndjekur kurdohere nen tema me shkrime,valle si paten durim qe mos t'len nje fjale ngushlluese rreth humbjes se bashkshortit tim gjate gjithe ketyre muajve,(a po mos valle me kan imagjinuar nga nje tjeter bote)! ndoshta dhe keshtu mund te jete,ku i dihet? E jo ajo qe isha dhe jam plot 7 vite ne mesin e te gjithve ketu,thjeshte dhe une si gjithe tjeret antar/e me shkrime per qellimet e mia,(pavaresishte shijes per te tjeret),se kush mendimet e vetshprehura...flm,
    Por q'fare duhet tua them atyre qe kam menduar qe jen miqe te mije me ni fjale,apo dhe vellezer.. kur qdo here me kan shkruar nen temat e mia,si dhe herave tjera nen kete pikerisht, e cila prej kohesh permban kete titull "Dhimbje te Kujteses" Vertet jam ndjere e thyer,se si mundi te ndodhe diqe e pazakont ne kete periudh,por si thote populli,(i ngiti te untit nuk ia beson)a po me mire te them, se vetem ai/jo qe rxohet prej dardhe beson,dhe veshtire per t'a besuar te tjeret!!!

Hajla!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 24-06-2010 më 21:49
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    "As kesaj here nuk festuam fiter bajramin bashk,as kesaj here as kurrnihere s'do jemi pran njeri tjetrit per t'uruar cilen do fest me Ty shoku im,e as ate familjare,dhe kesaj here jo te gjithe i kisha pran,te vetmit ishin nusja me 2 femijet e saj,poashtu dhe vajza me e vogla thmi i joni..qe prej disa muaj qendruam ne Ks.pran nipçes dhe nipçit,per te cilin s'tu dha rasti ta perqafosh..e rendesishme ishte qe e perjetove lindjen e tij, dhe Emrin qe ia pergezove vet."Yllion" Eh,sa te embla dhe sa te hidhura kujtimet per Ty shoku im,(te embla ishin ato qe kaluam bashk),kurse te hidhurat mbeten keto qe po perjetoi pa Ty,e ne veqanti keto dite vere muaji qe i kalova ne pushime,
    mu pran nipçes dhe nipçit te vogel,"Teses&Yllionit"..(por qdohere ne munges per Ty)!
    ..sa e sa here qe po te qaj me lote,ata po jen prezent te me qetsoin dhimbjen per Ty,por Tesa te mban mend mire,ne qdo kohe flet per Ty,dhe po te qan,ajo nuk harroi as sote ne kete feste te qan bashk me mua..ajo dinte dhe t'me fshinte lotet,njekohesishte dhe une asaj..sa shum me preken lotet e saja, si e vogel qe eshte s'me don zemra qe te shofe te merzitur,dua qe ajo te rritet e gezuar dhe te kete ni jete te lumtur ne te ardhmen...(e jo si une)!
    "Por jam e sigurt se e ardhmja e tyre do jete fati e qelsit per jeten..per te cilen qdohere lutem shummm!!!

...Tani po lutem dhe per Ty dhe jeten atje,qe ta keshe sa me te lehte(shoku im)...AMIN

PAQ

Qdohere me Ty dhe per Ty-(e jote bashk)-rugovase..!!

Hajla!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 11-09-2010 më 05:33
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    http://www.botasot.info/reklama/musw%20dembogaj.jpg
    Musë (Vesel) Dembogaj
    (Ish-epror i UÇK-së, Brigada 136 - Rugovë)
    Sot, më 16-10- 2010, u një vit nga humbja e më të dashurit tonë
    Burr,baba,dhe babgjysh!!!
    ***Ike ashtu si jetove –ndershëm
    Një jetë të tërë në shërbim të Atdheut
    Një jetë të tërë trasove ndjenjën e dashurisë për Atdhe dhe komb si luftëtar i lirisë
    Një jetë të tërë shpërndave shkëndija drite
    Një jetë të tërë do të mbetesh shembull
    se si jetohet e vdiset ndershëm...LAVDI
    Pergjithmon do te kujtoin me dhembje e mall...bashkëshortja Kumria, djemtë Dritoni e Artoni, vajzat Hikmeti,Ganimeti e Besarta, nusja Leonora më fëmijët Fortesën e Yllionin, si dhe mbesat Vjosa e Violeta dhe nipçi i vogël Endriti. madje dhëndurët si dhe mbarë familja Dembogaj nga Rugova, nga Peja dhe nga Kanadaja

