Faleminderit naqe(po nga e ke mësuar fjalën "naqe") pasi nuk je nga shkodra?Postuar më parë nga KoTeLja_VL
![]()
Faleminderit naqe(po nga e ke mësuar fjalën "naqe") pasi nuk je nga shkodra?Postuar më parë nga KoTeLja_VL
![]()
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Cfare Suedeze thote ky, ajo e ka babin nga ishujt "Kanibale"Postuar më parë nga iliria e para
![]()
(Nejse, se nuk bejme mire qe dalim nga tema... Kjo eshte tema e Edushit)
Edi, nuk na the sa kohe ke pa vajtur ne Shkoder?
Dua te uroj nje kthim sa me te shpejt, se them se do te ket marr malli.
(edhe mua me ka marr malli shume per shqiperine)
![]()
Cuteness !
Mir se erdhe ,kalofsh mire![]()
o-le-le firma
Mire , se erdhe EDI ktu ne forum..
Uroj te kalosh sa me mire ktu mes nesh..
Suksese.
Gjith te mirat.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Pershendetje per Edin.
Shendet, para dhe...sa me kendshem ketu ne forum.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Mirë se vjen në forum dhe uroj të kalosh sa më mirë!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Sirena_e_vogel (e andersenit apo jo?) me shaka.Postuar më parë nga Sirena_E_Vogel
Ëmbëlsirë kam gati 5vjet që se kam parë as shkodren e as shqipërinë.
Të lumtë goja për urimin tënd, ashtu u bëftë.
DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)
Ju falenderoj të gjithëve nga zemra për urimin tuaj dhe shpresoj se në këtë forum do mundohemi sa do pak të sjellim më pranë vendlindjen që aq shumë na mundon.
Gjithmonë pa dallim feje, ideje, krahine apo ngjyre.
Paqja qoftë me ne.
Dole ne pesion tani moret mundimin te prezantoheni dude. Suksese dhe forum te mbare
Alby
KI I VETMI♥ALBY
Edi mir se erdhe ia kalofsh sa me mire....
edhe sa me shpejt ne Shqip....me qe te paska mar malli...
ElMajico
Krijoni Kontakt