dance, electronics, house, R&B.........etj bo varet nga momenti, te gjitha me pelqejn nga pak.
opera - arie - melodi te lehta romantike
rock - metal
ethnic's - oriental - oriental mix
pop - balada
popullore shqiptare
hip hop - techno - rrap
dance - electronic's
reggae
latin - salsa - samba - tango - flamengo
rock'n roll - bluz
jaz
60's - 70's
dicka tjeter
dance, electronics, house, R&B.........etj bo varet nga momenti, te gjitha me pelqejn nga pak.
Nje nder muzikat dhe kenget qe me ben te mendoj sado pak eshte kjo kenge:
Skam koment
Rnb Dhe Dance Me Pelqejn Me Se Shumti
FlashcRew's
Albanian Ethernet Organisation ..!~
Rock-u eshte vete muzika
eshte me e mira
Rock4ever!i
Be the change you want to see in the world!
rock - metal![]()
Më mirë gabime të njerëzishme se sa mrekulli mizore...
E bukur kjo temë, gjithmonë më kanë pëlqyer baladat po gjithmonë në varësi të situatave, kam një shumëllojshmëri rrymash muzikore të cilat tingëllojnë bukur..
https://m.youtube.com/watch?v=rq257b6UpUE
Muzika ndahet kryesisht ne tre kategori kryesore
E para eshte muzika e thjeshte ajo qe cilesohet masive pavaresisht rrymave te shumta si rrok,pop,tekno apo popullore, tallava, etj
E dyta eshte muzika e rafinuar ,klasike, barok,simfonike,operistike,etj
E treta eshte muzika qe qendron siper cdo lloj bukurie ,e njohur ndryshe muzika super-estetike per nga bukuria e saj ,kjo lloj muzike perfshin ate lloj muzike ku permendet lavdia dhe madheshtia bujaria dhe harmonia absolute e Supremit Zot
kjo lloj muzike sherben edhe krijuar per ate per qellim te cilen eshte krijuar vete muzika si art i harmonise absolute ku qellimi eshte qe te stimuloje ate qe ushtron dhe ate qe degjon te realizoje dhe nxisi individin dhe shoqerine te beje dhe te praktikoje sa me shume praktike shpirterore per tu realizuar shpirterisht dhe per tu bere i plote
muzika eshte krijuar dhe eshte dhene botes per here te pare nga nje entitet kozmik me Emrin Sada Shiva ,ky entitet zbuloi notat muzikore dhe ja dha botes per here te pare para 7500 vjtesh ,kjo arritje e madhe ju dha botes per te bere te mundur jo vetem per te bere boten me te embel dhe te bukur nepermjet muzikes por mbi te gjitha per te bere te mundur qe te shpejtohej realizimi shpirteror sa me shpejt per individin dhe shoqerine
muzika e sotme eshte muzike komerciale e cila sherben me shume per te kaluar kohen dhe per konsum , kjo nuk ka lidhje fare me qellimin per te cilin u krijuar muzika dhe notat muzikore , nese bota sot do te zbulonte vetem nje 1% te muzikes se lord sada Shives bota do te arrinte shume perparime ne realizimin shpiretror , muzika duhet ti sherbeje vetem qellimit per te cilin eshte krijuar :
TE STIMULOJE ASPIRANTIN SHPIRTEROR TE REALIZOJE VETEVETEN E VET ME TE LARTE
ne rast te kundert nese muzika nuk ka kete objektiv te larte ne vend qe te ndihmoje njerzit dhe individet te shkojne drejt Thelbit Suprem Absolut , ben te kunderten e saj i largon me shume nga ky thelb suprem ,nje muzike qe nuk i sherben ketij qellimi i largon njerzit dhe shoqerine nga thelbi suprem dhe nuk justifikon edhe qellimin per te cilin eshte krijuar
Ndryshuar për herë të fundit nga ATMAN : 20-06-2021 më 17:26
Muzikë të bukur & kuptimplotë .
Ndryshuar për herë të fundit nga sirena_adria : 01-10-2021 më 09:46
Kohét e fundit po e pélqej shumé zhanrin Deep House dhe muzikanti im i preferuar éshté DJ Tarkan ♥
Dj. te ndryshem ..
Krijoni Kontakt