benseven11
Më ka funksionuar ky ti pi qe ma ke dhen me ja bo si festplatten e dyt edhe i kam marr te gjitha datat qe me duheshin![]()
![]()
flmmmmm shum..
ciaoooo
benseven11
Më ka funksionuar ky ti pi qe ma ke dhen me ja bo si festplatten e dyt edhe i kam marr te gjitha datat qe me duheshin![]()
![]()
flmmmmm shum..
ciaoooo
por une e kam provu kete menyr e kam qit qato ip por nuk po don me u lidh edhe nuk po di pse ?
W3nny posto ketu te gjitha konfigurimet logot e net e gjera qe ti ke bere qe te jemi me te sakte ne ndihme.
und te perdoresh "wizardin" e lidhjes me internetin qe ben gjithcka per ty per te qene me i sigurt
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Mënyra më e lehtë dhe e thjeshtë për bartjen e Datave/Skedarve ndërmjet DY-PC-ve mund të realizohet me ndihmën e një USB Stick apo me një MP3 USB që sot gati çdonjëri posedonj një MP3. Sukses!!!
Postuar më parë nga ylberi9999
ej po ma se mir eshte me hek HARDISKIN edhe nuk ke nevoj me i shpensu pare per me ble kabelll
ma se mir qeshtu shokki aaa
xenit: faleminderit per kete info. te uroj gjithe te mirat...
xeni bash ka te drejt se ashtu lidhen 2 pc peer- to- peer edhe kablli duhet te jet crossover shume mire ja ke persjkru si duhet ti lidhe bravo xeni si duket paske qen ne cisco tung nga orbita
Kjo është një mënyrë lidhjeje direkte. Po nëpërmjet një modem-router ose switch, si mund të krijosh një Home - Network kur është i pranishëm edhe Interneti? Dy PC e marrin Internetin nga portat Ethernet e modem-router ose nga switch.
Faleminderit,
ns
קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ
I Shenjtë I Shenjtë...
Pershendetje,
Kam nje problem me nje kompjuter te cilin po perpiqem ta fus ne rrjet me kompjutarat ekzistues.
E gjithe procedura nepermjet wizard kalon gjthcka ne rregull sic kam bere edhe me kompjuterat e tjere.
Por nuk arrij ta shoh kete kompjuter ne My Network Places.
Madje edhe po ne kete kompjuter nuk shoh gjekundi "shared documents"
Lidhja e kompjuterin me switch-in mendoj se funksion pasi kam akses ne internet po nga ky kompjuter.
Ndoshta dicka nuk shkon me vetite.
Keni ndonje ide se nga shkaktohet problemi ?
Ju faleminerit.
Krijoni Kontakt