Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 99
    në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga White_Angel
    Mire se erdhe Diamant!

Ja kalofsh sa me mire midis nesh . Suksese ne punen tuaj te metejshme.

White_Angel
    Faleminderit, shpresoj të jap kontributin tim modest si edhe të gjithë ju.

i/e regjistruar Maska e Ana78
    Anëtarësuar
    28-12-2004
    Postime
    71
    Mireserdhe Diamant!
    Uroj qe vertete ne kete Forum te mos gjesh Stuhi,por vetem fryme ngrohtesie qe do percjelle mendimet,por mbi te gjitha vargjet tuaja..

Mirulexofshim!.
    Nuk eshte turp te lindesh injorant,
    te vdesesh i tille s´durohet...(Remark)

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga Ana78
    Mireserdhe Diamant!
    Uroj qe vertete ne kete Forum te mos gjesh Stuhi,por vetem fryme ngrohtesie qe do percjelle mendimet,por mbi te gjitha vargjet tuaja..

Mirulexofshim!.
    Faleminderit Ana78 . "As stinë as stuhi" është titulli i një kapitulli nga libri im "qortimet e vonuara" dhe i referohet qetësisë sime shpirtërore në moshën që kalon prej fëmijërisë në djalëri. Së shpejti do ta nxjerrë në Forum si pjesë nga krijimtaria ime. Më ka pëlqyer gjithmonë si definicioni më i mirë i një periudhe time jetësore. Do të kem kënaqësinë poashtu që ngrohtësinë për të cilën po flisni ta ndaj me anëtarët e tjerë të forumit e edhe me Ju. Pse jo?
    Me respekt
    Diamanti

i/e regjistruar Maska e Ana78
    Anëtarësuar
    28-12-2004
    Postime
    71
    Natyrisht qe Po!
    Me pelqen te lexoj(ndaj e mirepres librin tuaj)

P.s. "Gjithkush qe shkruan, kerkon te shprehe dicka".
    Nuk eshte turp te lindesh injorant,
    te vdesesh i tille s´durohet...(Remark)

Catch me if u can c me!!! Maska e invisible girl
    Anëtarësuar
    10-09-2003
    Vendndodhja
    A very invisible place!!
    Postime
    405
    Mire se erdhe Diamanti!!
    Kalofsh mire ketu ne forum!!
    If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga invisible girl
    Mire se erdhe Diamanti!!
    Kalofsh mire ketu ne forum!!
    Faleminderit. Ma hiq atë "i"-n e fundit, të lutem shumë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2004
    Postime
    17

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga diamant abrashi
    Përshëndetje, quhem Diamant Abrashi dhe jam nga Gjakova. Prej dje jam anëtar forumi dhe me gjithë dëshirë do të mirrja pjesë në diskutimet rreth letërsisë e poezisë e në veqanti rreth kinematografisë...Jetoj në Lugano të Zvicrës ku edhe punoj si mediator(ndërmjetësues kulturor). Kohë pas kohe bashkëpunoj edhe me gazetat e revistat shqipe dhe italiane.
    Me shpresën se do gjej në këtë forum njerëz me të cilët mund të diskutohet rreth temave në fjalë Ju përqafoj të gjithëve me mallin e njeriut që nuk u njeh.

Të fala Diamant Abrashi.
    mirebrema diamant jam bania nga shqiperia por jetoj ne itali .....edhe une jam nga pak kohe ne itali me pelqejne shume librat ose me mire me pelqenin kur isha ne skolle tashi qe njetojne itali mundohen te mesoj sa mire italishten por po pata mundesi librin tat do ta lexoj mirupafshim ja kalofsh mire ne forum :

në botën shqiptare
    Anëtarësuar
    16-01-2005
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga banie
    mirebrema diamant jam bania nga shqiperia por jetoj ne itali .....edhe une jam nga pak kohe ne itali me pelqejne shume librat...
    Sa mirë. Paske shokë të mirë ti. Edhe për mua janë lezeti i jetës. Do i shkruajmë e lexojmë së bashku, pasi të kemi kryer obligimet tjera jetësore...
    Diamant Abrashi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2004
    Postime
    17
    Citim Postuar më parë nga diamant abrashi
    Sa mirë. Paske shokë të mirë ti. Edhe për mua janë lezeti i jetës. Do i shkruajmë e lexojmë së bashku, pasi të kemi kryer obligimet tjera jetësore...
    Diamant Abrashi
    me fal kam gabuar dicka ..tashi te tregoj cfar qe ne forum jam nga pak jo ne itali ne itali kam shume do te foja qe burri im eshte nje qe lexon shume por eshte italian nisi te shkruaj nje liber por è la nuk di pse ok .te bej nje pyetie se mundem nga te erdhi mendimi per heren è pare qe shkruni libra .kuriositet è sa vjet keni qe shkruni? naten è mire

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Citim Postuar më parë nga banie
    me fal kam gabuar dicka ..tashi te tregoj cfar qe ne forum jam nga pak jo ne itali ne itali kam shume do te foja qe burri im eshte nje qe lexon shume por eshte italian nisi te shkruaj nje liber por è la nuk di pse ok .te bej nje pyetie se mundem nga te erdhi mendimi per heren è pare qe shkruni libra .kuriositet è sa vjet keni qe shkruni? naten è mire
    Pyetje interesante! Ka shpjegim edhe për ne, që jemi pak më gjatë në forum?
    laguna blu
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 19-01-2005 më 20:16
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •