Me quajne Beni jam lindur dhe rritur ne Tirane i datlindjes 1967 kam mbaruar shkollen e mesme elektrike ,dhe gjeollogjike ne politeknikumin 7 nentori Tirane . Ne shqiperi kam punuar ne posten qendrore si teknik per 7 vjet ndersa prej 10 vjetesh jetoj ne Itali ,pasi per mua ky ishte vendi qe zgjodha per te ndertuar familjen ,jo se nuk doja vendin tim por mundesite per te krijuar familje ne SHqiperi ishin dhe jane ende te vogla, per shumicen e shqiptareve.
Ka qene 1 shtator i 94 kur hypa ne gomone bashk me nusen dhe vajta ne Itali , udhetimi ishte me te vertet i rrezikshem , pasi ishim rreth 40 vete .dhe ne mes te detit na u dogj nje motor nga tre qe ishin . por fati ate nate ishte me ne , dhe te gjith arritem shendosh e mire.
Me vone pak nga pak gjerat u rregulluan dhe tani kam dy goca te bukura 5 dhe 7 vjec qe flasin mir shqip.
Gjithashtu kam hapur dhe nje firme te vogel ndertimi me te cilen mbaj familjen dhe ndihmoj familjen ne shqiperi pak a shume si te gjith ne.
Hobi im eshte sporti ne pergjithsi dhe futbolli ne vecanti ku kam luajtuar dhe kam qen kapiten deri ne moshen 19 vjec.
gjithashtu edhe hokei ku kam luajtuar dhe kemi organizuar kampionatin e pare te hokeit ne shqiperi viti 1990.
dhe hobi tjeter eshte astronomia .
interneti me pelqen shume dhe kam disa muaj qe i jam futur por nuk kam shume kohe e ushtroj vetem ne darke para se te flej prandaj mos me kritikoni nqs nuk me shihni shpesh.
Dhe tani dicka per ju jeni te gjith te mrekullueshem inteligjent dhe patriot aktivizimi juaj ne forum eshte gjithsesi nje ndihme per SHqiperine .
Kur dikush jep mendimet e tij ne temat e forumit ndjen per detyre te beje edhe prezantimin.
faleminderit Beni
Krijoni Kontakt