Mirë dita të gjithëve.
Jam i interesuar se a ka në Tiranë ndonji libër të përkthyer të Visual Basic-ut në gjuhë shqipe. Nëse po sa kushton dhe nëse bënë adresën e librarisë apo shitësit.
Falemenderit për mirë kuptim.
Mirë dita të gjithëve.
Jam i interesuar se a ka në Tiranë ndonji libër të përkthyer të Visual Basic-ut në gjuhë shqipe. Nëse po sa kushton dhe nëse bënë adresën e librarisë apo shitësit.
Falemenderit për mirë kuptim.
Cimi1971
para ca kohesh kam kerkuar ne te gjithe librarite e Tiranes dhe kam gjetur thjesht dy libra per Visual Basic dhe jo libra te perkthyer por te bere nga amatore, qe me thene te drejten jane thjeshte per fillestare.
bashkimi sjell fitore.
Jam duke kerkuar leksione ne shqip per te mesuar visual basic por per fillestare per ta nisur qe nga A-ja.kush mund te me ndimoje?do ja di per faleminderit.
Te kisholloj qe te mesosh njeher anglishten por neqoftese e di atehere nje avantazh per ty se edhe sikur te gjesh liber ne shqip ose leksione per visual besic ose per IT ne pergjithesi nuk do ja arrish qe te mesosh gje por
vetemse nepermjet librave te huaj domethene ne anglisht.
Personalisht mendoj se rruga me e mire per te mesuar eshte te shohesh programe qe i kane bere me pare te tjeret. Mund te mesosh shume shpejt duke pare kode VB nga planetsourcecode.com. Perfshin qe nga Forms bazike per fillestaret deri ne programe te plota dhe komplekse per database dhe rrjet.
per te filluar
http://mesohu.net/showthread.php?t=2259
Arsim ke nje liber te nje autori kosovar edhe per Visual Basic edhe per Access
me shembuj praktik ne CD.Ke ne Prishtin ne shitje
Per mendimin tim, nese do vertet te mesosh nga profesionistet, te cilet shkruajne ne pergjithesi ne gjuhen angleze, te keshilloj Deitel & Deitel, Nieto, Visual Basic 6: How to Program. Une e kam nisur me kete liber qe ne 1999, dhe mesova shume nga teknikat e programimit. Mos e humb kohen duke kerkuar per libra ne shqip; nuk ka ende te perkthyer ose te shkruar nga profesioniste.
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
po ju dergoj 1 link te librit Visual basic ne shqip.
mbase ju hyn ne pune.
esht e-book, dhe mjafton ta hapni me microsoft word.
http://rapidshare.com/files/38002602...basic.doc.html
Ku mund te gjej libra te tille ne internet? Dmth per fillestare ne programim.Postuar më parë nga alditirona
Kete librin e softmasterit e shkarkova dhe ja vlen ta lexosh.
Po nje liber per assembler ku mund te gjej?
Ndryshuar për herë të fundit nga P@R4nOi@C_LorD : 19-06-2007 më 05:46
Keyboard not found .... press any key to continue!
Krijoni Kontakt