Dy njerez u takuan ne nje stacion autobusi dhe filluan te bisedojne. Njeri prej tyre filloi te ankohet per telashet e tij familjare.
Me ne fund ky tjetri ia priti:
Dhe ti me thua se ke probleme familjare? A do te te tregoj se si e kam une gjendjen?
Para disa vitesh une takova nje vejushke te re e cila kishte nje vajze te rritur. U martuam dhe keshtu une u bera me nje tjeshter(vajze e gruas nga martesa paraprake). Me vone babi im u martua me thjeshtren time keshtu qe ajo tash u be njerka ime, kurse babi im u be dhendrri im nga thjeshtra ime. Ne te njejten kohe gruaja ime u be vjehrra e vjehrrit te saj. Me vone, vajza e gruas sime qe u be vjehrra ime, lindi nje djale. Ky djale u be vellau im prej babe, por duke qene edhe bir i vajzes se gruas sime, ky tashti eshte edhe nipi i gruas sime. Keshtu qe une tashti u bera edhe gjysh i vellaut tim prej babe. Gjendja ende ishte mire derisa mua dhe gruas sime nuk na lindi nje djale. Tashti motra e djalit tim prej babe, dmth. vjehrra ime, u be gjithashtu gjyshe. Nga e gjithe kjo del se babi im eshte edhe kunat i djalit tim, motra nga njerka e te cilit eshte gruaja e babit tim, kurse une jam kunati i njerkes sime, ndersa gruaja ime eshte halla/tezja e femijes se vet, djali im eshte nipi i babit tim, kurse une jam gjysh i vetevetes dhe ti me thua mua se ke telashe familjare!!!!!
Krijoni Kontakt