Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 99
    në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Slimit, Lennonit, Tironcit e Madridit një mirëse ju gjeta e ngrohtë. Kisha një edhe për el magico po s'di nga u zhduk...
    Faleminderit për të gjitha...

i/e regjistruar Maska e blueyes
    Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Mire se na erdhe!!!

Citim Postuar më parë nga diamant abrashi
    Përshëndetje, quhem Diamant Abrashi dhe jam nga Gjakova. Prej dje jam anëtar forumi dhe me gjithë dëshirë do të mirrja pjesë në diskutimet rreth letërsisë e poezisë e në veqanti rreth kinematografisë...Jetoj në Lugano të Zvicrës ku edhe punoj si mediator(ndërmjetësues kulturor). Kohë pas kohe bashkëpunoj edhe me gazetat e revistat shqipe dhe italiane.
    Me shpresën se do gjej në këtë forum njerëz me të cilët mund të diskutohet rreth temave në fjalë Ju përqafoj të gjithëve me mallin e njeriut që nuk u njeh.

Të fala Diamant Abrashi.
    Se pari te hap deren, te ftoj per nje caj e me pas te them te lumshin kembet i dashur forumist...
    Po mire Diamant sme the ti mu qe te kemi nga Gjakova dhe qe jemi pak a shume kolege ne????
    EEEEEEEEEEEE shpresoj se do te kesh nje pergjigje per mua,smunda te te shkruaj ate....Pasi sme lejonte sdi pse.....
    Nejse kalofsh sa me bukur e shkrime te kendeshme!!!!

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198

Satirë e pasherr

Citim Postuar më parë nga blueyes
    Se pari te hap deren, te ftoj per nje caj e me pas te them te lumshin kembet i dashur forumist...
    Po mire Diamant sme the ti mu qe te kemi nga Gjakova dhe qe jemi pak a shume kolege ne????
    EEEEEEEEEEEE shpresoj se do te kesh nje pergjigje per mua,smunda te te shkruaj ate....Pasi sme lejonte sdi pse.....
    Nejse kalofsh sa me bukur e shkrime te kendeshme!!!!
    Më fal Blueyes, po kisha frikë mos të binte të fikët...! E pata për Ty. Dhe desha të ta ndizja imagjinatën se atje të duhet i çikë ë... Ashtu siç po më duhet dhe mua. Ç'do natë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 24-01-2005 më 13:55

e largeta Maska e shpirti_i_bukur
    Anëtarësuar
    26-07-2004
    Vendndodhja
    franc
    Postime
    59
    Mireserdhe ne kete mes , ku do e gjesh veten , si dhe shkrime te ndryshme qe do te terheqin vemendjen tende. Shkrimet e tua me pelqyen , andaj vetem vazhdo me punen,e nisur.Asgje me shume vetem te uroi caste te mira ketu ne forum.

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga shpirti_i_bukur
    Mireserdhe ne kete mes , ku do e gjesh veten , si dhe shkrime te ndryshme qe do te terheqin vemendjen tende. Shkrimet e tua me pelqyen , andaj vetem vazhdo me punen,e nisur.Asgje me shume vetem te uroi caste te mira ketu ne forum.
    Një faleminderit, me F të madhe të shtypit-për Shpirtin e Bukur!

Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Hem imagjinaten??????????

Më fal Blueyes, po kisha frikë mos të binte të fikët...! E pata për Ty. Dhe desha të ta ndizja imagjinatën se atje të duhet i çikë ë... Ashtu siç po më duhet dhe mua. Ç'do natë!
    Te falenderoj qe ke menduar per mua,ke te drejte se te fiket do te me binte poet.....i forumit....
    Te mungon imagjinata i dashur,po pse vetem neteve te gjata?????????????
    Hem i rrezikshem vllai,nejse po te le tani se kam frike se mos te te kthehet ty ajo smundja e te "Fiktit" ha haaaaaaaaaaa...
    Suksese diamant....

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga blueyes
    Te falenderoj qe ke menduar per mua,ke te drejte se te fiket do te me binte poet.....i forumit....
    Te mungon imagjinata i dashur,po pse vetem neteve te gjata?????????????
    Hem i rrezikshem vllai,nejse po te le tani se kam frike se mos te te kthehet ty ajo smundja e te "Fiktit" ha haaaaaaaaaaa...
    Suksese diamant....
    Ma nxorre me zor këtë pohim: ditëve punoj dhe i vë grackat!
    Ndryshuar për herë të fundit nga diamant abrashi : 26-01-2005 më 09:39

Anëtarësuar
    06-10-2004
    Postime
    203

Ha haaaaaaaaaaa me shkrive!!!

Ma nxorre me zor këtë pohim: ditëve punoj dhe i vë grackat!

Te rente e mira te rente edhe pse dy llafe ke shkruajtur(Kujdes se mos te bien te fiket po shkruajte me shume)me kenaqe...
    Mos u lodh shume diten le pak energji per naten..Pa pa pikes i rashe...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389

Lightbulb

Pershendetje i nderuar Diamant,

Une k'tu s'jam zot shpie kshu qe "mireserdhe" s'ka kuptim. Ma e drejta do ishte me te thane: Falemnerit qe Erdhe!

Asht knaqesi me lexu poezite e juaja. Ju uroj gjithe te mirat dhe ja kalofshi mire ne forum e kudo.

Me rrespekt,
    Sh. Hasanaj

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    Pershendetje i nderuar Diamant,

Une k'tu s'jam zot shpie kshu qe "mireserdhe" s'ka kuptim. Ma e drejta do ishte me te thane: Falemnerit qe Erdhe!

Asht knaqesi me lexu poezite e juaja. Ju uroj gjithe te mirat dhe ja kalofshi mire ne forum e kudo.

Me rrespekt,
    Sh. Hasanaj
    I dashun Xeni, po më dukeni edhe si mbiemën e edhe si pseudonim i njohur. Dhe shumë konstruktiv e i drejtëpërdrejtë në postimet e Juaja. Ne këtu të gjithë jemi edhe "zot shtëpije" e edhe "mysafirë" ndaj mirë se të gjeta e mirë se erdhe.
    Më vjen mirë që edhe poezitë të paskan pëlqy e tash e te mas po më duket se do t'i botoj disa edhe ma të mira... meteorologët qashtu po thonë...Ishalla takohemi ma shpesh nëpër temat tona...
    Të fala shumë
    Diamanti

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •