Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    s'du Maska e Lela01
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    ku m'do qefi
    Postime
    146
    Une nuk kam qene asnjehere ne Angli dhe nuk e di sa raciste jane anglezet, por per italianet mund te flas shume mire. Pavarsisht se kemi bere shume budalliqe e gjona te kqia knej prape nuk kane te drejte te na ofendojne ne emer te te gjitheve sepse sic ka shqiptare te keqij ashtu ka edhe italiane, angleze e te tjere me rradhe... E kam vene re shume racizmin te italianet ndoshta edhe ngaqe jetoj ne zonen e venetos qe eshte zona me e keqe per sa i perket ksaj teme. Po qe te thote tjetra nuk ta jap shpin se je shqiptare ky eshte kulmi dhe nuk e besoj se ndodh ne te gjitha vendet keshtu. Gjithesesi ne jena rob qe se cajme shume koken dhe per me teper i kemi edhe ca kokrra me te cilet krenohemi.... (shyqyr)
    Nqs je i lumtur mos bertit
    se trishtimi e ka gjumin e lehte....

((( @ ))) ((( @ ))) Maska e tirana4ever
    Anëtarësuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    21
    O shoke e shoqe ca jeni duke thene ju anej per anglezet ata jane nje racat me te pastra ne europe me nje menyre edukate e komunikimi te madhe, po c'fare te themi ne knej nga greqia qe na ka zone rrota bishtin me jetu e punu ketu ne greqi, per mendimin tim keta jame racista e jo anglezet keta bastardet e ***** qe i mbajti turku 400 vjet pushtuar duhej ti kishte mbajt 1000 vjet per mendimin tim

((( @ ))) ((( @ ))) Maska e tirana4ever
    Anëtarësuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    21
    Postuar më parë nga Qeflija
    E KU KA ME RACIST SE SHQIPTARI.
    Kam vene re (te pakten ketu ne itali ku jam une) se sapo nje zezak, afrohet per te bere ndonje pyetje a ku di une..,do te degjohet me vone fjala <<b...ziu>>, edhe per kinezet nuk kursehet shqiptari . Goxha integrim!
    Po bej nje pyetje,po nuk e di se sa do me pergjigjen.
    Kush nga ju do martohej me nje zezake a kineze?
    O qeflie nuk ka popull qe te mos jet njecik racist po ka popuj dhe me racista se ne shqiptaret. Duke filluar nga keta greket kurse se sa per kinezet e zezaket nuk e di c'fare medimi ke ti por une kame patur lidhje me nje filipineze gati 1 vit por nuk zgjati me teper

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    angli
    Postime
    17
    Anglezet jane
    1 rracista
    2 genjeshtare
    3 hajduta
    4 hipokrite
    5 manjake.

I be there when u ....... Maska e brazili
    Anëtarësuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    London
    Postime
    58

pershendetje

anglezt nuk edi. por anglezet nuk dun tja din se kush je se pse vet jetoj ne angli
    Proud To Be Rreshens

Perjashtuar nga Mod. Maska e The-Best
    Anëtarësuar
    27-06-2003
    Vendndodhja
    The- United-State
    Postime
    6
    un kam qe prej shtat viteve qe jetoj ne United Kingdoms dhe nuk kam hasur me na nji anglez qe te jet rracist po di kte qe refugjatet jan rracista me njeri tjetrin paci fat
    teme e lezecme

ELBASANLLIJE Maska e Goc-Elbasani
    Anëtarësuar
    12-05-2003
    Vendndodhja
    te shpija ime
    Postime
    15
    Nuk jan rracista Anglezet per mendimin tim un kam ca shoqe Angleze kteja dhe me mua ne sy nuk i bajn kto gjana mbrapa shpine as nuk du ti ja di fare se ca thon ajde mireupafshim

The-Best ka te drejt
    ELBASANLLIJE FOREVER

Genius Maska e OP-POWER
    Anëtarësuar
    26-07-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    83

anglezet

Nuk e di ne Londer po ketu ne North qe jam une ( newcastle - Sunderland) tane jane Barbuna e rracista kane fillu edhe Bouncerat mas me na lane me hi neper disko , nga je thojne .. pse i them .. Sorry mate your not allowed .. yytii
    Siggy Hijacked

i/e regjistruar Maska e Jim Morrison
    Anëtarësuar
    11-12-2002
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    6
    Kush thote se anglezet jane rraciste atehere nuk paska qene ndonjehere ne Greqi ku nje *** katundari i ndyre grek te hidhte ca veshtrime te akullta apo te rrinte larg a thua e kishe koleren e te mos flasim per rrespekt,plus qe kur i thosha emrin tim Armand m thoshin jo jo nuk ke ndonje emer tjeter ti jani apo niko apo ndonje soj te tille se nuk ia nxinte goja te thoshin emer tjeter.
    Kurse ketu kam 3 vjet e kudo kam vajtur me kane rrespektuar pavaresisht se ai rrespekti eshte pak fallco se aty ta thone sorry dhe thank you e pas kraheve te fusin nje te share por nga eksperienca ime e kam pare qe kete e kane me shume si huq se e bejne dhe m njeri tjetrin,po te pakten bejne sikur kane rrespekt.
    Pastaj mos harroni dhe ato qe bejne shqiptaret neper disko e pub-e e prape keta vetem me nje keshille mjaftohen.
    Pastaj per mua rraciste me te medhenj se ne Shqiptaret veshtire se gjen,pa mendoni pak si do silleshim ne po te nderronim vendet pra ne te ishim anglezet dhe anasjelltas ubububu cfare do u punomim e imagjinoj pale me te zinjve me keq se Mehmet Shehu nje here ne vahtit.
    Prandaj vellezer mos u nisni nga mendime personale se mund tu kene sjelle negativ a ku ta di une dhe tani nxjerrim inate duke u thene ketyre rraciste.
    Te ishim ne shqipot ne home office e te na vinin anglezet e te na tregonin ato perralla qe kemi treguar ne do i kishim kapur me shqelma qe aty e drejt e ne aeroport mbrapsht kurse keta na futen neper shtepira na dhane edhe para per te ngrene e pire e ne mundesisht te punonim ne te zeze edhe ohoho me mire se anglezi e gjithe paga ne banke,as bille as taksa etj.Neper shkolla e kolegje njelloj si te gjithe te besh kurse per anglisht(qe ne Shqiperi ben 3 mije lek ora)e per cfare te duash.
    Epo po u thame rracista edhe ketyre kush nuk na qenka antirracist atehere.
    Is everybody in?
    Is everybody in?
    Is everybody in?
    The ceremony is about to begin.
    WAKE UP!
    You can't remember where it was
    Has this dream stopped?
    [/SIZE][CENTER][FONT=Book Antiqua]

mes jetes e vdekjes Maska e kristal
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    176
    Postuar më parë nga SSALB
    Fajin letersia nuk ta ka Anglezi jo. E bie ti 'lokun nga mali, i jep Social i jep shpi e ai rri akoma zhuls si me dhite. Mer Numer Sigurancioni e prap mer social, rri pa pune, kur nderkohe ka angleze qe rrojne me biskota se nuk permbushin kushtet per wellfare. Rri me vite te tera ne shtepi qe ja paguan sociali kur anglezet vete rrojne ne kartona. Apo kur mblidhen te gjithe te sheshi e nuk lene goc nga 8-80 vjec pa ngacmuar. Kur nuk ka nate qe mos bejne sher me njeri-tjetrin. Kur marin makina pa asnje lloj dokumenti e nuk paguajne asnje gjobe. Kur ka angleze qe nuk e kane pare makinen qe kur kane lind se nuk i paguajne dot dokumentat qe ne i konsiderojme te panevojshem.

Ke te drejt te flasesh ti plako se shkon te shteti i tjetrit, jeton ne kurriz te botes kur vet nenshtetasit e atij vendi jane me keq se ty, e ke dhe "balls" te ngresh ceshtjen e racizmit. Po bravo ju qofte anglezve per durimin qe kane se po te ishm ne, zgupthi i kishim ngritur e kthyer pas. Pastaj nuk te detyron njeri te rrish aty, po te pelqeu po s'te pelqeu pirdhu qe andej, sa as njeri s'te ftoi as njeri nuk te mirepret. Na paskeni dhe te drejten te ngrini ceshtjen e racizmit. Deri para 4 vjetesh ne ishim plotesisht te respektuar ne Angli biles ndoshta nga me te respektuarit, tashti kaq vend i lame vetes. Prandaj mos ja hedhim fajet tona botes. Si gjithmone dhe Qerrosa dhe Fodulla ne Shqiptaret.

Ne cdo vend ka racizem,po ashtu edhe angli se racizmi nuk shprehet vetem me fjale por edhe sjellje.

Por ke harruar se ti vete ke shprehur racizem ndaj shqipetareve,dhe mundohesh te japesh mendime per anglezet,duke e krahasuar me ty jane shume here me te mire.

Ky i nderuari qe flet percart pa ditur se cfare flete,duke treguar veten me shume se (m..loke) ose ( luc kanali),ka harruar te tregoje se shumica e shqipetareve kane dale ne te zeze,se nuk kane patur asnje alternative per te jetuar,e te gjithe taksat shkojne ne xhepat e taksapaguesve angleze,ka harruar se ka lene njerez te kualifikuar rrugeve pa u dhene te drejte te angazhohen ne prefesion,ka harruar se shqipetaret zene numrin me te madh te riatdhesimit me dhune,por kjo sipas teje nuk eshte racizem.

Ka marre kushe ka marre social por tani,nuk besoj se marrin me,edhe ata qe duhet ta marrin.

Te paska shkolluar e edukuar mire shteti anglez,dhe te paska dhene leksione antishqipetare.

kristali
    Ndryshuar për herë të fundit nga kristal : 22-07-2003 më 09:31

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami: Feja që përhapet më së shpejti në Evropë
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 21:03
  2. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-02-2008, 19:21
  3. "BRIGEL IK" - Është koha për ndryshime.
    Nga Qerim në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 16:42
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Evropa dhe Islami: Perspektiva dhe e ardhmja
    Nga ~Geri~ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2005, 13:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •