Passion of the christ
Mė pėlqen filmi The Beach.
E mora nė qejf pėr shkak tė muzikės mė shumė.
Kėnga e Moby-Porcelain ėshtė fantastike...si dhe momenti kur e lėshojnė nė film.
Thjeshtė perfekte.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Robin Hood Prince of thieves me Kevin Costner. Kenga e Brian Adams "Everything I do I do it for you" si edhe "The three musketeers" kenga kryesore e kenduar nga Sting, Brian Adams dhe Rod Stewart. Si edhe "Saturday night fever" kenga e kenduar nga BeeGees. O, sa kam qe me pelqejne. "Stallion" kenga e Brian Adams (crazy per Brian Adams) "A new Day"
Kenga ime me e dashur ever :"I need you" e kenduar nga LeAnne Rimes per filmin "Jesus"
Kaq per tani, ajo melodia "Te shoh ne sy" edhe sot e kesaj dite e kam ne mendje, me pelqente shume.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
The last of the mohicans,ashtu sic thote Kaltersia mrekulli,perle.
Une magjepsem edhe sa here degjoj tingullin mrekulli te filmit "Midnight Express"
Sidomos kjo pjesa e fundit kur Billi(Brad Davis) arratiset ,sic e tregon fotoja e meposhtme.
Ne mos gaboj te me korigjoje keshilli kinematografik lol i Corazonit dhe My Soul,ka fituar Oscar muzike flmi i mesiperm.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Dhe muzika nga filmi " ALFIE " Me Jude Law .... shume e bukur ..dhe fitoi dhe Golden Globe k'te vit ----->>>>Mick Jagger - Old Habits Die Hard
Tani sa po shikoja nje pjese nga Oprah .... ku ishte dhe Jude ..po jepnin nje recipe per peshk .... mora lapsin dhe fleten per ta shkruar ... ehhhh u hutova ... se mora
SHume Hot Hot Hot eshte AI he .......
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
i martuar, terren i huajPostuar mė parė nga PINK
mer fryme tani...
Kolona zanore e kenduar nga Inva Mula tek ai filmi me Bruce Willis qe mua tani me mbeshtolli skleroza e nuk me kujtohet titulli per qamet.
Nejse tek ky film gjithashtu me pelqen muzika e zgjedhur.
Toleranca, eleksiri i lirisė.
hmm per vete se gjej attractive...he is good looking, but his looks doesn't attract meSHume Hot Hot Hot eshte AI he .......
nejse kenget ne Rocky Balboa..a.hhh my favssss..."Eye of The Tiger" etje
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
E mi Mire Mire .... sa per tu ngrohur keshtu ...Postuar mė parė nga KaLTerSi
Shkove ne shtepi ti apo akoma ... dhe mos harro nxirr jorganet qe ke sjelle nga shqiperia ...dhe mbeshtillu mire mojj lol
jam akoma ne zyre punojne njerezia duan te hecin perpara e blah blah blah... po pres qerren te vi te me mari se nuk ma mban te dal ne kete acarPostuar mė parė nga PINK
Ma kujto pak ate titullin e atij filmit qe permenda une.
u betova nuk leviz qe ketu pa e gjetur...
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Po mi kujto pak ngjarjet e filmit ... se keshtu spo me vjen gje neper mend
Krijoni Kontakt