Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 99
    në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198

Epistolariteti i një miqësie të padjallëzuar

Citim Postuar më parë nga blueyes
    Ha haaaaaaaaaaa me shkrive!!!
    Te rente e mira te rente edhe pse dy llafe ke shkruajtur(Kujdes se mos te bien te fiket po shkruajte me shume)me kenaqe...
    Mos u lodh shume diten le pak energji per naten..Pa pa pikes i rashe...
    Më fal, mendova mos ish ndonjë orga (ni) zëm i panjohur bojë qielli ...Është gati ditë dhe nuk kam më energji...

Nëse e sheh imagjinatën spanjolle, përshëndete të lutem! Nëse e takon pahiri...

Ditë të mbarë
    Diamanti

You'll never wallk alone
    Anëtarësuar
    06-12-2004
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    17
    Urojm qe te gjindesh ne kete ambient ashtu si deshiron ti vet Diamant!

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Thumbs up Lexo kete!!!

Citim Postuar më parë nga diamant abrashi
    Më fal, mendova mos ish ndonjë orga (ni) zëm i panjohur bojë qielli ...Është gati ditë dhe nuk kam më energji...

Nëse e sheh imagjinatën spanjolle, përshëndete të lutem! Nëse e takon pahiri...

Ditë të mbarë
    Diamanti
    Mirmengjes "Filozof"edhe pse jam e sigurte qe je ne gjume te pare po te shkruaj dy reshta...
    Imagjinata ime shkon shume thelle i dashur pasi eshte mixe Albano_Spanjolle e kape?????
    Por.... e respektoj shume dhe e ve ne perdorim aty dhe kur duhet "sipas vendit bej kuvendin "Thote populli....

Gjithashtu te uroj a nice day!!!!

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga sagittarius
    Urojm qe te gjindesh ne kete ambient ashtu si deshiron ti vet Diamant!
    Faleminderit sagittarius, bashkë me xenin mi keni bo urimet më të bukura. Ishalla ashtu do ta ndjejnë vehten të gjithë...
    Shumë të fala
    Diamanti

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198

Të vërtetat e hidhura

Imagjinata ime shkon shume thelle i dashur pasi eshte mixe Albano_Spanjolle e kape?????
    E kam kapë moti unë dhe tash ke të 40-at po i kthehem gurrës sime...

"Shejtan blu", sa herë po më shkruan ti dy rreshta mua po më shpëton nga një e vërtetë e hidhur...

Me shumë dashamirësi

Diamanti

Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Wink Heemmmmmmmm pse te hidhura???

E kam kapë moti unë dhe tash ke të 40-at po i kthehem gurrës sime...

"Shejtan blu", sa herë po më shkruan ti dy rreshta mua po më shpëton nga një e vërtetë e hidhur...

Me shumë dashamirësi

Diamanti
    Buenos dias querido Dimant!!!1

Si ia kalove sot apo mbreme me mire te them no???
    E di une e di qe e ke kap me kohe ti,por mos harro se ka dhe nga ata qe skapin kurre lol,varet......
    Une do te thoja qe po jeton momentin apo etapen me te bukur te jetes tende thone qe per meshkujt eshte kulmi ndersa femrat ne te 30 e tyre apo jam gabim????
    Vetem mos e zgjat shume shume pasi mendoj une ne kete moshe kemi nevoje per dicka me shume stabilitet etj qe ska lexet ti them ketu plus qe nuk di jeten tende nga afer...
    megjithate me dukesh djale me bagazh dhe jam e sigurte qe te ardhuren tende do ta thuresh po ashtu sikur dhe poezite e tua..Nice one lol...

Gjithe te mirat te uroj,"Shejtani blu" sa me pelqeu personifikimi....

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198

Vakuumi dhe plotënia e një gjendjeje...

Buenos dias querido Diamant!!!1

Vetem mos e zgjat shume shume pasi mendoj une ne kete moshe kemi nevoje per dicka me shume stabilitet etj qe ska lexet ti them ketu plus qe nuk di jeten tende nga afer...

