Kam vetëm një dilemë: të të regjistroj në radhën e njerëzve që kanë një lloj frymëzimi apo ke ata që frymëzojnë( shejtanë blu) poetët...?Postuar më parë nga blueyes
Kam vetëm një dilemë: të të regjistroj në radhën e njerëzve që kanë një lloj frymëzimi apo ke ata që frymëzojnë( shejtanë blu) poetët...?Postuar më parë nga blueyes
Degjo i dashur dilemat nuk para me pelqejne pasi te detyrojne te mendosh shume, e si rjedhim na mbushet koka me thinja...e si rjedhim plakemi.....Postuar më parë nga diamant abrashi
Konsiderohem si person me goxha frymezim...POr dhe frymezoj....
Mund te me fusesh tek te dyja.....Si te duash ....ose tek asnjera...Perseri si te duash....
Bën të të fus në një kornizë? Si një ekzemplar i rrallë inteligjence e ndjeshmërie....Postuar më parë nga blueyes
e zemërbardhësie...
Ti me imagjinaten tende brillante mund te me fusesh ne kornize e ku te duash,por po ta dhashe une lejen ndoshta do te duash te me fusesh dhe ne thes..Ha haaaaaaaa,me shkrive o poeti i forumit....Postuar më parë nga diamant abrashi
P.S Faleminderit per komplimentat!!!!
Nuk jam unë dhe aq i marrë sa të fus mace blu në thes...Postuar më parë nga blueyes
Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 30-01-2005 më 09:00 Arsyeja: mace me thasë
E dija qe do te kuptoje thelbin,dhe aq me shume mos te meresh me "Mace Blu"Postuar më parë nga diamant abrashi
Mgjs thone e zeza eshte ters.....Por as ne kornize nuk me duket ide e mire...Ah nese ju jeni dhe piktor????????????Atehere gabohem
Po, pikturoj shpirtëra të bukur si Ti, i fus pastaj në kornizë, i lë si ekzemplar të lirë të rrezatojnë pak lumturi tek të tjerët... ashtu siç bëre dhe ti sot në mëngjes me mua..Postuar më parë nga blueyes
Do më interesonte Maestro që të ka pikturuar...?
Secila ka bukurine e saj...Postuar më parë nga diamant abrashi
No koment, me le bosh kesaj radhe....
ia kalove dhe poeteve me te mire!!!!
[QUOTE=blueyes]Ha haaaaaaaa, me shkrive o poeti i forumit....QUOTE]
Po të ishe ti sheqeri
unë do isha
oqeani
që padashur
të lagë
... dhe ndërron shije
mire se erdhe diamant tja kalosh bukur mes nesh
dhe nese ka mundesi sa me shume poezi meqe te kemi poet
te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo
LoVe^-^BeBy
Krijoni Kontakt