Slimit, Lennonit, Tironcit e Madridit një mirëse ju gjeta e ngrohtë. Kisha një edhe për el magico po s'di nga u zhduk...
Faleminderit për të gjitha...
Slimit, Lennonit, Tironcit e Madridit një mirëse ju gjeta e ngrohtë. Kisha një edhe për el magico po s'di nga u zhduk...
Faleminderit për të gjitha...
Se pari te hap deren, te ftoj per nje caj e me pas te them te lumshin kembet i dashur forumist...Postuar më parë nga diamant abrashi
Po mire Diamant sme the ti mu qe te kemi nga Gjakova dhe qe jemi pak a shume kolege ne????
EEEEEEEEEEEE shpresoj se do te kesh nje pergjigje per mua,smunda te te shkruaj ate....Pasi sme lejonte sdi pse.....
Nejse kalofsh sa me bukur e shkrime te kendeshme!!!!![]()
Më fal Blueyes, po kisha frikë mos të binte të fikët...! E pata për Ty. Dhe desha të ta ndizja imagjinatën se atje të duhet i çikë ë... Ashtu siç po më duhet dhe mua. Ç'do natë!Postuar më parë nga blueyes
Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 24-01-2005 më 13:55
Mireserdhe ne kete mes , ku do e gjesh veten , si dhe shkrime te ndryshme qe do te terheqin vemendjen tende. Shkrimet e tua me pelqyen , andaj vetem vazhdo me punen,e nisur.Asgje me shume vetem te uroi caste te mira ketu ne forum.
Një faleminderit, me F të madhe të shtypit-për Shpirtin e Bukur!Postuar më parë nga shpirti_i_bukur
Te falenderoj qe ke menduar per mua,ke te drejte se te fiket do te me binte poet.....i forumit....Postuar më parë nga diamant abrashi
Te mungon imagjinata i dashur,po pse vetem neteve te gjata?????????????
Hem i rrezikshem vllai,nejse po te le tani se kam frike se mos te te kthehet ty ajo smundja e te "Fiktit" ha haaaaaaaaaaa...
Suksese diamant....![]()
Ma nxorre me zor këtë pohim: ditëve punoj dhe i vë grackat!Postuar më parë nga blueyes
Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 26-01-2005 më 09:39
Postuar më parë nga diamant abrashi
Te rente e mira te rente edhe pse dy llafe ke shkruajtur(Kujdes se mos te bien te fiket po shkruajte me shume)me kenaqe...
Mos u lodh shume diten le pak energji per naten..Pa pa pikes i rashe...
Pershendetje i nderuar Diamant,
Une k'tu s'jam zot shpie kshu qe "mireserdhe" s'ka kuptim. Ma e drejta do ishte me te thane: Falemnerit qe Erdhe!
Asht knaqesi me lexu poezite e juaja. Ju uroj gjithe te mirat dhe ja kalofshi mire ne forum e kudo.
Me rrespekt,
Sh. Hasanaj
I dashun Xeni, po më dukeni edhe si mbiemën e edhe si pseudonim i njohur. Dhe shumë konstruktiv e i drejtëpërdrejtë në postimet e Juaja. Ne këtu të gjithë jemi edhe "zot shtëpije" e edhe "mysafirë" ndaj mirë se të gjeta e mirë se erdhe.Postuar më parë nga [xeni]
Më vjen mirë që edhe poezitë të paskan pëlqy e tash e te mas po më duket se do t'i botoj disa edhe ma të mira... meteorologët qashtu po thonë...Ishalla takohemi ma shpesh nëpër temat tona...
Të fala shumë
Diamanti
Krijoni Kontakt