Te them te drejten kam pasur neper duar shume foto te ketilla mirepo i kam fshire si duket se spo i gjej dot neper emaile.
Gjithesesi nuk do e le pa marre pjese ne teme.
Atehere me poshte do te gjeni Fjalen Allah te shkruar ne doren e njeriut.
Te them te drejten kam pasur neper duar shume foto te ketilla mirepo i kam fshire si duket se spo i gjej dot neper emaile.
Gjithesesi nuk do e le pa marre pjese ne teme.
Atehere me poshte do te gjeni Fjalen Allah te shkruar ne doren e njeriut.
Injoranca nuk zhduket me top
Ne do tju ofrojme atyre argumentet tona ne hapsire edhe ne vetet e tyre derisa ta kuptojne se ai eshte i vertete.(kurani)
ne saj te kesaj do te shihni edhe fjalen Allah te shkruar ne re.
Dhe ne vetet tuaja a nuk e kuptoni?(kurani)
Pra argumente te egzistences se Zotit paska edhe ne trupin tone por nuk eshte cudi qe veshi i nje njeriu te kete te shkruajtur fjalen Allah.
edhe kjo e bukur.
Kjo foto eshte marre kohe me pare nga agjensia Amerikane Ansa.
perfundimisht shikojeni edhe Fjalen Allah te shkruar ne trupin e peshkut.
- Nė fund, do tė kishim pėrmendur edhe njė shembull tjetėr qė con kah bindja se vėrtetė Kurani ėshtė fjalė hyjnore.
Pra, nė Kuran, fjala deti pėrmendet 32 herė, ndėrsa fjala toka 13 herė:
DETI 32 herė
TOKA 13 herė
Dr. T. el Suvaidan sqaron: nė qoftė se ne bėjmė mbledhjen e koncepteve tė dy fjalėve det dhe tokė, fitojmė 45. Nga njė llogaritje e thjeshtė nxjerrim:
32 / 45 x 100% = 71.11111111%
13 / 45 x 100% = 28.88888888%
Kėto tė dhėna pasqyrojnė atė cka njohim sot lidhur me raportin tokė-ujė nė pėrqindje (mjaft precise).
***MREKULLITĖ E KURANIT NUK KANĖ TĖ MBARUAR***
marrur nga revista Pena stundentore
dhjetor/2002
Prsh te gjitheve.........keto pamje jane me te vertete fantastike....
Ajo me Bleten eshte mese e vertete se ka ndodhur ketu ne Kayseri te Turqise......
nje shok me ka treguar se e ka pare vete me syte e tij kete mrekulli........
Por fatkeqsisht ateistet nuk besojne qe nuk besojne........
Profeti ndahu henen ne dy pjese qe ata te besonin por megjithese e paneketemrekulli me syte etyre ata prape nuk besuan.........
Zoti i ndihmofte
Ato foto un mund ti komentoj edhe ndryshe nqse me lejohet nga administratori.
1 ajo reja po te fotografohet nga nje kend tjeter nuk na jep te njejten pamje
2- veshi im dhe i familjareve te mi nuk ka ate forme
3- ajo pema e fikusit me duket , po ta fotografosh nga nje kend tjeter nuk del e njejta foto pastaj po te kerkosh ne te gjitha objektet e tokes diku do jet edhe emri im .
4- ajo galaktika nuk e kuptoj mir po po te jete te ngyra po te fotografohet me rreze x ose tjeter nuk jep te njejtin rezultat
5- ai peshku me sa shoh eshte i llojit PIRANA qe eshte nje peshk mishngrenes dhe luftetar , ka mundesi kur ka qen me i vogel gjat nje perleshje per ushqim i kane ngelur shenjet e dhembeve te peshkut tjeter dhe me rritjen e tij jane zgjatur edhe shenjat .
sic kam edhe une nje shenj ne vetull bere nga nje loje me gura kur ishim te vegjel .
Ju Lumte Djema Dhe Vajza.ato Foto Si Kam Pare Ndonjehere Pervec Asaj Te Bletes.per Ate Qe Eshte Shkruar Allahu Ne Qiell E Kisha Me Te Degjuar.
Jane Fantastike Fare.jane Foto Qe Duhet Ti Mbushet Mendja Jobesimtareve Qe Ka Zot Dhe Mrekullite E Tij Nuk Kane Te Mbaruar.
Foto Nuk Kam Por Di Tjua A Them Me Goj.mendoj Se Me Besoni.
Ne Gjermani Jane Pemet Rresht Ne Ate Menyre Qe Lexohet: (le Ilehe Ilallah Muhamed Resulullah) Ne Arabisht. Mund Te Pyesni Dhe White_shadow:9 Per Kete Se Edhe Ai E Ka Pare.
Nje Qingj Kishte Lindur Dhe Ne Trupin E Tij Ishte Shkruar(muhammed) Ne Mos Gaboj.armando Me Korigjo Nese E Kam Gabim.
Pastaj Keni Fakte Te Tjera.
Para Se Te Vdiste Faraoni Ne Kohen E Musait(a.s) Ka Bere Sexhde Por Nuk I Eshte Pranuar.dhe Trupi I Tioj Ka Ngelur Ashtu Ne Sexhde Qe Ne Ate Kohe.dhe Eshte Ne Muze Ne Angli.fakte Te Tjera Ka Plot Por Nuk Me Kujtohen.
Tung.
Krijoni Kontakt