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 16-10-2010 më 03:08

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Ngushellimet e mia me te sinqerta ne njevjetorin e humbjes se me te dashurit tuaj. Respekt jetes dhe vepres se tij.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Poeti Lexo Postimin
    Ngushellimet e mia me sinqerta ne njevjetorin e humbjes se me te dashurit tuaj. Respekt jetes dhe vepres se tij.
    Faleminderit per ngushllimin i nderuar Poeti

respekt gjithashtu...

Hajla!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 16-10-2010 më 04:06

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    shkroi...
    Driton Dembogaj aaa dajalosh te lumte, qfar befasie tmir na paske pergadit!!!!
    Faleminderit shum prej teje,vertete paske bere nje mrekulli...
    ....Ah sa shum po e ndiej mungesen e Tij!
    u ba ni(1) vit qe kur e humbem ni baba te shkelqyer si ishte Ai,fjalet s'kan te sosur per te,por mallin dhe dashurin askush nuk ma shuan per te ma,spo muj mu pajtua hiq, hala po mendoi qe asht diku, po me mungon q'do gje e Tij,sa do qe kem jetua larg keto vitet e fundit,kur kisha nevoi diqka, e gjejsha te ai sepse ai gjithmon ka pas pergjigje dhe ka dit me t'msua spo muj me besua qe nuk eshte mo me neve edhe pse ne endrra shpesh po me vjen, po bisedojm po kuvendojm mes veti e shpesh edhe po qeshim e po bajm hajgare si dikur ashtu si veq ai ka dit e i ka pas hije, po anddra veq anderr shpejt po ik e pastaj perseri po mbes vetun(((
    shum fshtir pa ty babush, ti je kan shoku jem, baba jem, je kan idol per mua e qka sje kan ti per mua... Shum veshtir te jetosh pa te gjitha keto! Je kan dhe gjithmon do te jesh MBRETI im IDEALI IM.

Me malle e dashuri do te perkujtoi pergjithmon...BABUSH
    I YTI-Dritoni!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 16-10-2010 më 05:30

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    E perkujton:
    Leonora Dembogaj
    (reja)
    Babush,Sot u be nje(1) Vit kur u ndave nga ne,
    sa e tille vdekja,ajo te merrka dhe kur ne se duam,
    dhe u dashka pajtuar me ligjin mbi-natyror
    Por fjalet s'kan te sosur per Ty.
    Ti ishe i madh tek ne,dhe ashtu do mbetesh pergjithmon i paharruar..
    LAVDI

R.I.P
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 18-10-2010 më 06:11

Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8263489_n.jpg
    Perkujtim me 16-10-2010
    Ish Epror i UQK-es.Musë Dembogaj:
    Brigada 136 Rugovë Lavdi!

* * *
    Vdekja jote,
    Ishte vdekje me nder
    Ti ishe dhe do mbetesh Hero i vendit.
    Para dhe pas luftes,
    ...madje dhe ne liri
    Ti asnihere s'ju shmange luftes
    Por qendrove perball armikut
    Deri ne momentin e fundit
    Aty ku linde dhe bere mundin tend
    Dhe aty sot pushon shpirti Yt Hero
    I pavdekshem do mbetesh ne zemrat
    E atyre qe i deshte dhe te deshten..
    (Posht Injorancat)
    Ty-Pergjithmon....Lavdi
    Me dhembje,te perkujtoin
    E tere fisi rugovas!!!
    Rugova kishte dhe do kete pergjithmon
    Burra dhe trima Hero
    E ni nder ata ishe dhe Ti.LAVDI

Te perkujton e jote(bshk)rugovase

Hajla!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 18-10-2010 më 08:11

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Disa nga Ilacet me te zakonshme dhe efektet e tyre
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:12
  2. Atropina
    Nga Vinjol në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-01-2009, 09:11
  3. Më mirë një FUND me dhimbje, apo një DHIMBJE pa fund?
    Nga BrianaS në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 02-02-2007, 14:04
  4. Me dhimbje?...
    Nga kot në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 23-05-2004, 01:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •