Pamjen nuk e kam shume problem, eren po, po nuk me pelqeu zakonisht nuk me pelqen as shija.
Pamjen nuk e kam shume problem, eren po, po nuk me pelqeu zakonisht nuk me pelqen as shija.
Edhe pamja edhe shija pra te dyja...
Po sigurisht po nuk pati nje shije te mire te koshi..![]()
![]()
Dhe qoftet nuk e kane pamjen kushedi se cfare, duket sikur kane kakerdhitur kuajt, po shijen te mrekullueshme. Keshtu qe s'do te thote gje kjo puna e te pares.... Ashtu si me njeriun...psh Ervin Hatibi nga pamja te tremb, por eshte qumeshtor nga brenda.
Kuqe cte ka kap me Ervin Hatibin mi goc ? (lol )
Une di qe kohe me pare kur kam pas qene ne tirane njeren qe e njihja (jo shoqe shume ) e kishte te dashur ne ate kohe .. por di qe ai ka qene i paralizuar .
Mos je gje ti ajo Femra e dikurshme mi ?
Nejse ne lidhjen me temen e kam dhene mendimin tim kohe me pare (lol ) .. prape te njejtin mendim kam .. ska ndryshuar .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 24-05-2005 mė 17:34
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ncuq. Une jam Femra e tanishme.Postuar mė parė nga PINK
![]()
Kuqka,Postuar mė parė nga Kuqalashja
eshte myslyman i ndershem Ervini tani, nuk merret me femra te tjera pervec poezise
Ta kishe njohur nga fundi i viteve80 e fillimi i 90 tes kur thote Pinku atehere mund te pije bar sa te shkepeshe.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
myslymanit i lejohen shtate gra me ligj, dhe prape eshte i ndershem para zotit (as long as gruaja e pare eshte dakort me zgjedhjet e burrit, dmth grate e reja)Postuar mė parė nga Xhuxhumaku
pse mo c'e ka gjet ervinin tani? ka skaduar?
sa per temen: me te ngrenat duhet guxim ..francezet e kan problem pamjen, e llukun ne te tjeret shohgim pertej saj, dhe e shijojme mire![]()
TBD
Krijoni Kontakt