Perveq qe eshte E Bukur , asgje tjeter ska .
Perveq qe eshte E Bukur , asgje tjeter ska .
Leonora Jakupi , c'te them per kete individ , eshte nje nder figurat me te shquara te muzikesh zbavitese shqiptare , kenget e saja degjohen te gjithat , si nga ajo patriotike per Drenicen dhe Adem Jasharin e deri tek ajo zbavitese si p.sh O Beqar.., eshte vertet nje personalitet i madh dhe e zgjuar , e respektoj tejmase pasi eshte e vendosur ne mendimet e saja dhe sja ben dot fjalen dy askush , ne si shqiptare duhet te krenohemi qe e kemi ne radhet e estrades se muzikes zbavitese shqipe , une personalisht i deshiroj suksese dhe gjith te mirat ne jeten e saj kaq te re dhe kaq te sukseshme.
Sui generis
Leonora ėshtė produkt i produksionit"LABIA" ketu i filloj hapat e par te karrieres publike.Mundohet te tregohet ne sken por duket artificiale.
Dibran me pelqen ky mendim i juaji .Po e marrim shembull Mihrie brahen deri sa su
komercializu nuk kan pas as banes te veten , e tash akcionet ma te medha i ka ne nje bankė ne kosovė,...
e mire boll eshte
Kenge e pelqyer shum nga une, sma ka mar mendja qe do bej kaq kenge te mir Leonora
Nje here ne jete
Dua ta ndjejė
Ēdo prekje nga ti
Se sonte mes nesh
Nuk ka mė kufi
Dua tė puthė
Ēdo herė e mė gjatė
Kjo ėshtė dashuri
S’ėshtė mėkat
Njė herė nė jetė
Ndale kohėn veē pėr mua
Qė ta shuaj kėtė zjarr qė e kam
Njė herė nė jetė
Mė pushto me buzėt tua
Ta kuptosh se i joti unė jam
I joti sonte jam
Vetėm njė natė
Kam frikė qė s’mjafton
Ta shprehim me fjalė
Ēfarė zemra kėrkon
Tė jem pranė njėri tjetrit gati nė ēdo ēast
Ėshtė njė ėndėrr qė e kam me vite
Sa kam shpresuar qė tė puthė njė herė plot afsh
Mė vjen keq qė ti kėtė gjė se dite
http://www.youtube.com/watch?v=xfH95...e-e-votuar.htm
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Ne fillim mendova se kendon Shyhrete Behluli se si kenga e saj fillon![]()
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
kengetare e mir,femer yll bote po mbi te gjitha shqiptare trime qe ndejti me ne ne kosov ne 99 kur luftonim shkjaun .
Krijoni Kontakt