15-vjetorin, nuk i kisha prinderit dhe kam bere nje party shume te madhe me nja 60 veta.
15-vjetorin, nuk i kisha prinderit dhe kam bere nje party shume te madhe me nja 60 veta.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Unė mbaj mend kur mbusha 5 vjeē. Ishte ngjarje historike.
...Ose s'e mbaj mend, por ma kanė treguar aq shumė herė,,,sa mė duket si dje. (lol)
Where does a thought go when it's forgotten?
Cdo ditelindje eshte disi speciale dhe e kendshme per te gjithe....
Jane edhe ato qe jane super celebrations te cilat sdo t'i harrojme kurre
por gjithmone e dime se do kete edhe me te bukura to come
Per mua ditelindja me e bukur qe se harroj ka qene 12 vjetori...
Ta mbaj mend... nje haheng i madh edhe shume shume njerez ne party
te vegjel te medhenj per hesapin e vete... ha pi kerce.. hau iu e nice fare![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
4 vjetori
me mbyllen ne banjo per thyerje qetesie (te shtepise)
As qe do e nderroja me vend tjeter![]()
Postuar mė parė nga Rebele
Gjalle je ti mi ?
O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!
Une 25 vjetorin nuk do e harroj kurre.....uuuu harrova si kam mush akoma aq.....u ngaterrova......prit atehere.....vetem ket te funit maj men.....arsyeja: kam memorjen e shkurter......Postuar mė parė nga angelgirl
Se sei stanco e vuoi morire, pensa a chi sa di dover morire e vuole vivere...
kur festova 20 vjetorin ,,,,se kisha prane shoqerin evjeter dhe miq te ri ,,,Postuar mė parė nga angelgirl
,e kemi kaluar nje mbremje shum te bukur ,,,po ce do mu merzit nusja se u be xheloze nga shoqeria ime qe me puthnin kur me jepnin urimet.
noten e bofshit.
Most football teams are temperamental. That's 90% temper and 10% mental.
Pershndetje
Prej vitit 1985 e deri ne 2000 do te thot as nje vit sme kujtohet pasi kemi qen nen regjimin e serbis , dhe nuk kemi pas mendjen te festojm apo te mbajm mend ato vite kemi qen dhe luteshmi zotin te shpetojm.
E keto vite tjera me pak me kujtohen vetem gezimi me i madh ka qen kur i bera 18..
Gjith te mirat
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Si nuk paske qellu ne U.K, se te kisha dhene nje shpull mas qafe, se ktu kshu i japin urimet :PPostuar mė parė nga gys_tironci
PS: Un per veten time mezor pres 18vjetorin.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Ne fakt nuk me kujtohet ndonje vite qe mund te me kete lene mbresa..
Por dua te them qe per mua perhere aheng eshte cdo dite,kshu qe nuk ka ndonje dallim.
P.S aaaaaaa sa shpejt qe ikin vitet,u plakem dhe ne![]()
Feel the pump √
Krijoni Kontakt