Pershendetje forumiste te Albasoulit.
Ka kohe qe shfletoj postimet tuaja per tema te ndryshme dhe me ne fund vendosa te behem edhe une anetare e ketij forumi.
Eshte nje kenaqesi te hysh dhe lexosh temat e shtjelluara por me shume me kane pelqyer fotot e postuara ne Albumin fotografik.
Quhem Zekije Sadikaj, nga Kosova. Jam 27 vjecare dhe aktualisht punoj so Office manager ne nje projekt te USAID ktu ne Prishtine.
Si e vogel, te themi, kam pasur edhe une shume enderra, qe fatkeqesisht jeta nuk ma mundesoj ti kthej ne realitet. Kam enderruar te behem balerine e baletit klasik por ne qytetin ku kam lindur dhe rritur nuk ofroheshin mundesi per nje enderr te tille. Me ka pelqyer pianoja shume, por as kjo enderr nuk u be realitet. Shpesh kam mbyllur syte dhe kam jetuar enderren time. E vetmja gje qe mund te realizoja, si pasoje e kushteve ne te cilat jetoja ishte poezia dhe vizatimet, si dhe mesimi i gjuheve te huaja (shpesh duke percjellur programet e emituara nga TVSH-ja).
Kam perfunduar shkollen e mesme dhe kam regjistruar ne Universitetin e Prishtines per Gjuhe dhe Letersi Gjermane. Babi ka bere sakrifica te medha per te me mundesuar vijimin e Universitetit. Ne vitin 1997 me ndihem e nje shokut te vellait botova nje liber me poezite e mija te para me titullin "Zgjimi i feniksit".
Ne vitin 1998 u desh ta nderpreja studimet, per shkak te luftes qe filloj ne Kosove. Pas luftes duke perfituar nga njohurite e mija per gjuhet e huaja arrita ta punesohesha ne Gusht te 1999, kjo me jepte mundesine te ndihmoja familjen time. Per fat te keq nuk arrita te vazhdoj studimet. Por enderroj dhe po luftoj qe te regjistroj Shkencat Politike ne nje universitet jashte Kosoves.
Me pelqen shume te shkruaj si poezi edhe tema te ndryshme, te merrem me vizatime. Jetoj me muziken dhe vallezimin. Me pelqen te krijoj shoqeri te reja (kjo me shtyri te regjistrohem ne kete forum), me pelqejne gjuhet e huaja (flas anglishten, gjermanishten, italishten, pak spanjisht dhe kuptoj dicka nga frengjishtja). ME pelqen shume televizioni e gjera te tjera.
Ndoshta e zgjata pak.
Ju falenderoj per te gjitha ato gjera qe kam mesuar ne kete forum dhe per ato qe do vazhdoj .![]()
Krijoni Kontakt