Gjithe te mirat te uroj,"Shejtani blu" sa me pelqeu personifikimi....
    Nga afër jeta ime do dukej si: Shkretinë vezulluese prapa, pyll i lartë-tash e përpara! E kape?
    Mos thuaj JO! Ta kam filtruar si për një sentencë...
    Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 28-01-2005 më 14:27

Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Lightbulb Apo nje oqean pafund!!!

Nga afër jeta ime do dukej si: Shkretinë vezulluese prapa, pyll i lartë-tash e përpara! E kape?
    Mos thuaj JO! Ta kam filtruar si për një sentencë...
    E Diele,Dite boshe....
    Megjithate ka plot detaje qe mund te ta mbushin kete"Dite boshe"
    E qete e mentalizuar qe me duhet ta perballoj dhe kete Dite ne vendin e punes,duart shtrengojne filxhanin e kafese se pare,e ulur ne karrige nje dore shkeputet dhe prek "Trust"my favorite,forumi,Postimet e reja,dhe.......
    "Qortime te vonuara"
    E tera futem ne lexime mendime parashikime,falenderime dhe sigurisht"URIME"
    Ne, vete ne, jemi syri i se vertetes,rendesi ka cilesia dhe jo sasia,ne kete rast i drejtohem ketyre detajeve kaq te vogla por dhe aq domethenese....."Oqean"
    Edhe pse mund te shkruajme thjesht dy fjale ne to mund te themi shume gjera,epitete etj si...SHKRETINE VEZULLUESE PRAPA......PYLL I LARTE TASH E PERPARA(Me pelqen optimizmi)......FILTRUAR SI NJE SENTENCE.........
    E kapa i dashur e kapa.......(Dhe e vendosa tk tullumbaci apo globi)

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198

Shigjeta të ëmbla

E Diele,Dite boshe....
    Megjithate ka plot detaje qe mund te ta mbushin kete"Dite boshe"
    E qete e mentalizuar qe me duhet ta perballoj dhe kete Dite ne vendin e punes,duart shtrengojne filxhanin e kafese se pare,e ulur ne karrige nje dore shkeputet dhe prek "Trust"my favorite,forumi,Postimet e reja,dhe.......
    "Qortime te vonuara"
    E tera futem ne lexime mendime parashikime,falenderime dhe sigurisht"URIME"
    Ne, vete ne, jemi syri i se vertetes,rendesi ka cilesia dhe jo sasia,ne kete rast i drejtohem ketyre detajeve kaq te vogla por dhe aq domethenese....."Oqean"
    Edhe pse mund te shkruajme thjesht dy fjale ne to mund te themi shume gjera,epitete etj si...SHKRETINE VEZULLUESE PRAPA......PYLL I LARTE TASH E PERPARA(Me pelqen optimizmi)......FILTRUAR SI NJE SENTENCE.........
    E kapa i dashur e kapa.......(Dhe e vendosa tk tullumbaci apo globi)
    Asnjëherë e dashur nuk kam pasë kënaqësi më të madhe se të marr këso shigjatash të ëmbla... janë eliksiri i jetës dhe i japin asaj kuptimin që duhet të ketë... Janë kënaqësia dhe mirënjohja vetë...Të përqafoj fort
    Diamanti

Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

E kam thene une!!!

Asnjëherë e dashur nuk kam pasë kënaqësi më të madhe se të marr këso shigjatash të ëmbla... janë eliksiri i jetës dhe i japin asaj kuptimin që duhet të ketë... Janë kënaqësia dhe mirënjohja vetë...Të përqafoj fort
    Diamanti
    Duke u nisur qe nga titulli i jep kuptimin pergjigjes se "marresit"
    Me behet qejfi qe i ke quajtur"Shigjeta te embla"por eshte interesante pasi dhe shigjeta qe mund te te vrasin apo plagosin,por njekohesisht te embla..Hem interesante....
    Dhe une te perqafoj!!!

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •